2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy bende en çok yanlız kalmaktan korkuyorum evim ailelerimize uzak biraz oysaki ben akşam arkadaşlarım gels,in kuzenlerim gelsin bayılırım yanii ama kimsede araba yok bizde sadece nişanlımda var o gidip alıp gelecekte gelirler

Günaydin Kiiiizlar... Bende kütüphanedeyim, bugün kesin islerim cogunu halledecegim. Bayagi gaza geldim, o yüzden kusur kalmayin fazla takilamiyacagim :1no2: Kiz yasemin dün acele acele ciktim, kusura bakmayin -tatlicadiarzu- Annem ve kardesim kavga ettide kaydirigubbakcemile Baristirmak zorunda kaldim sengözlerimebaksanab

Kiz misraaa anlat bakalim, dün gecen nasil gecti

Kiz misraaa anlat bakalim, dün gecen nasil gecti [/QUOTE]

Valla cnm kk dan çıktıktan sonra biraz tv izledim,koltukta uyuyakalmışım.Kociş geldi 12 gibi uyandırdı ama ben çokk zor kalktım.Son 4 gündür dondurmaya dadandık gecenin 1 de cartedor un koca kasedeki dondurmasını silip süpürüyoruz.Diyet miyet ditti.

Sonra uyuduk :)

Üzülme canım ben yakın oturcam sana arabamızda var geliriz bizde nişanlımla oyun falan oynarızz :dilcikar:

ayyy bende mayıs gelsın havalar duzelsın ıstıorummm gezmek tozmak ıstıorum nısamlımla şöleee guneslı havada ooff nasıl özlemısım guneslı havaları bı bılsenızzz

Güzel bir geceydi yani desene kaydirigubbakcemile5... Bak icime dogmustu kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr pardon tünaydın.gece baya kaynattık dün o yüzden anca uyanabildim.güneş isteyenler antalya ya buyurun artık bahar güneşi iyice yüzünü gösterdi burda.yasmine nişan resimlerin çok hoş canım benim.

evet valla gece kaynatmışsınız oku oku sabah zorlandım .. resimler içinde teşekkür ederim o senin güzelliğin :dilcikar:

ben geldim kuzucum olar mı?bu arad dün gece lahmacunu götürdüm valla.yerkende seni düşündüm hep kaydirigubbakcemile3 tutamıyom ki şu boğazı kilo versem -tatlicadiarzu-

ye sen yee 1,5 ay sonra görcem ben seniii :roflol: artık çıtır kızlara bakar bakar ahhh çekersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…