tabu oynuyoruz kızlar erkekler şeklinde...sonra hekes kocişiyle küsüyo:mymeka::roflol:
ayy bende en çok yanlız kalmaktan korkuyorum evim ailelerimize uzak biraz oysaki ben akşam arkadaşlarım gels,in kuzenlerim gelsin bayılırım yanii ama kimsede araba yok bizde sadece nişanlımda var o gidip alıp gelecekte gelirler
Güzel bir geceydi yani desene kaydirigubbakcemile5... Bak icime dogmustu kaydirigubbakcemile3Valla cnm kk dan çıktıktan sonra biraz tv izledim,koltukta uyuyakalmışım.Kociş geldi 12 gibi uyandırdı ama ben çokk zor kalktım.Son 4 gündür dondurmaya dadandık gecenin 1 de cartedor un koca kasedeki dondurmasını silip süpürüyoruz.Diyet miyet ditti.
Sonra uyuduk :)
canım benim iyiki varsıncokacimcoook yemek yaparım ben sizecokacimcoookÜzülme canım ben yakın oturcam sana arabamızda var geliriz bizde nişanlımla oyun falan oynarızz :dilcikar:
canım benim iyiki varsıncokacimcoook yemek yaparım ben sizecokacimcoook
nereye kayboldunuzz millet beaaaklava:
günaydın kızlarr pardon tünaydın.gece baya kaynattık dün o yüzden anca uyanabildim.güneş isteyenler antalya ya buyurun artık bahar güneşi iyice yüzünü gösterdi burda.yasmine nişan resimlerin çok hoş canım benim.
ben geldim kuzucum olar mı?bu arad dün gece lahmacunu götürdüm valla.yerkende seni düşündüm hep kaydirigubbakcemile3 tutamıyom ki şu boğazı kilo versem -tatlicadiarzu-
Amannn elifcim ne kilosu var sende aşkolsun sen beni gör,top diye oyna:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?