2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

khena evet tatlım benim kan grubum negatif nişanlımınki de pozitif a.s
kan uyuşmazlığı var dicektim ama tubis benden önce davranmışş..

4. tahlil demek ne demek rasiba yani bugün belli olmayacakmı daha 4 defa dahamı gideceksiniz?

yaa ne kadar kötü olmuş canım yani açıklama yapmaları gerekirdi belki sen bilmiyorsun kan uyuşmazlığı olduğunu, belki bu yüzden evlenmekten vaz geçeceksin. senin için geçerli değilde görücü usulu olanlar belki böyle şeylerden vaz geçebilirler..
Açıklama yapılması gerekirdi.. Peki kan uyuşmazlığında hamile kalındığında nasıl bir tedavi uygulanması gerekiyor sen biliyormusun?:sm_confused:

kan uyuşmazlığı artık çok büyük bir problem değil,hamilelik sırasında iğneler vuruluyorsun sanırım, ama ben sadece ondan bahsetmiyorum bazılarına güzel güzel açıklamalar yapılmış doğum kontrol yöntemleri bile sorulmuş ya da ne bileyim kansızlık gözüküyorsa belirtilmiş falan biz de hiç öyle olmadı kağıtları verdiler o kadar, ya da biz mi turp gibiydik acaba -tatlicadiarzu- ama yok ben de kansızlık olduğunu biliyorum mesela

şeker aynen canım son günlerim va bu hafta herşeyi bitirip son 20 gün dinlenmek istiyorum.

senin tarih belli olmadımı.

evet bakalım bize açıklama yapacaklarmı..
ne kadar sorumsuz insanlar var

bizede hiç bişi demediler. bende de kansızlık var. gerçi ben sonuçları almaya gitmedim.
nişanlım aldı ben yokum diye dr problem çıkarmış oda birazcık sinirlenmiş sonra vermiş dr.

tubis niye sinirlenmiş doktor klava:

allah allah gerek yokki iki kişinin tahlileri almasına bir kişi kimliğiyle gitse yeterli oluyor halbuki
doktorun ters günüymüş heralde :))
gerçekten ne kadar az kaldı tuba senin özeniyorum,şu iki buçuk ay takıldı sanki geçmiyo (

evet canım bizimde elimize tutuşturdular bitti gitti...
Ama bak demek işini ciddiye alarak işini yapan ve karşısında kini bilinçlerdirmeye çalışan doktorlarda var...
Hadi biz okumuş insanlarız kendimiz öğreneme çalışıyoruz çırpınıyoruz ya dünyadan bir haber insanlara ne demeli... Yazık değil mi onlara...

Sevindim cnm okuyup beğenmene :)
canım benimde daha önce okuduğum ve çok etkilendiğim bir yazydı şimdi bir kere daha okudum sayende sağol canım a.s.

ne 2,5 ayı kıss 2 ay kalmış nerdeyseee:asigim:

burcucum demek sizin de öyle oldu,ben de bir tek bizimki bu kadar rahat sanmıştım ,
canım ya senin takvim bile azalıyor 3 aylara ne ara düştün sen,hep o 10 aylara gösteren takvimlerimizi hatırlıyorum da :içelim:

ne 2,5 ayı kıss 2 ay kalmış nerdeyseee:asigim:

aaah aaah o buçuk kısmı nasıl geçti bir de bana sor :roflol: :roflol:

rasiba, internetten biraz baktım, 4 defa tahlil gerektiren hastalik neyle ilgili olabilir diye bişey bulamadım... Umarım bir hastalık yoktur. Zaten hastalık olduğu kesin olsa 4 sefer tahlil yapılması gerekmezdi. Şu anda muhtemelen sadece olasılıktır. Elinden geldiğince canını sıkmamaya çalış. Çok üzüldüm senin için, umarım çok çabuk güzel haberlerini alırız.

bu arada bize sağlık ocağında test falan yapılmadı, sadece akdeniz anemisine bakıldı. Ne Hepatit, ne kan uyuşmazlığı, ne aids... Doktor da söylendi, ama kanun bu şekilde değişmiş, o yüzden öyle yapıyorlarmış. Doktor bize sadece "Hıfsızsıhhaya gidip gerekli testleri kendi isteğinizle yaptırmanızı tavsiye ediyorum" dedi.

zaman çabuk geçiyor be yaw... Hep diyorum, sadece 2-3 ay daha nişanlı olacağız, ondan sonra inşallah bi 35-40 sene evli :))) Bırakın yavaş geçsin zaman...

khena kız dr değil nişanlım (eşim) sinirlenmiş vermiyor diye söylenmiş sabah burdaydı ne demek oda lazım o olamdan tahlil nasıl yapcaklardı demiş almış.

az kaldı walla bende halen heyecan yok. dimples geldi. abant için sakin çok güzel dedi. şimdi akr varmış orada biz gidene kadar erir sanırım. ön rezv. yaptım oraya son olarak akşama konuşup yarına karar vericem. ben davetiyeleride bastırmadım daha annem dövcek beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…