kan uyuşmazlığı var dicektim ama tubis benden önce davranmışş..
khena evet tatlım benim kan grubum negatif nişanlımınki de pozitif a.s
canlarım hepiniz saolun 2.sonuçlar bugün çıkacak ama doktor 4.tahlilden sonra size bilgi veririrz dediler
bide onun benim için yaptıkları karşısında ben onunla hasta da olsa evlenirimde nişanlımı bilmezsin o çok farklıdır eyerki önemli bişey çıkarsa o evlenmez çeker gider sırf beni çok sevdiği için ben üzülmiyeyim uğraşmıyayım diye kendi hayatımıda karartmıyayım diye bakalım ne olacak bugün bi gidelimde
yaa ne kadar kötü olmuş canım yani açıklama yapmaları gerekirdi belki sen bilmiyorsun kan uyuşmazlığı olduğunu, belki bu yüzden evlenmekten vaz geçeceksin. senin için geçerli değilde görücü usulu olanlar belki böyle şeylerden vaz geçebilirler..aa eldiven arıyodun sen doğru iyi bari bulabilmişsin canım,gelinlik işine de sevindim valla tubacım hadi gözün aydın
evet canım biz de kan uyuşmazlığı var ama biliyomusun biz tahlil sonuçlarımızı almaya gittiğimizde kimse bize bu konuda birşey söylemedi,insan sonuçlar üzerinden kısa birkaç açıklama yapar halbuki, elimize kağıtlarımızı verdiler sadece işte sonuçlar diye
fiyatı 12,5 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
içinde kaç tane var kaç günlük yani
içinde 10 tane var ben günde 2 tane içiyorum bi öğleden önce bide akşam yemekten önce yani 5 günde bitecek bakalım para dayancakmı Çok üzgünüm çoook
yaa ne kadar kötü olmuş canım yani açıklama yapmaları gerekirdi belki sen bilmiyorsun kan uyuşmazlığı olduğunu, belki bu yüzden evlenmekten vaz geçeceksin. senin için geçerli değilde görücü usulu olanlar belki böyle şeylerden vaz geçebilirler..
Açıklama yapılması gerekirdi.. Peki kan uyuşmazlığında hamile kalındığında nasıl bir tedavi uygulanması gerekiyor sen biliyormusun?:sm_confused:
kan uyuşmazlığı artık çok büyük bir problem değil,hamilelik sırasında iğneler vuruluyorsun sanırım, ama ben sadece ondan bahsetmiyorum bazılarına güzel güzel açıklamalar yapılmış doğum kontrol yöntemleri bile sorulmuş ya da ne bileyim kansızlık gözüküyorsa belirtilmiş falan biz de hiç öyle olmadı kağıtları verdiler o kadar, ya da biz mi turp gibiydik acaba -tatlicadiarzu- ama yok ben de kansızlık olduğunu biliyorum mesela
kan uyuşmazlığı artık çok büyük bir problem değil,hamilelik sırasında iğneler vuruluyorsun sanırım, ama ben sadece ondan bahsetmiyorum bazılarına güzel güzel açıklamalar yapılmış doğum kontrol yöntemleri bile sorulmuş ya da ne bileyim kansızlık gözüküyorsa belirtilmiş falan biz de hiç öyle olmadı kağıtları verdiler o kadar, ya da biz mi turp gibiydik acaba -tatlicadiarzu- ama yok ben de kansızlık olduğunu biliyorum mesela
canım benimde daha önce okuduğum ve çok etkilendiğim bir yazydı şimdi bir kere daha okudum sayende sağol canım a.s.Sevindim cnm okuyup beğenmene :)
allah allah gerek yokki iki kişinin tahlileri almasına bir kişi kimliğiyle gitse yeterli oluyor halbuki
doktorun ters günüymüş heralde :))
gerçekten ne kadar az kaldı tuba senin özeniyorum,şu iki buçuk ay takıldı sanki geçmiyo(
evet canım bizimde elimize tutuşturdular bitti gitti...
Ama bak demek işini ciddiye alarak işini yapan ve karşısında kini bilinçlerdirmeye çalışan doktorlarda var...
Hadi biz okumuş insanlarız kendimiz öğreneme çalışıyoruz çırpınıyoruz ya dünyadan bir haber insanlara ne demeli... Yazık değil mi onlara...
ne 2,5 ayı kıss 2 ay kalmış nerdeyseee:asigim:
kızlar banada zaman çok çabk geçiyomuş gibi geliyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?