2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

başın saolsun canım allah sabır versin

tubiş haberin olursa bana da söyle ben çeyiz almıyom ama bakıyom öle çok zevkli sırnaşık şey

ışılcım, sadece resim başlığı altında alınanlara bakabilirsin.
sohbet kısımında da kzılar ahh ahh daha var diyenlere geçmişler.

geceyimben, başınınz sağolsun Allah kalanlara ömür versin.

tubiscim, yok canım çeyiz topiği açılmamış hala, üzüldüm bende. .

saol canım iyi sayılırım bugün 2.30 da daha iyi iyi olcam umarım.sen nasılsın

sen iyi ol herkes iyi olsunnnn... Şeniz
hepimiz mutlu olalımmm..
ama ben bu gidişle zaturee olcam çok üşüyorum bugünn iş yeri sıcak olmasına rağmen senağlama

Canlarım ben geldimmmmmm.Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir.

Geçmişi okuyamadım Rasibacım noldu?

Khenacım dikkat et kendine cnm

herkese merhaba a.s.

kızlar cumartesi günü gelinlik için anlaştık bi yerle. tam istediğim gibi buldum, biraz düzeltmeler yapcaklar çok mutluyum ama yine de tedirginim. Cumartesi ilk provam var. Bir an önce haftasoonu gelsin istiyorum. .

mandilincim hayırlısı olsun canım gelinliğin

geceyimben başınız sağolsun canım allah geride kalanlara uzun ömür versin

rasiba, beklediğin her neyse olur ve iyi olursun inşallah canım.

khenacım, dikkat et salgın var sanırım hasta olabilirsin ben iki haftadır çekiyorum. öksürükte başlarsa hemen dr git.

aysun, nasılsın canımcım?

mısracım hoşgeldin benim h.sonum güzel ama yorucuydu evimi yerlşetirmeye başladım.

şimcik kızlar bana yardımcı olun. balayı yerine halen karar veremedim.
1- Abant
2- Asos
her iki taraftada otelleri belirledim zaten ikisinde de marka gibi olmuş olan oteller. bir baksanız da bana ikir verseniz. giden varmıdır aranızda nasıldır.

Mısra ve tubis teşekkür ederim. tamam dikkat ederim. sıcak bişiler içtim iyi geldi sankiia.s.

bende oraya baktım mısracım, bir kaç kişi iyi dedi. hatta dimpleste balayaına oraya gitti. onu bekliyorum dört gözle fikirlerini alıcam.

Asos hakkında kimseden bişi öğrenemedim.

Canlarım ben geldimmmmmm.Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir.

Geçmişi okuyamadım Rasibacım noldu?

Khenacım dikkat et kendine cnm

canım geçmiştete yazmamıştım canım çok sıkkındı kimseninkinide sıkmak istemedim

bizim evlilik için yatak odası hariç herşeyimiz tamam evin dekorunuda zevkimize göre yaptırıyoruz.benim ailem ilk başta evliliğime karşı çıkmıştı oda artık bayılıyo nişanlımaevimizi aldık,arabamızıda aldık

şimdi diyeceksinizki bunları niye anlattın
biz geçengün nikah işlemleri için sağlık raporu almaya gittik ya nişanlımınkini vermediler

ve biz nikah işlemlerini yaptıramadık onun sağlık raporunda sorun varmış tekrar kan aldılar 4 kere daha alacaklarmış hastalığı ne derseniz bizde bilmiyoruz kesin sonuçlar elimize gelmeden sizi teleşa vermek istemiyoruz dediler ama şu durumda nikah için rapor veremeyiz dediler her şey bukadar yolundayken niye bi aksilik çıktı kafayı yicem

nişanlım çok üzgün ya kötü bişey çıkar sa diye ozaman diyo önemli bişey çıkarsa evlenmem çeker giderim istanbuldann senide mutsuz edemem diyo bende tabi ne olursa olsun evleniriz sonuçta herşeyin tedavisi var off ya bilmiyorum

Rasibacım canını sıkma diyeceğim ama sen sonuçları alıncaya kadar biliyorum ki rahat etmeyeceksin .Birşey çıksada soruyorlarmış imza attırıyorlarmış ben durumu biliyorum ve kabul ediyorum diye.Hepatit olabilir kanında çıkan rahatsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…