günaydın... cok yogun ve keyifsiz bir gün. Cumartesi günü evin laminatları bitti. Artık evim eve benziyor. Evin perdelerini de aldım. 20 gün sonra gelecek. Tac'tan 1450'ye... Ama akşam halamın vefat haberini aldık. Dün de cenazesi vardı. Uzun zamandır hastaydı, kurtuldu diyoruz, ama yine de insan üzülüyor... Dün işe gelip çalışacaktım, yapamayınca, bugün bitmesi gereken bi dolu işle başbaşa kaldım. Bi günaydın deyip işe dönüyorum
rasiba, nasılsın h.sonu canın sıkılmış sanırım şimdi iyimisin.
saol canım iyi sayılırım bugün 2.30 da daha iyi iyi olcam umarım.sen nasılsın
kızlar cumartesi günü gelinlik için anlaştık bi yerle. tam istediğim gibi buldum, biraz düzeltmeler yapcaklar çok mutluyum ama yine de tedirginim. Cumartesi ilk provam var. Bir an önce haftasoonu gelsin istiyorum. .
günaydın... cok yogun ve keyifsiz bir gün. Cumartesi günü evin laminatları bitti. Artık evim eve benziyor. Evin perdelerini de aldım. 20 gün sonra gelecek. Tac'tan 1450'ye... Ama akşam halamın vefat haberini aldık. Dün de cenazesi vardı. Uzun zamandır hastaydı, kurtuldu diyoruz, ama yine de insan üzülüyor... Dün işe gelip çalışacaktım, yapamayınca, bugün bitmesi gereken bi dolu işle başbaşa kaldım. Bi günaydın deyip işe dönüyorum
Canlarım ben geldimmmmmm.Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir.
Geçmişi okuyamadım Rasibacım noldu?
Khenacım dikkat et kendine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?