ışılcım, sadece resim başlığı altında alınanlara bakabilirsin.
sohbet kısımında da kzılar ahh ahh daha var diyenlere geçmişler.
rasiba, beklediğin her neyse olur ve iyi olursun inşallah canım.
khenacım, dikkat et salgın var sanırım hasta olabilirsin ben iki haftadır çekiyorum. öksürükte başlarsa hemen dr git.
aysun, nasılsın canımcım?
mısracım hoşgeldin benim h.sonum güzel ama yorucuydu evimi yerlşetirmeye başladım.
şimcik kızlar bana yardımcı olun. balayı yerine halen karar veremedim.
1- Abant
2- Asos
her iki taraftada otelleri belirledim zaten ikisinde de marka gibi olmuş olan oteller. bir baksanız da bana ikir verseniz. giden varmıdır aranızda nasıldır.
ve biz nikah işlemlerini yaptıramadık onun sağlık raporunda sorun varmış tekrar kan aldılar 4 kere daha alacaklarmış hastalığı ne derseniz bizde bilmiyoruz kesin sonuçlar elimize gelmeden sizi teleşa vermek istemiyoruz dediler ama şu durumda nikah için rapor veremeyiz dediler her şey bukadar yolundayken niye bi aksilik çıktı kafayı yicem
nişanlım çok üzgün ya kötü bişey çıkar sa diye ozaman diyo önemli bişey çıkarsa evlenmem çeker giderim istanbuldann senide mutsuz edemem diyo bende tabi ne olursa olsun evleniriz sonuçta herşeyin tedavisi var off ya bilmiyorum
ben geldim ama havadan mı ne yine hiç keyfim yok geçmişi bile okuyamadım varmı bilmem gereken bişeylerr
benim sormam gereken bişey var
nasıl gidiyor coffe plus
canlarım hepiniz saolun 2.sonuçlar bugün çıkacak ama doktor 4.tahlilden sonra size bilgi veririrz dediler
bide onun benim için yaptıkları karşısında ben onunla hasta da olsa evlenirimde nişanlımı bilmezsin o çok farklıdır eyerki önemli bişey çıkarsa o evlenmez çeker gider sırf beni çok sevdiği için ben üzülmiyeyim uğraşmıyayım diye kendi hayatımıda karartmıyayım diye bakalım ne olacak bugün bi gidelimde
gerçekten çok iyi gidiyo bugüne kadar denediğim diyet bantlar falan hepsi para tuzağıymış anladım.. haftasonu evde misafir olmasına rağmen o güzelim yiyecek ve tatlılardan hiç birini canım istemedi sadece tatlarına baktımmm ... bugünde sabah kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptm 1 dilimle ve bu saat oldu hiç acıkmadımm birazdan sebze yicm kısacası ( buda kısaysa uzun nasıl anlatacaksam :roflol: ) şimdilik gayet güzel yaniiii lülülülülülü
ışıl ve aysuncum, asosun yaz döneminde çook güzel olduğunu biliyorum. tatil dergilerinden ve abimin arkadaşının fikirlerinden dolayı haberdarım sorunum nisan ayında ne durumda olur. Ne ka zamansız tarih almışım balayını hiç düşünmemişim o zamanlar.
aysuncum, haberler h.sonu mutfak eşyalarımı yerleştirdik. yeni gelinlik provam oldu ve tam üstüme oldu bir seferde içim rahatladı. C.tesi prova sonrası çarşıya gittim eksik tamamlamaya ama tamamlancak gibi değil. Gelinlik çiçeğimi aldım. dantel eldiven buldum. Şimdiki arayışım pembe masa örtüsü ve peçeteleri.
sizde kan uyuşmazlığı varmış aysunum, şükür ki artık eskisi gibi problem olmuyor.
rasiba, sonucu alınca bize hemen haber ver.
kızlar merhabalarrrrrrr:)
fiyatı 12,5 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
içinde kaç tane var kaç günlük yani
tubiS son 25 lepi
mrb hg
daldım sizin topiğe :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?