2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

rasiba, duyduğum sen eğer kabul edersen hasta da olsa nikah yapılıyor.

inşallah bir sorun çıkmazz canım.

Rasibacım sıkma canını inşallah kötü bişi yoktur.
yanlış bi tahlil falan yapmışlardır. herşey yolundadır. güzel haberlerle geleceğine inanıyorummm . :teselli: ne olursa olsun biz hep yanındayız canımmm.. Şeniz

ışılcım, sadece resim başlığı altında alınanlara bakabilirsin.
sohbet kısımında da kzılar ahh ahh daha var diyenlere geçmişler.

oy oy canım benim teşekkürler Şeniz

canımcım ben olsam assos u tercih ederim hiç gitmedim ama çok duydum çok güzel olduğunu pişman olmazsın bence Şeniz

anaaa :1shok: oda nesiki şimdi durduk yerdee
inşalah önemli bir şey değildir de bir yanlışlık vardır...
gerçek sonuçlar ne zaman çıkacak fıstıkımm:teselli:

pinggun senin kan grubun (-) mi?
nişanlınınki ne

pinkgun, teşekkür ederim canım.
tubişcim, bence abant .
rasiba, inşallh ciddi bi rahatsızlık çıkmaz, bazen hata yapabiliyorlar. ınşllh iyi haberler veririsin bize.

tubiscim iyiyim canım,asıl haberler sende :)) bu arada ben assos diyorum canım hiç gitmedim ama çok güzel olduğunu duydum,sessiz sakin huzurlu bir ortammış,ama sen yine de dimples dönünce abantı da sor gidip görmek daha başka tabiki

rasiba dur bakalım daha sonuçlar tam belli olmadan sıkma canını kendileri de söylemişler kesin bişey olmadan sizi telaşlandırmak istemiyoruz diye, güzel haberlerini bekliyoruz cnm

khena evet tatlım benim kan grubum negatif nişanlımınki de pozitif a.s

benim sormam gereken bişey var
nasıl gidiyor coffe plus

gerçekten çok iyi gidiyo bugüne kadar denediğim diyet bantlar falan hepsi para tuzağıymış anladım.. haftasonu evde misafir olmasına rağmen o güzelim yiyecek ve tatlılardan hiç birini canım istemedi sadece tatlarına baktımmm ... bugünde sabah kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptm 1 dilimle ve bu saat oldu hiç acıkmadımm birazdan sebze yicm kısacası ( buda kısaysa uzun nasıl anlatacaksam :roflol: ) şimdilik gayet güzel yaniiii lülülülülülü

ışıl ve aysuncum, asosun yaz döneminde çook güzel olduğunu biliyorum. tatil dergilerinden ve abimin arkadaşının fikirlerinden dolayı haberdarım sorunum nisan ayında ne durumda olur. Ne ka zamansız tarih almışım balayını hiç düşünmemişim o zamanlar.

aysuncum, haberler h.sonu mutfak eşyalarımı yerleştirdik. yeni gelinlik provam oldu ve tam üstüme oldu bir seferde içim rahatladı. C.tesi prova sonrası çarşıya gittim eksik tamamlamaya ama tamamlancak gibi değil. Gelinlik çiçeğimi aldım. dantel eldiven buldum. Şimdiki arayışım pembe masa örtüsü ve peçeteleri.
sizde kan uyuşmazlığı varmış aysunum, şükür ki artık eskisi gibi problem olmuyor.

rasiba, sonucu alınca bize hemen haber ver.

canlarım hepiniz saolun 2.sonuçlar bugün çıkacak ama doktor 4.tahlilden sonra size bilgi veririrz dediler
bide onun benim için yaptıkları karşısında ben onunla hasta da olsa evlenirimde nişanlımı bilmezsin o çok farklıdır eyerki önemli bişey çıkarsa o evlenmez çeker gider sırf beni çok sevdiği için ben üzülmiyeyim uğraşmıyayım diye kendi hayatımıda karartmıyayım diye bakalım ne olacak bugün bi gidelimde

korkma bişi olmaz canım yaaa inşallah tertemiz çıkacak üzülme Şeniz

aa eldiven arıyodun sen doğru iyi bari bulabilmişsin canım,gelinlik işine de sevindim valla tubacım hadi gözün aydın
evet canım biz de kan uyuşmazlığı var ama biliyomusun biz tahlil sonuçlarımızı almaya gittiğimizde kimse bize bu konuda birşey söylemedi,insan sonuçlar üzerinden kısa birkaç açıklama yapar halbuki, elimize kağıtlarımızı verdiler sadece işte sonuçlar diye

rasiba inş.üzücü bir sonuç almazsın
iyi düşün iyi olsun
mevlananın bir sözü var :

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin

Geriye kalan et ve kemiksin

Gül düşünürsün gülistan olursun

Diken düşünürsün dikenlik olursun

sağol aysuncum. kan gruplarına bakıyorlarmı aacaba bakmıyorlarsa bilmiyor olabilir.
uyuşmazlık bebek olunca dikkat edilmesi gerekiyor bildiğim. teyzem ve eniştem öyle iki kez hamile kaldığında iğne yaptılar çok şükür hiç problem olmadan bebekler oldu.

hoşgeldin doublebump, yoksun ders çalışmaya devammı.

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,
Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım..
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..
Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..
Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım..
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet,
Yüreğini elime koyduğunda anladım..
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım..
Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek,
Git dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım..
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...

Can YüceL

fiyatı 12,5 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
içinde kaç tane var kaç günlük yani

tubiS son 25 lepi

kızlar merhabalarrrrrrr:)

mrb hg
daldım sizin topiğe :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…