- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Burdayim Yeni Geldim Cnm Cok Yoğunum Patron Cok Sinirli Bugun Hersey çok Kötü Gidiyo
Sabah Reglotorde Yangin Cikti Malar Iade Oldu 2işçi Işi Birakti Ve Biri Bizi Sikayet Etmis Bi özel Frmayla Calisiyoz Onlarla Uğrasiyomm
Günaydın kızlaaarrrr.
Bugün içimde tarifsiz bir mutluluk ve huzur var :asigim:
Canlarım ben yarın tatile çıkıyorum ailemle.1 hafta kafa dinleyeceğiz işten gücten uzak.a.s
1 hafta sonra tekrar aranızda olurum inşaallah.
Uğur böcüğüm aldığım ayakkabının resmini çektim ama aceleden yan profil çekmeyi unutmuşum.Onuda bi ara çeker eklerim a.s
![]()
inşallah canım.Şu düğün salonunu bir netleştirsek rahatlıycam ama zamanımız var çok şükür karar vermek için.
Canım bu düğün slaonu sence nasıl http://ozmutluds.com/
organizasyonu çok hoş bu düğün salonunun pastayı porselen tabakta getiriyor ve çelik çatal ve kola bunlar çok güzel fiyatı da uygun 2500 ytl.Gelin-damat çıkarmaları çok güzelmiş öyle duydum.Bak bakalım sen beğenicen mi?
kızlarrr bende seneye evleniyorum ilk aşkımla 5yıllık bırlıktelıgımızden sonraa inş hepımız çook mutlu oluruz bu arada istediğim en çok sey sevdiğimin cocugunu doğurmak anne olmak öpüldünüz...
valla bu dügün salonu cok güzel canım.
bu fiyata izmirde böyle güzel salon yok dogrusu
kızlarrr bende seneye evleniyorum ilk aşkımla 5yıllık bırlıktelıgımızden sonraa inş hepımız çook mutlu oluruz bu arada istediğim en çok sey sevdiğimin cocugunu doğurmak anne olmak öpüldünüz...
slm kızlar herseyyyy ne kada rcabuk gecıyor ya kızlar bırsey sormak ıstıyroum kına genesı yapmadan evlensem garıp olurmu bence fuzulı gelıyor kına gecesııııııı
slm kızlar herseyyyy ne kada rcabuk gecıyor ya kızlar bırsey sormak ıstıyroum kına genesı yapmadan evlensem garıp olurmu bence fuzulı gelıyor kına gecesııııııı