• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben Burdayim Yeni Geldim Cnm Cok Yoğunum Patron Cok Sinirli Bugun Hersey çok Kötü Gidiyo
Sabah Reglotorde Yangin Cikti Malar Iade Oldu 2işçi Işi Birakti Ve Biri Bizi Sikayet Etmis Bi özel Frmayla Calisiyoz Onlarla Uğrasiyomm

Ben Burdayim Yeni Geldim Cnm Cok Yoğunum Patron Cok Sinirli Bugun Hersey çok Kötü Gidiyo
Sabah Reglotorde Yangin Cikti Malar Iade Oldu 2işçi Işi Birakti Ve Biri Bizi Sikayet Etmis Bi özel Frmayla Calisiyoz Onlarla Uğrasiyomm

canım benim ya kolay gelsin.Senin çalıştığın firma ne üretiyor tekstil mi?

evt cnm tekstıl COLINS
gap next tom taılor tommy hılfıger gıbı dunyaca unlu markalar uretılıyoo hemde orjınal turkıye üretıcısı COLINStir

ayakkabıların cok güzelmiş canım güle güle kullan

Günaydın kızlaaarrrr.
Bugün içimde tarifsiz bir mutluluk ve huzur var :asigim:
Canlarım ben yarın tatile çıkıyorum ailemle.1 hafta kafa dinleyeceğiz işten gücten uzak.a.s
1 hafta sonra tekrar aranızda olurum inşaallah.

Uğur böcüğüm aldığım ayakkabının resmini çektim ama aceleden yan profil çekmeyi unutmuşum.Onuda bi ara çeker eklerim a.s

spa0339sw4.jpg

valla bu dügün salonu cok güzel canım.
bu fiyata izmirde böyle güzel salon yok dogrusu

inşallah canım.Şu düğün salonunu bir netleştirsek rahatlıycam ama zamanımız var çok şükür karar vermek için.
Canım bu düğün slaonu sence nasıl http://ozmutluds.com/
organizasyonu çok hoş bu düğün salonunun pastayı porselen tabakta getiriyor ve çelik çatal ve kola bunlar çok güzel fiyatı da uygun 2500 ytl.Gelin-damat çıkarmaları çok güzelmiş öyle duydum.Bak bakalım sen beğenicen mi?

slm kızlar herseyyyy ne kada rcabuk gecıyor ya kızlar bırsey sormak ıstıyroum kına genesı yapmadan evlensem garıp olurmu bence fuzulı gelıyor kına gecesııııııı

kızlarrr bende seneye evleniyorum ilk aşkımla 5yıllık bırlıktelıgımızden sonraa inş hepımız çook mutlu oluruz bu arada istediğim en çok sey sevdiğimin cocugunu doğurmak anne olmak öpüldünüz...

kızlarrr bende seneye evleniyorum ilk aşkımla 5yıllık bırlıktelıgımızden sonraa inş hepımız çook mutlu oluruz bu arada istediğim en çok sey sevdiğimin cocugunu doğurmak anne olmak öpüldünüz...

hayırlısı olsun canım umarım hayatta ıstedıgın hersey olur bebısınde olura.s.

valla bu dügün salonu cok güzel canım.
bu fiyata izmirde böyle güzel salon yok dogrusu

fikrin için teşekkür ederim canım.bir de yıldızlar düğün salonu var ama sanki bu daha çok hoşuma gitti gibi.http://www.yildizlar.eu/ buna da bak canım ama bu salonda güzel aslında ama bu resimde göründüğü gibi değil sanki ama tekrar bakıcam alıcı gözüyle buraya da..:sm_confused:

hayırlısı olsun canım biz de nişanlımla evlendiğimizde 6.yılımız dolmuş olacak.2003 yılından beri beraberiz.Umarım herşey gönlünce olur canım

slm kızlar herseyyyy ne kada rcabuk gecıyor ya kızlar bırsey sormak ıstıyroum kına genesı yapmadan evlensem garıp olurmu bence fuzulı gelıyor kına gecesııııııı

bence kına gecesi yapmalısın.O çok özel bir gece bence.O anı bir daha istesen de yaşayamazsın.Bu benim fikrim ama sen bilirsin canım.Birkez daha düşün bencea.s

saçmalama kız :mymeka:
sende bı evlılık aşkı gıdıyon nerdeyse nıkah yapmadan gıtceksın öle saçma sey duymadım hıç.:kızgın: cok kızdım cok maddı durumun yoktr nışan yapaman mesela aıle arasından yüzk olur ama sırf cabuk evlenmek içinde kına yapmasam olur mu deme hee bıda olmaz kesınlıkle yapmalısın senı ben cok sabrsız gördum ben 3yıldr beklıyom askımla hala daha beklıyoruz seneye düğün acele işin seytan karısır bazı seylerı ölç ıyı düşün derım sana hade :1hug:

gunaydın herkese mız mıza cok kızdım gunaydın demeyi unuttum nasılsınız mızmız yanlış anlama bacı ama bende yalnız başıma calısıyom aıle desteğim yok ama hıc acele etmıyom bende bı nıkahtan gıdebılırdım ama öle olmuyo işte

canım biz de evlendiğimizde 6.yılımızı doldurmuş olacağız.Bencede acele etme umarım bizi anlıyorsundur mız mız.Hayatının ileriki yıllarında çok üzeleceğin bir hatayı yapmaman için söylüyoruz bunları.Herşey gönlümüzce olsun inşallah:nazar:

alev Nirdesin Sen Baci Sabahtan Beri
Ee Neler Yaptin Anlat Bakem Bende Hala Kararsizim Cafe Mi Düğün Salonumu Yoksa Bedava Boş Dukkan Mi Bakalim

buralardayım canım işetn dolayı fazla giremedim.Bence düğün salonu tutma yine de sen bilirsin ama bence nişan için fazla.Yazık o kadar paraya nişana zaten yedi sülaleyi çağırmıyorsun.Biz yakın akrabaları iş arkadaşlarımızı ve diğer yakın arkadaşlarımızı çağırdık.Tam sığdık ve cafe doldu taştı ama herşey tam yetti.Kaç kişilik baktığın cafe

canım ya cafe garden istemez misin?Y ada senin baktığın cafenin ışıklandırması falan güzelse orda yap.Ama cafe garden'da fazla uzak değil size haznedarda.Yine söylüyorum cafe en iyisi.

cnm 200 kısı alır sanırsam bende fazla kısı cağırmıycam cnm cafe en ıyısı olcak sanırsam bakalım hayrlısı ne ıse o olsun

canım cafede yaptığına pişman olmazsın kesinlikle.Ve fiyat de uygun.Boş dükkanda yapsan pastayı kesicek biri içecek ve pasta dağıtıcak.Müziği biri ayarlayacak.Çok sıkıntı olur.Ama cafede hiçbirşeye karışmıyorsun.Bu arada canım cafeye sor hizmet onlardan olması gerekli ki öyledir ama sen yine de sor.Ben şubat ayında tutmuştum cafeyi mayıs için hem de zor yer bulmuştum.Sen de karar ver bir an evvel canım.Yarın görüşmek üzere iyi akşamlar:1hug:

Back
X