Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin Cnm Bende Subatta Sözlendim 23 Ağutos Nişan Ins Sen Yaz Ben Sana Gundzleri Cvp Veririm Sormak öğrenmek Istediklerini Varsa
Peki Ceyiz Işini Naptin 2yilda Btmistr Deil Mi
dün provama gttım ya kadın kuyrukta yapalım mı dedı tamam dedm cok uzun deıl ama benımde bı kuyruğum olcak ve son provam kaldı 19 ağustos 21 de teslım etcekmıs amaben arada bı bakarım
merhaba arkadaşlar bende seneye yaza evleneceklerdenim...1 yıldır sözlüyüm bu yaz nişanım olacak...ama asker yolu beklicem daha evlendikten sora.![]()
merhaba arkadaşlar bende seneye yaza evleneceklerdenim...1 yıldır sözlüyüm bu yaz nişanım olacak...ama asker yolu beklicem daha evlendikten sora.![]()
masallah amma cokmus sen kaç yasındasınkı daha askere gtcek 15 ay mı yapcak
ben askımı bekledım subatta sözlendık erteleye erteleye 23 ağsutos nışan kararlastrdık dun 2,provam vardıda son provamı 19 ağstosa verdı cnm nışanlık modelımın resmını koymustum buraya :1hug:
ben 24 yaşındayım biz 8 senedir beraberiz biraz daha beklemek istemiyoruz o yüzden evlenince gidicek:) yok 5 ay gidicek allah nasip ederse..nişanlık modeli çok güzelmiş ..ne renk diktiriyosun?
nişanım var temmuzda ama hala kıyafet ayarlamadım![]()