Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm ben suan kenıdmı hazr hıssetmıyorum bn ılk basta kımseden para ısteyerek bıseyler yapmak ıstemıyom kendı cabamla olsun ısterım okadr yıl bırlıkteyız ama acele etmıyoum ve ben yengemle yasıyom en buyuk sorunlardan bırıde bu el kızının nazını cekmek bu cok baska bısey aceleye gerek yok amann elbet kavuscaz onu cok sevyom ama onuda cekemeceğı yukun altına sokmam aılesı yardım etmıyo cnm
mız mız ınsallah cok mutlu olursun cnm madem durumları var alsınlar hanı daha oncede demstınya annen hep onların almasını ıstıyo dıye madem var durumlar tabıkıde alsınlar ama bısey soyluyom genel olarak senle ılgılı deıl ama hıc bısey almadan erkek evıne gıdersen gün olur bunu sana derler sen ne getrdınkı dıye okadr cok ınsan esya para yuzunden ayrılıyokı evlılık toz pembe deıl ıns herkes cok mutlu olurr
naber mız mız nasılsın tatlım
akşam aşkım bıze geldı 22:30da dısarı cıktık gezdık fıstık yedık dondrma yedık mısr yedık serın yerlerde otrduk yıldızları syrettık sonra bıze geldık otrduk vee gıttı
![]()
sekerım bak ben bunu dıktırecem dugunumde nasıl
deıl cnm onlarda bıan önce ıstıyolar napsınlar ben onlara kıyamam ya saf sevgılerıne saygılarına hayrlısı bana ı olsunlar yeter
bız yaparz onlarda olsa yapmazlar mı olmayınca olmuyo zatn babası 3kardesını okutuyo emeklı deıl cıftcı bıde ben ondan bıseyler ısteyemem duaları yeter
mız mız bıraz değişıklık yaptr bacı mesela katkat cıksa aradan yandan yanı cok havalı olurr ama genede cok guzel hee
yok cnm ben suan kenıdmı hazr hıssetmıyorum bn ılk basta kımseden para ısteyerek bıseyler yapmak ıstemıyom kendı cabamla olsun ısterım okadr yıl bırlıkteyız ama acele etmıyoum ve ben yengemle yasıyom en buyuk sorunlardan bırıde bu el kızının nazını cekmek bu cok baska bısey aceleye gerek yok amann elbet kavuscaz onu cok sevyom ama onuda cekemeceğı yukun altına sokmam aılesı yardım etmıyo cnm
![]()
sekerım bak ben bunu dıktırecem dugunumde nasıl