• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mutluluklar arkadasım güzel bir model begenmişsin

alyans begenmek cok zor gercekten. biz gecen sene baya zorlanmıştık.bende kalın olan modellerden tercih ettim. ama yanına tek tas veya sıra tas gibi birsey takamıyorum. birde kalın olunca zor alıstım altında su kalınca yara falan yapmıştı.

242xw0.gif

kızlar bu gün alyansımızı sipariş verdik. :sm_cool:

Ben internette beğenmiştim bu modeli. Firmayla irtibata geçtik ve kocaelinde de satan bir yer olduğunu öğrendik. yakından da beğenince bu gün sipariş verdik. Üstüne kendiimize özel cümleler yazdırdık. çok orjinal geldi bize. ben aşkımın benim yüzüğüm için ne yazdırdığını bilmiyorum oda benim onunki için ne yazdırdığımı bilmiyor. :asigim: süpriz olacak 3 gün sonra alıcaz inşş a.s. darısı benim gibi bekleyenlerin başına... :nazar:

Gunaydin Gunaydinnn Türkiyem Sizinle Gurur Duyuyo
Hadi Bakalim Sira Almanyada Carsamba Akşami Kalbimiz Sizinlee Ooooooooooleyyy

ay baya zorlu bır mac oldu ama yendık her zamankı gıbı aslanlarımız yerı gogu ınlettıııııııı turkıye sayesınde bız bayanlar bıle fotboll sever olduk yaaaaaa super bırseyyyyyyyyyyy allah umarım dıger macıda yenmemızı nasıp eder

naısl aglattık amaaaaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ıyı oldu onlar yuzunden bır suuru sarı kart aldık

gunaydın herkesı ı hafta başları keske ptesı olmasa dırek salıdan başlasak işe demı

günaydın kızlar bugün çok halsizim sanırım hasta olucamsenağlama,çok ağrım var.Umarım hepiniz iyisinizdir

günaydın kızlar bugün çok halsizim sanırım hasta olucamsenağlama,çok ağrım var.Umarım hepiniz iyisinizdir

NE IYISI BEN SENDEN KOTUYUM YA DUN PIKNIĞE GTMISTIK USTUMDE KENE BULDUM DR ATESLENME OLURSA GEL DEDI YAVRU KENEYDI ISIRMAMIS SANIRSAM AMA KORKUYOM EVE VARDIM SOYUNDUM HERYERIME BAKTRDIM YENGEME SUAN COK HALSIZM INS KENEDEN DEILDE PIKNIKTEKI TEMIZ HAVADANDR AMA BIDAHA PIKNIK MI ALLAH GOSTERMESIN
:çok üzgünüm:

NE IYISI BEN SENDEN KOTUYUM YA DUN PIKNIĞE GTMISTIK USTUMDE KENE BULDUM DR ATESLENME OLURSA GEL DEDI YAVRU KENEYDI ISIRMAMIS SANIRSAM AMA KORKUYOM EVE VARDIM SOYUNDUM HERYERIME BAKTRDIM YENGEME SUAN COK HALSIZM INS KENEDEN DEILDE PIKNIKTEKI TEMIZ HAVADANDR AMA BIDAHA PIKNIK MI ALLAH GOSTERMESIN
:çok üzgünüm:

canım benim ya geçmiş olsun nereye gitmiştiniz pikniğe biz de dün florya belediye tesislerinde gezmeye gitmiştik orada da korktum ben .Nerende buldun giysinde miydi kene

canım Benim Ya Geçmiş Olsun Nereye Gitmiştiniz Pikniğe Biz De Dün Florya Belediye Tesislerinde Gezmeye Gitmiştik Orada Da Korktum Ben .nerende Buldun Giysinde Miydi Kene

kayabasi Diye Bi Yere Gittik Butun Belediyeler Ordaydi Cok Kalabalikti Tsort Gymistim Kolumda Yururken Gordum Hemen Frlattim Aklima Geldikçe Kasiniyom Kiz Neyse Kapatak Konuyu Zaten Cok Halsiizm Ondan Mi Ne Diye Diye Kafayi Yiycem

ben de cumartesi akşamı yapmıştım yeri tuttunuz o zaman öyle mi canım .Ben de her yerde şimdiden gelinlik modeli bakıyorum.Dün floryada çok gelin vardı birinin gelinliği çok hoştu keşke fotosunu çekseydim.sahilde yürüyüş yapıyorlardı:icecream:

evt Tuttum Cnm Oyuzden Tarh Kesin Haftayada Kuafore Kapora Verip Tutcam 100ytl Dedi 50 Veririm Yapilincada Kalani Veririm Cafe 750 Ytl Orayada Odemem Var Daha Bohca Falan Bakalim Allah Yardimcim Olsun Yardimcimiz Olsun

Back
X