• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kızlar ıs buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın canım
Yeni işin hayırlı olsun.Allah bol hayırlı kazançlar versin.a.s.
Ben düğünün bu sene olmasından vazgectim kızlar.Benim yurtdışında çok fazla akrabam var.Zaten bende yurtdışında doğdum büyüdüm.3 yıl oldu tr.ye yerleşeli.O nedenle yakın çevrem hep orda.Eğer düğün bayram sonrası olursa kimse gelemiyecek düğüne ama seneye yazın olursa bütün akrabalarım ve arkadaşlarım gelebilecek.Zaten tayinimiz Osmaniyeye çıkmış.1 sene daha kalırım memleketimde ne olmuş :dilcikar:.
Düğün tarihimde 07-08-09 olsun diyorum :dance:

Son düzenleme:
turuncu cnm hade hayrlısı kendıme arkadas buldum cok sevındım buarada dun yoktum kımse merak etmemıs ask olsun
mız mız senın içinde cok sevındım cnm pekı ne işi buldun pc var mı
alev hade ı tatıller cnm esya işini sımdı almak ıstersen al 10 ay var dıyon ama sende 10 ay takst yap ben nışandan sonra alcam eylul ekım engec

turuncu cnm hade hayrlısı kendıme arkadas buldum cok sevındım buarada dun yoktum kımse merak etmemıs ask olsun
mız mız senın içinde cok sevındım cnm pekı ne işi buldun pc var mı
alev hade ı tatıller cnm esya işini sımdı almak ıstersen al 10 ay var dıyon ama sende 10 ay takst yap ben nışandan sonra alcam eylul ekım engec

Evet canım bu gidişle sana arkadaş olacağım a.s
Dün açıkcası aklıma geldi gelmediğin göremeyince ama belki izinlidir diye düşündüm :sm_confused:

Mız mız bi kreşte öğretmen olarak göreve başlıyacakmış.Sanırım bilgisayar yoktur orda :uhm:

bend dedım yuhh ama aklıma yazdıktan sonra geldı ben 2005 subat 12 den berı 2008 subat 12 söz gunum öle işte

ben 8 kasım 2006da tanıştım,13 nisan 2008de nişanlandım :asigim:

kız nışan foton yok mu ya ben yanlıs mı hatrlıyom o mız mız mıydı acep aılesı kızn aılesı ıstemıyodu kararsızlardı mız mız kanımca daha nışan olmamıstı onun neyse sen foto yolla a.s

kız nışan foton yok mu ya ben yanlıs mı hatrlıyom o mız mız mıydı acep aılesı kızn aılesı ıstemıyodu kararsızlardı mız mız kanımca daha nışan olmamıstı onun neyse sen foto yolla a.s

Benimde ailem uzak diye hiç istemedi.Gurbete kız vermek istemediler.1 sene boyunca olmaz diye direttiler ama sonunda ben kazandım :dance:
Bu arada bizim nişan evde oldu.
O yüzden kıyafetim dahil herşey çok sade.Etek ceket takım giydim ben.
Şuanda iş yerinde olduğum için bilgisayarımda foto yok maalesef.:1no2:

Canım ben çıkıyorum.Cumartesi günleri yarım gün çalışıyoruz.a.s
Pazartesi görüşmek üzere...

ne güsel siz nişanlanmıssınız kızlar benim daha ortada bişii yok erkek tarafı gelelim die basımın etini yiyoo ama annem hep bişiiler bahane edio :çok üzgünüm: canım pamugumda engec agustos yeter bukadar bekledimiz ben sana yalvarıorum evlenelim die diip duruo of offf :a015:

ne güsel siz nişanlanmıssınız kızlar benim daha ortada bişii yok erkek tarafı gelelim die basımın etini yiyoo ama annem hep bişiiler bahane edio :çok üzgünüm: canım pamugumda engec agustos yeter bukadar bekledimiz ben sana yalvarıorum evlenelim die diip duruo of offf :a015:

Canım kendi adıma konuşayım,bende nişanlanmayı 1 yıl boyunca bekledim.Hep bahane bahane ama çok şükür sonunda nişanlandım.Bu işler biraz sabır istiyor güzelim.Sen annenin üzerine düş,istemeye gelecekler şu gün benden demesi de.Bak bakalım nasıl etekleri tutuşuyor o zaman lülülülülülü.

Back
X