Bu arada kızlar tayinimiz Osmaniyeye çıktı.Pek sevinemedim açıkcasısenağlama.Umarım oraya gidince fikrim değişir
a yeni gördüm canım üzme kendini sevdiğinle beraber üstesinden gelirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada kızlar tayinimiz Osmaniyeye çıktı.Pek sevinemedim açıkcasısenağlama.Umarım oraya gidince fikrim değişir
a yeni gördüm canım üzme kendini sevdiğinle beraber üstesinden gelirsiniz
gözünaydınnnnnnnnnnn :))))) hayırlı olsunn inşş gönlünce olur
slm kızlar ıs buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
turuncu cnm hade hayrlısı kendıme arkadas buldum cok sevındım buarada dun yoktum kımse merak etmemıs ask olsun
mız mız senın içinde cok sevındım cnm pekı ne işi buldun pc var mı
alev hade ı tatıller cnm esya işini sımdı almak ıstersen al 10 ay var dıyon ama sende 10 ay takst yap ben nışandan sonra alcam eylul ekım engec
kız 19 ay ne o takvımdekı onu merak ettm he düğün tarıhı mı ne kı
ben 8 kasım 2006da tanıştım,13 nisan 2008de nişanlandım :asigim:
kız nışan foton yok mu ya ben yanlıs mı hatrlıyom o mız mız mıydı acep aılesı kızn aılesı ıstemıyodu kararsızlardı mız mız kanımca daha nışan olmamıstı onun neyse sen foto yolla a.s
ne güsel siz nişanlanmıssınız kızlar benim daha ortada bişii yok erkek tarafı gelelim die basımın etini yiyoo ama annem hep bişiiler bahane edio :çok üzgünüm: canım pamugumda engec agustos yeter bukadar bekledimiz ben sana yalvarıorum evlenelim die diip duruo of offf :a015: