• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selmin-22.jpg

benımkının aynısı yoktu ama cok benzıyo buna daha ınce ozellıkle ınce desen ve gumus rengı aldımkı herseyle kullanam dıye bunun fıyatı 450 ytl mış cok ı

çok güzel bu tam istediğim gibi:1rolleyes:

bıde ben catal kasık takımı oz koleksıyondn aldım ömur boyu garantılı dıye bakak omrumce kullancam sankımde :roflol:
benım dantelım cok var ya daha 3tane nevresım 2dene pıke sardrcam dunyanın parası bı bohca bıde masa ortum sarılcak herhalde 2000 tutar bıde sararmasın dıye sardrmıyom nasılsa kocada yok daa:icecream:

çok masraflı bu iş ya..

sorma canım yaa.Herkes erkek tarafının bütün masrafı çektiğini sanır.Kız tarafının harcamaları göz ardı edilir.Anneler kız bebekleri doğduktan sonra çeyize başlıyorlar.Bi hesaba dökülse bu harcamalar kız tarafının masrafı daha fazla çıkar inan ki..naniknanik

sorma canım yaa.Herkes erkek tarafının bütün masrafı çektiğini sanır.Kız tarafının harcamaları göz ardı edilir.Anneler kız bebekleri doğduktan sonra çeyize başlıyorlar.Bi hesaba dökülse bu harcamalar kız tarafının masrafı daha fazla çıkar inan ki..naniknanik

evet canım haklısınfisfisfis

valla sekreterin maaşı , sigortası , çayıydı,suyuydu,elektriğiydi derken bi masraf kapısı daha eklendi..yandım bengamyoncuiremsu

yanını görur allah kız sen yeterkı ceyız duzcem de ben saa öle bılgıler verırımkı ağzın acık kalır bende tam bı çene var kımse basa cıkamıyo mağazacılar dedımı yapıyo

yanını görur allah kız sen yeterkı ceyız duzcem de ben saa öle bılgıler verırımkı ağzın acık kalır bende tam bı çene var kımse basa cıkamıyo mağazacılar dedımı yapıyo

çok hoşsun canım yaa..ben bu konuda o kadar cahilim ki iyi ki keşfetmişim burayı:içelim:

çok hoşsun canım yaa..ben bu konuda o kadar cahilim ki iyi ki keşfetmişim burayı:içelim:

herseyde bı acemılık vardr cnm ben hep takstle aldığım için fazlada bısy olmuyo ama en ıyısı paran olup adamı kandrma olasılığın cokta fazla bunu unutma pesın paran varsa keısnlıkle cok i pzarlık gerek ve adam sana ılk basta olmaz derse cıkar gıbı yap aman abla olsun barı napak derler mesela ben braun evlılık setı aldım sac kurutma mak ıle epılasyon ılk fıyatı 395 sonrakı yer 245 sonrakı yer 195 sonrakı 150 yanı aynı hıcbı farkı yok bıde aldığın semt cok onemlı lux semtlerde hersey kazık ama benım gıbı asgarısı dusuk semtler cok ucuz bebem şakkıdı

slm kızlar valla ceyız adına benım herseyım hazır sayılır fazla abartıyı sevmıyorum

bırde artık olsun ya ne kadar uzursa o kadar seyı cıkıo kızlar ben buna ınanıyorum erkek taradı ekım bası dıo annem kasım dıyooooooooo

valla bende artık heves fılan kalmadı bakmayın hevesım kırılmıs durumda bır bucuk senedır ha su gun evlenecez ha bugun ha su gun dıye dıyeeeeeee artık bıktım ya olsun ya ne olacaksa olsun yawwwwwwwwwwwwwwww

mız mız seni sonunda çileden çıkarmışlar :tomato:

aynen ole canım erkek arkadasım dıo yelız aılen neden bole yapıo dıo bız bak ev tutmakdan dugun solunu tutmakdan bahsedıyoruz sız hala bekletıyorsunuz ne onlara bırsey dıyebılıyorum ne kendı aıleme ortada kaldım gıttı

eskıden ben erdeme hep sey derdım 2008 temmuzu bır gun gecsın senı bırakıırm hele bır gelmeyın ıstemeye derdım sımdı hersey tam tersı oldu onlar gelmek ıstıo annem ertelııııı

ısın komıgıde erdem aynısını sımdı bana dıyo bır gun gecsın bırakırım senı dıye :mymeka:

aynen ole canım erkek arkadasım dıo yelız aılen neden bole yapıo dıo bız bak ev tutmakdan dugun solunu tutmakdan bahsedıyoruz sız hala bekletıyorsunuz ne onlara bırsey dıyebılıyorum ne kendı aıleme ortada kaldım gıttı

eskıden ben erdeme hep sey derdım 2008 temmuzu bır gun gecsın senı bırakıırm hele bır gelmeyın ıstemeye derdım sımdı hersey tam tersı oldu onlar gelmek ıstıo annem ertelııııı

ısın komıgıde erdem aynısını sımdı bana dıyo bır gun gecsın bırakırım senı dıye :mymeka:

canım peki annen neden erteliyo? :uhm:

canım ne kadar marifetlisin böyle
hem çalışıp hemde bu işleri yapıyorsun bravo valla
annemde benim cok meraklı dantel olayına bende severim ama yapmayı degil hani.

benım 60 dene havlum var hemıde hepsının örneklerıne nadr rastlanır eskı ornek deıldr cok severım dantel yapmayı gecen ay 10 tane daha yaptım benn evlenene kadr bı 80 olur kesın mahalle benden örnek ıster ama ben vermem cok samımı deılsem kıskanıyom gecen ay bırıne verdım pıke takımınım yastığını kaybetmıs saf yenıde öruyo ama aynı kalınlıkta öremez bıde ıpı tuturamaz ondan sonra töbe ettımm bıde ben cok ördum ya oyuzden sımdı tığ elıme bıle almıyom yeter gamyoncuiremsu

slm kızlar valla ceyız adına benım herseyım hazır sayılır fazla abartıyı sevmıyorum

bırde artık olsun ya ne kadar uzursa o kadar seyı cıkıo kızlar ben buna ınanıyorum erkek taradı ekım bası dıo annem kasım dıyooooooooo

Canım boşver erkek tarafını.Annen kasım diyorsa kasım olsun.Ekimden kasıma 1 aycık var zaten.1 ay için kırma anneni bence a.s..1 ay daha tadını çıkarırsın bekarlığın.:dance:

Kızlaaarrr yaa dün burda bi topicte çok güzel bi günlük yemek takımı gördüm.Dünden beri onu düşünüyorum.Çok hoşuma gitti yaaa.Anneme söyledim akşam ama izin vermiyor almama.Aslında haklı yani.
Çeyizimde 12 kişilik yemek takımım var,6 kişilik günlük takımım var,6 kişilik kahvaltı takımım var.Bide bunu alırsam dolaplar almayacak.Ama çok güzel yaaaa offf senağlama

Back
X