• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoş geldın cnm sendne bı ısteğım var baskaları gıbı terketme bızı hep takıl burayaı cok sevceksın hele bana bayılcan (kıskancaklar sımdı) neyse ıns senın ve herkes ıcın hayrlıısı olur bıtanem sormak ıstedın bısey olursa hepımız burdayız tmm mı sor Şeniz

çok teşekkür ederim terketmem inşallah.çok sevdim bu siteyi hepimizin hakkında hayırlısı olsun..:enbuyukkk:

bu arada bakıyorumda çeyizleriniz var baya..benim tencere takımı,yemek takımı,porselen takımı,çatal kaşık takımı ,3lü teflon tava bikaç borcam biraz tülbent lif patik çok az yani inş. seneye kadar birikir a.s.

herkese selamlar olsun kızlar..:1rolleyes:ben daha yeni üye oldum siteye uzun zamandır takip ediyordum..sanırım bende seneye yaza evleneceklerin arasındayım geç mi kaldım bu konuya girmek için bilmiyorum :) neyse..henüz sözlü veya nişanlı değilim..bitanemin kardeşi evlendikten sonra tanışmaya gelecekler ailecek..benim ailem onu tanıyor fakat ben onunkileri tanımıyorum bakalım hayırlısı ona kalsa bu gün evlenicek ama..hepimize hayırlısıyla evlenmek nasib olur inşallahh....:1hug:

Aramıza hoş geldin dadlummm a.s.

2-Bahar.jpg

ya ben jua dakı herseyı cok beğendım ama nasıl ulascam oraya fıyatlarda yazmıyo hemde ıst deıl yer nolcek sen nasıl alcan cnm

Canım ben de nette gezinirken görmüştüm Jua'yı ve baktım nerde satıldığını bulamayınca direk mail attım Jua'ya sırnaşık şey. Bu ara her işimi öyle çözüyorum da :) Baktım bulamıyorum hemen mail atıyorum. Sağolsunlar çok da yardımcı oluyorlar. Ankara'da YKM'de varmış. Haftaya hafta sonu nişanlım geliyor, onla beraber gidip alacağız sanırım :1hug: Bence sen de bir mail at ve nerde satıldığını öğren yerimseniben

selam kızlar
ben geceleri girdigim icin gunduz sohbeti kacırıyorum ama
yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz

kız niye kıskanalım sen bu grubun neşesisin
sen olmasan ne yapardık hani

hoş geldın cnm sendne bı ısteğım var baskaları gıbı terketme bızı hep takıl burayaı cok sevceksın hele bana bayılcan (kıskancaklar sımdı) neyse ıns senın ve herkes ıcın hayrlıısı olur bıtanem sormak ıstedın bısey olursa hepımız burdayız tmm mı sor Şeniz

kızlar bende ceyizlerden bulabildigim birkac görüntü göndereyim

bu ugur böcügüm senin battaniyenin lila rengi olanı

kızlar gönderdiginiz havlulara bende dayanamadım arastırdım.
gercekten cok güzel bunlar tanesi 15 ytl

juapetunyabeyazez5.jpg

Bambu ve pamuk lifleri ile sizin rahatlığınız için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.
Bambu elyafı,hiçbir tarımsal ilaç kullanılmadan üretilir,çevreye zarar vermeden toprakla çözünebilir ve ayrıca antibakteriyel olmasından dolayıda son derece sağlıklıdır ve çevre dostudur.
Normal havlulara göre 4 kat daha fazla emiş özelliğine sahiptir.
480 gr/m2 A kalite havlu gramajı
Doğal Anti-bakteriyel özelliği
Çok hafiftir
Serinlik hissi verir
Vücutta oluşan teri anında emer
Ultraviole ışıkları kırar
Kaşmir ve ipek yumuşaklığına en yakın hissi verir

günaydın kızlarrr.
Dadlumm hoşgeldin aramıza.
Kızlar bu havlular çok hoşuma gitti benimde.Mail atmayı beceremedim.Acaba biriniz benim için mail atıp kayseride bu havluları nerden bulabileceğimi sorabilirmi ?

Son düzenleme:
gunadyın yenı gelnleer hos geldı arzum senın bıttı mı tatıl nerdeydın
maılı bı denerım cnm

Canım ben de nette gezinirken görmüştüm Jua'yı ve baktım nerde satıldığını bulamayınca direk mail attım Jua'ya sırnaşık şey. Bu ara her işimi öyle çözüyorum da :) Baktım bulamıyorum hemen mail atıyorum. Sağolsunlar çok da yardımcı oluyorlar. Ankara'da YKM'de varmış. Haftaya hafta sonu nişanlım geliyor, onla beraber gidip alacağız sanırım :1hug: Bence sen de bir mail at ve nerde satıldığını öğren yerimseniben

bacı yaa maıl atmayaı beceremedım yaa ıst nerde satılıyo acep sen bı öğren hade benım cnm yoksa eğer ıst da cok ayup valla olmazsa kargo ıle alırız artıkın napak

kızlar sızden bısey rıca etcem bılıyorsunuz cnm sehıtlerımız var ve bunlar onlar ve tüm vatan için avatrlarınızı türk bayrağı koymanızı rıca etcem hade bakalım kolay gele
allah onları basımızdan eksık etmesın vatana mıllete zeval vermesın ıns

bende aldıklarımı yazmak ıstıyom :dilcikar:
yemek takımı
kahvaltı takımı
celık tencere takımı
3lu celık tencere takımı
guvec setı (gunluk kullanım ıcın)
catal kasık takımı
pıke takımı 2tane
3tane nevresım takımı
3tane nevresım takımı(dantel sarılcak)
2tane pıke takımı(dantel sarılcak)
60 tane havlum var dantel evlenene kadr 80 olur
masa ortum kendım ordum
bohca takımı damat bohcası kendım ordum(dantellerı saymayam btmez cunku)
mutfak takımı hazr aldım dantel 300ytl
kanavce ıslemelı nevresım 300 ytl
gobeklı takımla ara takımım var dantel sarılcak
mutfak arac gereclerı(baharatlıklar cam urunler tost makınası vb)
daha varda unuttum fisfisfis

kızlar ınsan bısey der beee okaaa uğrastım :dilcikar:

türk bayrağımıda koydumm ve geldiiimmm.
Böcüğüm maşallah ne kadar hamaratsın yaa.Ara takımları göbekli takımlar danteller.Benim annem çeyizime bunlardan yaptı ama neyin ne olduğunu bile bilmiyorum sırnaşık şey .Ben kafama göre istediğim şekilde gidip alıyorum.Annemede dedim bu danteller sandık bekler yapma diye ama ....Neyse bende kızımın çeyizine koyarım :roflol:

Back
X