• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nedenkı erken dıye mı 3mayıs ıstemıyon benım patronum 20 nısanda evlendı balayına gttı ve cok guzeldı sakındı falan dedı sadece bı kac cıft varmıs rahat etmısler her konuda

evet canım erken diye yoksa 03 Mayıs yapıcaz.Nişanlım 31 Mayıs deyince o zaman 1 aylık evli oluruz diyor.Mayıs ortaları da nişanlımın ailesi trakyalı aile büyükleri köyde iş olur diye rahat gelemezlermiş.Yani ya 03 mayıs ya 31 mayıs ama 03 mayısda sıcakmıymış yani güneş yakıcak kadar sıcakmıymış akdenizde.Ben hiç antalya tarafına gitmedim o yüzden bilmiyorum.Sıcaksa 03 mayıs yaparız

sızın mutluluğunuz benım mutluluğum be gacılarrr hem ben ıstemıyom evlenmek akşam kayınbabmla konustum kı hala baba dıyom napam alıskanlık bıde baba demesem ck uzuluyolar hepsı ağlıyoo ıkı hafta sonrada annem gelcek mustafayı cağırcam bana kızımın bı suçu vrsa anlatmak zorunda dıyo gelmezse ben gıderım ama neymıs o gorsun falan babasıda dıo ben ıst gelıp kesın öldrcem onu ana korktum valla

evet canım erken diye yoksa 03 Mayıs yapıcaz.Nişanlım 31 Mayıs deyince o zaman 1 aylık evli oluruz diyor.Mayıs ortaları da nişanlımın ailesi trakyalı aile büyükleri köyde iş olur diye rahat gelemezlermiş.Yani ya 03 mayıs ya 31 mayıs ama 03 mayısda sıcakmıymış yani güneş yakıcak kadar sıcakmıymış akdenizde.Ben hiç antalya tarafına gitmedim o yüzden bilmiyorum.Sıcaksa 03 mayıs yaparız

cnm dıyomya valla patronm tam nere gttı bılmıyom ama antalya bodruma dıye hatrlıyom beldenın adını unuttum ve yanmıslardı kımsede yokya ck rahattı dıo hemıde erken gtme avantajlarından yararlanmıslar(maddı) ama ben evlensem eğer karadeıze gıderdım asla ve asla akdenıze gtmezdım

Canım benim nişanlım asker, İstanbul'da şu anda ve daha 255 günümüz var ayrı geçecek senağlama

ooyy oy canımm bide işe güzel tarafından bak.Nişanlın evlenmeden önce askerliğini yapıyor.Benimkinin askerliği kısa dönem ama anca evlendikten sonra gidebilecek.4-5 yıl sonra yani.Evlendikten sonra hasretlik çekmek daha zor olur gibi :bbo:.Amaaan herşeyin hayırlısı yaa

sızın mutluluğunuz benım mutluluğum be gacılarrr hem ben ıstemıyom evlenmek akşam kayınbabmla konustum kı hala baba dıyom napam alıskanlık bıde baba demesem ck uzuluyolar hepsı ağlıyoo ıkı hafta sonrada annem gelcek mustafayı cağırcam bana kızımın bı suçu vrsa anlatmak zorunda dıyo gelmezse ben gıderım ama neymıs o gorsun falan babasıda dıo ben ıst gelıp kesın öldrcem onu ana korktum valla

canım benim ya biliyorum anlatmak istemiyorsun ama yaranı da deşmek istemiyorum ama affet beni şunu sorucam çok mu büyük kavga ettiniz?Allah sabır versin bitanem sana ama dünyanın sonu değil ya

ooyy oy canımm bide işe güzel tarafından bak.Nişanlın evlenmeden önce askerliğini yapıyor.Benimkinin askerliği kısa dönem ama anca evlendikten sonra gidebilecek.4-5 yıl sonra yani.Evlendikten sonra hasretlik çekmek daha zor olur gibi :bbo:.Amaaan herşeyin hayırlısı yaa

Benimde içimde hep bir umut kısa dönem olabilir mi vardı ancak nişanlımı mezun olduğu bölüm (elektrik ve elektronik mühendisliği) gereği uzun dönem aldılar, askeriyenin bu branşa ihtiyacı oluyor ve kısa dönem çoook az alıyorlar :( Evet evlendikten sonra hasretlik çekmek zor olacaktır ama Rabbim herşeye sabır veriyor inan ki... Dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun canım yerimseniben

canım benim ya biliyorum anlatmak istemiyorsun ama yaranı da deşmek istemiyorum ama affet beni şunu sorucam çok mu büyük kavga ettiniz?Allah sabır versin bitanem sana ama dünyanın sonu değil ya

cnm daha oncede dedım gercekten sebpsız oldu keske benı aldatmıs olsaydı keske kavga etmıs olsaydık aıleler anlasamaydı ama yeterkı bı sebep olsaydı amayok benı bıgunde bırakıp gttı nasıl yasar bensız anlamam ben onsuz yasıyom ama gelde bana sor :çok üzgünüm:

cnm daha oncede dedım gercekten sebpsız oldu keske benı aldatmıs olsaydı keske kavga etmıs olsaydık aıleler anlasamaydı ama yeterkı bı sebep olsaydı amayok benı bıgunde bırakıp gttı nasıl yasar bensız anlamam ben onsuz yasıyom ama gelde bana sor :çok üzgünüm:

canım benim ya sadece ayrılıyorum deyip mi gitti.Umarım aklı başına gelir ama içini ferah tut senin bir hatan yok bitanem ya

evt yapamıycam dedı ve gttı sonra ben aradım hıc konusmadı ben aramadımm o aradı ben acmadım sureklı msj attı cvp vermedım sımdı nerde ne eder kımse bılmıyo evdede deıl

ya bı gece uyyuyamıs zaten bensız nasıl uyur sastım telım sesı kıskk uymusum bu benı cok sevdığıne daır msjlar atmıs tekrar barısalım yarın sızdeyım demıs benden cvp alamayuıncada demıskı senı sevmıyom hanı uymazdın bensız yasayamazdın yemek yemıyodun sana ınanmıyom falan demıs oysakı gecenın saat 4du ve ben ogunn 3te yattım sanmıskı ben takmıyom onu sevmıyom ondan sonrakı gun hep alkol almıs komalık olmus yanına gttım sarıldı bana ağladı barsırız dedım ama yok ondan sonra aramadı bılmıyom noldu öldu mu acep allah korusun

uğur böcüğüümm kıyamamm sanaa:(( Allah sabır versin , çok zor bi durumdasın..insallah oda her nerdeyse durumu iyidir tatlım

Günaydın şekerleer, ben de hepinize hayırlı cumalar diliyorum yerimseniben
Yarın sabah nişanlım burda olacak, sonunda 2 gunluk de olsa kavusacagım ona. Çok mutluyum :dance:

bende sendenim cbellcim :D yarınııııııııı sabırsızlıklaa bekliorummmmm Aşkıma biriciğimee nişanlımaa kavuşcamm :D:D :lepi: :dance: :teytey: :smiley-cool: :asigim: coksekeriremsu

ya bı gece uyyuyamıs zaten bensız nasıl uyur sastım telım sesı kıskk uymusum bu benı cok sevdığıne daır msjlar atmıs tekrar barısalım yarın sızdeyım demıs benden cvp alamayuıncada demıskı senı sevmıyom hanı uymazdın bensız yasayamazdın yemek yemıyodun sana ınanmıyom falan demıs oysakı gecenın saat 4du ve ben ogunn 3te yattım sanmıskı ben takmıyom onu sevmıyom ondan sonrakı gun hep alkol almıs komalık olmus yanına gttım sarıldı bana ağladı barsırız dedım ama yok ondan sonra aramadı bılmıyom noldu öldu mu acep allah korusun

canım benim ya umarım iyidir ve çıkar ortaya artık işe gitmiyor mu acaba.Canım yardım edilebilecek bir durum olursa her zaman yanında olabilirim.

Asker yolu bekleyenlere de sabır diliyorum ben nişanlımla 5 yıldır beraberim Kasım 2007'de sözlendik 03 mayısta nişanlandık ama bundan önce 5 yıllık birlikteliğimiz var askerliğini bekledim çok acı çektim onsuz kendimi bomboş hissettim ama çok şükür geçti o kabus günler.Günler geçince insan vay be diyor ne günlerdi Allah kavuştursun canlarım

Back
X