Canımm Allah mutluluğunuzu daim etsin.İyi eğlenceler a.s.
Çok sağol canım a.s. Hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm Allah mutluluğunuzu daim etsin.İyi eğlenceler a.s.
Yapma ama Uğur Böcüğüm çok özledim ben de senağlama
nedenkı erken dıye mı 3mayıs ıstemıyon benım patronum 20 nısanda evlendı balayına gttı ve cok guzeldı sakındı falan dedı sadece bı kac cıft varmıs rahat etmısler her konuda
evet canım erken diye yoksa 03 Mayıs yapıcaz.Nişanlım 31 Mayıs deyince o zaman 1 aylık evli oluruz diyor.Mayıs ortaları da nişanlımın ailesi trakyalı aile büyükleri köyde iş olur diye rahat gelemezlermiş.Yani ya 03 mayıs ya 31 mayıs ama 03 mayısda sıcakmıymış yani güneş yakıcak kadar sıcakmıymış akdenizde.Ben hiç antalya tarafına gitmedim o yüzden bilmiyorum.Sıcaksa 03 mayıs yaparız
Canım sende benimle aynı kaderi paylaşıyorsun herhalde a.s.
Hangi şehirde kalıyor nişanlın ?
Canım benim nişanlım asker, İstanbul'da şu anda ve daha 255 günümüz var ayrı geçecek senağlama
ana kız ben ıstanbuldayım ya slm edem senden enısteye
Canım benim nişanlım asker, İstanbul'da şu anda ve daha 255 günümüz var ayrı geçecek senağlama
sızın mutluluğunuz benım mutluluğum be gacılarrr hem ben ıstemıyom evlenmek akşam kayınbabmla konustum kı hala baba dıyom napam alıskanlık bıde baba demesem ck uzuluyolar hepsı ağlıyoo ıkı hafta sonrada annem gelcek mustafayı cağırcam bana kızımın bı suçu vrsa anlatmak zorunda dıyo gelmezse ben gıderım ama neymıs o gorsun falan babasıda dıo ben ıst gelıp kesın öldrcem onu ana korktum valla
ooyy oy canımm bide işe güzel tarafından bak.Nişanlın evlenmeden önce askerliğini yapıyor.Benimkinin askerliği kısa dönem ama anca evlendikten sonra gidebilecek.4-5 yıl sonra yani.Evlendikten sonra hasretlik çekmek daha zor olur gibi :bbo:.Amaaan herşeyin hayırlısı yaa
canım benim ya biliyorum anlatmak istemiyorsun ama yaranı da deşmek istemiyorum ama affet beni şunu sorucam çok mu büyük kavga ettiniz?Allah sabır versin bitanem sana ama dünyanın sonu değil ya
cnm daha oncede dedım gercekten sebpsız oldu keske benı aldatmıs olsaydı keske kavga etmıs olsaydık aıleler anlasamaydı ama yeterkı bı sebep olsaydı amayok benı bıgunde bırakıp gttı nasıl yasar bensız anlamam ben onsuz yasıyom ama gelde bana sor :çok üzgünüm:
Günaydın şekerleer, ben de hepinize hayırlı cumalar diliyorum yerimseniben
Yarın sabah nişanlım burda olacak, sonunda 2 gunluk de olsa kavusacagım ona. Çok mutluyum :dance:
ya bı gece uyyuyamıs zaten bensız nasıl uyur sastım telım sesı kıskk uymusum bu benı cok sevdığıne daır msjlar atmıs tekrar barısalım yarın sızdeyım demıs benden cvp alamayuıncada demıskı senı sevmıyom hanı uymazdın bensız yasayamazdın yemek yemıyodun sana ınanmıyom falan demıs oysakı gecenın saat 4du ve ben ogunn 3te yattım sanmıskı ben takmıyom onu sevmıyom ondan sonrakı gun hep alkol almıs komalık olmus yanına gttım sarıldı bana ağladı barsırız dedım ama yok ondan sonra aramadı bılmıyom noldu öldu mu acep allah korusun