• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar kek kalıbı aldım tefal, tefal outlet mağazasından 10 ytl'ye 2 yıl garantili.Yakınlarınızda varsa uğrayın derim.

kızlar kek kalıbı aldım tefal, tefal outlet mağazasından 10 ytl'ye 2 yıl garantili.Yakınlarınızda varsa uğrayın derim.

ıns uğrarım cnm benım. annem ayın 5ınde gtcek bende gtmeyı dusunuyom bakalım bugun denetleme var bu denetleme ıslerı btsın hemen dıycem patrona gecen yılda gıdememıstım

ayy yerım kız ben antep fıstığı hastasıyımm cıkolatada yerım heraksam koca bı dondrma kesın yerım karpuz kavunnn hepsınden ohh mısgbıbım

ben de severim tatlıyı anormal derecede.Ama kendimi frenlemeye çalışıyorum .Çikolata yasak bana çünkü gastrit var midemde benim

bende kek kalbı almayı düşünüyordum.Söylediğin iyi oldu canım.

ben de severim tatlıyı anormal derecede.Ama kendimi frenlemeye çalışıyorum .Çikolata yasak bana çünkü gastrit var midemde benim

Canım bendede gastrit var.Sabah aç karnına içilmesi gereken ilacı içmesem günüm berbat geçiyor.Sende gastrit nasıl bir rahatsızlık yaratıyor ?

ayyy bende gelimm 2009 mayıs insallahhhh:) daha cok var yani:)

Hoşgeldin aramıza izmirhayal.
Uğur Böcüğünün dediği gibi sayılı gün çabuk geçer yerimseniben.
Ben tavkim yaptım kendime.Her gün işaretliyorum üzerini.Sayılı gün çabuk geçsinde aşkıma kavuşayım diye :roflol:.Askerlerden bi farkım kalmadısırnaşık şey

bende kek kalbı almayı düşünüyordum.Söylediğin iyi oldu canım.

Canım bendede gastrit var.Sabah aç karnına içilmesi gereken ilacı içmesem günüm berbat geçiyor.Sende gastrit nasıl bir rahatsızlık yaratıyor ?

gastritten en büyük şikayetim şişkinlik uzun süre aç kalırsam şişiyorum yemeği az yesemde şişiyorum.Arada da strese bağlı sanırım mide ağrılarım oluyor.Benim de aç karnına içtiğim hapım var lansor

kızlar yemek takımımı da aldım nihayet ,
karaca'dan 84 parça..ama desen konusunda karar veremedim , bi deseni aldım , satıcı fikrin değişirse değiştiririm dedi..yardımcı olur musunuz bana:1no2:

Alevcim bunu söylemen iyi oldu; acaba Ankara'daki outletler icin de geçerli midir ki bu durum CADIARZU Ben de alacağım kek kalıbı, ne zamandır bakınıyordum. En iyisi bi telefon açıp sorayım, varsa hemen gidip alayım da listeden bir madde daha kalksın yerimseniben

kızlar yemek takımımı da aldım nihayet ,
karaca'dan 84 parça..ama desen konusunda karar veremedim , bi deseni aldım , satıcı fikrin değişirse değiştiririm dedi..yardımcı olur musunuz bana:1no2:

bende kutahyadan almıstım desen seceneğını scerken sade olması cok onelı modası gecmıs gıbı olmaz benımkı gumus desenlı ınce cızgılı bı takım sade ve şık hem kasık takımınada kolayca uyum sağladıyerimseniben

bende kutahyadan almıstım desen seceneğını scerken sade olması cok onelı modası gecmıs gıbı olmaz benımkı gumus desenlı ınce cızgılı bı takım sade ve şık hem kasık takımınada kolayca uyum sağladıyerimseniben

uğurböcüğüm ,
ben de gümüş desenli bir tane beğendim , yanında küçük pembe bir çiçeği var , ablam illa da bunu al diyor benim de bir türlü içime sinmedi o pembe çiçek..napsam bilemedimÇok üzgünüm çoook

gastritten en büyük şikayetim şişkinlik uzun süre aç kalırsam şişiyorum yemeği az yesemde şişiyorum.Arada da strese bağlı sanırım mide ağrılarım oluyor.Benim de aç karnına içtiğim hapım var lansor

Bende lansor ve diğer lans- ile başlayan ilaçları uzun süre kullandım.İyileşmeyince endoskopi yaptırdım ve şimdi pulcet kullanıyorum.İlacı içersem iyim içmezsem kötüyüm.Çok çabuk acıkıyorum,yemek yediğim zamanda iki lokma sonra şişiyorum.Baharat ve yağlılarda hiç iyi gelmiyor.İşin kötü yanı bu hastalığın ne zaman geçeceğinide bilmiyorum.Her halde ömür boyu devam edecek kafamçokkarıştı

benim de gümüş desenli cbell canım bir ara sor bakalım tefali umarım orda da vardır.Kalıplar çok güzel çünkü

Bende lansor ve diğer lans- ile başlayan ilaçları uzun süre kullandım.İyileşmeyince endoskopi yaptırdım ve şimdi pulcet kullanıyorum.İlacı içersem iyim içmezsem kötüyüm.Çok çabuk acıkıyorum,yemek yediğim zamanda iki lokma sonra şişiyorum.Baharat ve yağlılarda hiç iyi gelmiyor.İşin kötü yanı bu hastalığın ne zaman geçeceğinide bilmiyorum.Her halde ömür boyu devam edecek kafamçokkarıştı

Doktor geçmezse dikkat etmezsen endoskopi yapmamız gerekecek dedi.Sanırım o çabuk acıkma bende de var.Ben acaba kurt mu var diyodum demekki o da bu gastritten.Canım bende ne zaman geçeceğini bilmiyorum:sm_confused:

Back
X