Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kek kalıbı aldım tefal, tefal outlet mağazasından 10 ytl'ye 2 yıl garantili.Yakınlarınızda varsa uğrayın derim.
kızlar kek kalıbı aldım tefal, tefal outlet mağazasından 10 ytl'ye 2 yıl garantili.Yakınlarınızda varsa uğrayın derim.
ben de severim tatlıyı anormal derecede.Ama kendimi frenlemeye çalışıyorum .Çikolata yasak bana çünkü gastrit var midemde benim
ayyy bende gelimm 2009 mayıs insallahhhh:) daha cok var yani:)
bende kek kalbı almayı düşünüyordum.Söylediğin iyi oldu canım.
Canım bendede gastrit var.Sabah aç karnına içilmesi gereken ilacı içmesem günüm berbat geçiyor.Sende gastrit nasıl bir rahatsızlık yaratıyor ?
kızlar yemek takımımı da aldım nihayet ,
karaca'dan 84 parça..ama desen konusunda karar veremedim , bi deseni aldım , satıcı fikrin değişirse değiştiririm dedi..yardımcı olur musunuz bana:1no2:
bende kutahyadan almıstım desen seceneğını scerken sade olması cok onelı modası gecmıs gıbı olmaz benımkı gumus desenlı ınce cızgılı bı takım sade ve şık hem kasık takımınada kolayca uyum sağladıyerimseniben
gastritten en büyük şikayetim şişkinlik uzun süre aç kalırsam şişiyorum yemeği az yesemde şişiyorum.Arada da strese bağlı sanırım mide ağrılarım oluyor.Benim de aç karnına içtiğim hapım var lansor
Bende lansor ve diğer lans- ile başlayan ilaçları uzun süre kullandım.İyileşmeyince endoskopi yaptırdım ve şimdi pulcet kullanıyorum.İlacı içersem iyim içmezsem kötüyüm.Çok çabuk acıkıyorum,yemek yediğim zamanda iki lokma sonra şişiyorum.Baharat ve yağlılarda hiç iyi gelmiyor.İşin kötü yanı bu hastalığın ne zaman geçeceğinide bilmiyorum.Her halde ömür boyu devam edecek kafamçokkarıştı