• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar ikimizde birbirimizden unutkanız.

Oooo zor valla sizin işiniz ya :) Bizde de nişanlımın hafızası pek güçlü sayılmaz ama hep der benim hafızamdaki zayıflıgı seninki tamamlıyor maşallah sende yeterince var diye :roflol: Ben kolay kolay birşeyi unutmam, bir gördüğümü, bir tarihi, bir olayı. Hepsi kalıyor nedense aklımda :/ Tabi bu cok da iyi bir durum olmuyor, kafam hep gereksiz detaylarla dolu oluyor :/

kızlar sizin adetlerinizde erkek tarafı geline bayramda giymek için kıyafet falan alır mı ?

bizde de alınır geçen yıl da kurban bayramında sözlüydüm kıyafet almışlardı bu yıl 2 bayram nişanlıyız ama bilmiyorum alırlar herhalde.Hem nişanlımın amcası nişanlandı kıyafetimi ayakkabımı ve çantamı onlar aldı.Bayramda da alırlar herhalde.

bız farklı illerdeyiz. canım o nedenkle bircok sey yapilmadı ...uzaklık...

Bizde farklı illerdeyiz güzelim.Nişanlımın ailesi g.antepte ben kayserideyim.Arada 5 saat var ama bikaç hafta sonra nişanlım beni alacak ve antepe gideceğiz.Gidince bana bayram için kıyafet falan alınacak.Bayramdada ziyaretimize gelirken getirecekler.
Sizde böyle bir imkan yok mu ?

bizde de alınır geçen yıl da kurban bayramında sözlüydüm kıyafet almışlardı bu yıl 2 bayram nişanlıyız ama bilmiyorum alırlar herhalde.Hem nişanlımın amcası nişanlandı kıyafetimi ayakkabımı ve çantamı onlar aldı.Bayramda da alırlar herhalde.

Alırlar canım alırlar.
Sonuçta 2 bayram nişanlı kalmayı siz seçmediniz dimi :dilcikar:

Kızlar ilk tuhaf oldum.Amcasının nişanında kıyafet aldılar nişanlıma benim param var kendim alabilirim dedim.Ailesi kızmış o bizim de kızımız külahları değişirz demişler kendini geri çekme dediler bana .Ben de alışıcam yavaş yavaşsüprizzzzz

Back
X