• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım 16 mayıs.Bana sordu ben ya 3 mayıs ya da 31 mayıs dedim.Onlarda ortasını buldu.Ben de ortası isterdim ama nişanlımın akrabaları trakyalı ekim zamanıymış ona göre ayarlamak zorunda kaldık.Ben de merak ediyorum ay başı mı sonu mu olacak diye.Benim nişanlım da diyor acele etme diye bir yandan da sen karar veremiyorsun ki diyor bana

Amaaan bu erkekler hep aynııı :mymeka:.Ne bileyim ya salonun tutulması bile heyecanlandırıyor bazen beni ama bizimkinde iş yokbenneyaptımki.Bekliyoruz bakalım :sm_confused:

ramazandan önce halledicez bu işi yoksa yakarım onu sen takma kafana canım ben mayıs daha yakın mesela ondan acele ediyorum.Ama rahatlıkla bulursunuz gerçi sizin oraları bilmem ama biz 2 ay önce baktığımızda boştu salon tarihleri.

bu arada canım ne dersin mayısın 16'sı hariç hangi tarih yapalım.03 mayısta hava ısınmış olur mu Antalya marmariste

bu arada canım ne dersin mayısın 16'sı hariç hangi tarih yapalım.03 mayısta hava ısınmış olur mu Antalya marmariste

Bizde ekim-kasım gibi tutarız inşaallah salonu yerimseniben
03 mayısta hava belki ısınmış olur ama deniz suyu daha tam ısınmış olmaz herhalde.Balayına çıkmayı düşünüyorsanız 31 mayısı tercih edin derim ben.İşinizi garantiye alın yanı yerimseniben.Arada 3,5 hafta var sadece.Yada gideceğiniz oteli arayın ve mayısın 3.de havanın genelde nasıl olduğunu sorun.Otelciler daha net cevap verebilirler sanırım a.s.

gunaydın kızlarrrr nassınız mayısın 3de ısınmıs olur derım cunku 20 nısanda düğün yaptık balayına gıtıler gayet sıcaktı

gunaydın kızlarrrr nassınız mayısın 3de ısınmıs olur derım cunku 20 nısanda düğün yaptık balayına gıtıler gayet sıcaktı

Günaydın uğur böcüğü.Ben iyim çok şükür.Sen nasılsın ?
Aslında alevede dediğim gibi gidecekleri oteli arayıp sorsunlar genelde havaların nasıl olduğunu.Hem içleride daha rahat olur böylece a.s

Kızlar ben kimseye puan veremiyorum nedense.Teraziye bastığımda sürekli bu yazı çıkıyor.
"You must spread some reputation around before giving it to ….. again"
Nedenini bilen var mı acaba ?

Günaydın şekerleeer. Çok güzel bir gün diliyorum hepinize. Cumartesi günü nişanlım gelecek yine. Şimdiden heyecanlıyım. Pazar doğum günüm olduğu için geliyor hihoyyyt

Günaydın şekerleeer. Çok güzel bir gün diliyorum hepinize. Cumartesi günü nişanlım gelecek yine. Şimdiden heyecanlıyım. Pazar doğum günüm olduğu için geliyor hihoyyyt

Günaycın cbellcim.Valla çook şanslısınnn.Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum a.s.

ohhhhhh mıllete bak bee terbıyesızler sızı olan var olmayan var ne anlatıyonuz nışanklınızla buluscanızı bee

kıyamam ben sana biz de geçen hafta kavgalıydık o yüzden şey ettim .Sen boşver bunları da bak ne diycem kiler markette 2'li çok şirin kavanozlar var 2 tanesi 4 ytl bir bak derim.Bir de saklama kapları 3 tanesi 5 ytl cam saklama kapları

kıyamam ben sana biz de geçen hafta kavgalıydık o yüzden şey ettim .Sen boşver bunları da bak ne diycem kiler markette 2'li çok şirin kavanozlar var 2 tanesi 4 ytl bir bak derim.Bir de saklama kapları 3 tanesi 5 ytl cam saklama kapları

bizim burdada kiler var.Bende gidip bakayım :teytey:

Bakın kızlar 2'li paket yapmışlar kavanozları 1.5 ltlik ben 4 tane aldım saklama kapları da kullanışlı.Ama ayın 8'ine kadar haberiniz olsun

ok cnm bakarım ıns ama varya gezcemız gunu dort gözle beklıyom cok beğenceksın buraları bende karacanınn teflon setını alcam cok seker 195 ytl

Back
X