• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

teşekkür ederim alevesen:1rolleyes: sen de aldıklarını gülegüle kullan canım..
ay şu salata kasesini ben de çok merak ettim şimdifisfisfis bernardoyu seviyorum kesin çok güzeldir yemek takımını ordan almayı düşünüyorum ben de indirim varmış hem de galibaa ne alcamı nasıl alcamı şaşırdımkafamçokkarıştı

teşekkür ederim alevesen:1rolleyes: sen de aldıklarını gülegüle kullan canım..
ay şu salata kasesini ben de çok merak ettim şimdifisfisfis bernardoyu seviyorum kesin çok güzeldir yemek takımını ordan almayı düşünüyorum ben de indirim varmış hem de galibaa ne alcamı nasıl alcamı şaşırdımkafamçokkarıştı

Hehehe herkeste merak uyandırdım sengözlerimebaksanab Sabredin kızlar yarın koyacagım resmini kaydirigubbakcemile4

alev bızım burdakı carrefourda bernardo satılıyoo bakarız oraayada ama cok yer var bakılcak bee

bakılacak gezilecek çok yer var benim eksiklerim gördükçe geliyor aklıma çok eksiğim yok aynı şeylerden fazla almaya başiladım ama gezince dayanamam alırım yine de

inşallah seneye yazın ben de evlenenlerden olurum:)
şu an için 2 senemiz dah var gibi görünüyor evliliğe ama belli olmaz belki gelecek yaza güzel süprizler olur hayatımda ben de bu kervana katılırımkaydirigubbakcemile4

inşallah seneye yazın ben de evlenenlerden olurum:)
şu an için 2 senemiz dah var gibi görünüyor evliliğe ama belli olmaz belki gelecek yaza güzel süprizler olur hayatımda ben de bu kervana katılırımkaydirigubbakcemile4

hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım canım biz de 5 yıldır bugünleri bekledik şimdi inanamıyoruz o günler geldiğine..Herşey gönlünce olsun

canım benim umarım bulunur bir yolu da baban yumuşar kıyamam sana ya nasıl moralin içini ferajh tutmaya çalış olur mu canım:sm_confused:

canım benim..
2 gündür salya sümük ağlıyorum..
Allah düşmanımı bile böyle zor bir duruma düşürmesinsenağlama

arkadaşlar sizce bu yatak örtüsü nasıl?
ayrıca renk olarak gold mu , bej mi?CADIARZU

adsız.bmp

1adsız.bmp

Back
X