2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

esmatf9.jpg

sekerım bak ben bunu dıktırecem dugunumde nasıl

ya sunu bıran once uzerımd egormek ıstıyorum nasıl olacak :(

yatakodasi41aa1.jpg

kızlar bu yatak başlığını çok beğendim. ama bir yabancı sitede buldum. türkiyede yok.... öff yaa nerden bulabilirim buna benzer bişiy?

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

biraz gec oluyor ama dogum günün kutlu olsun sekerim
nice güzel yaslara sevdiklerinle beraber

Günaydın kızlaaar a.s. Nasılsınız bakiim? Ayy ben çok yorgunum yaa. TuRunCu bugun ben de sendenim bacım valla, çok uykum var. Hafta sonu nişanlım burdaydı hatırlayacağınız gibi. İki gün de deli gibi gezdik, bir de dün dogum gunumdu falan. Çok yorulmuşum valla mirmirmirmir Akşam olsa da uyusak mirmirmirmir
Cumartesi günü ciciler aldım yine çeyizimeee hihoyyyt Bernardo da bir salata kasesi gordum, tutma yerlerini boncuktan yapmıslar falan çok ciciydi, bir tane ondan aldım. Dondurma kaseleri aldım, külah desenliii. Bir de geçen hafta Tefal'den aldıgım tavalarla aynı desenli krep tavası aldııım :dance:
Bu arada Ela Lale aramıza hoş geldin canım sen de yerimseniben

canım cok gecmis olsun
kısa zamanda hersey yoluna girer umarım.

moralım cok bozuk kızlarr :çok üzgünüm: ablamın evıne hacız gelmıs ablama aıt tum esyalar gtmıs ne cekılmez kaderı varmıs serf...z bırıyle evlendı 14 yıl hıc durmadan calıstı hem kadın hem erkek oldu o yattı evde ablam calıstı bosan deedık cocuğu var dıye hep beklettı ama bukadarda yeter heryeere borc yapmıs araba alıyo ablam oduyo kırayı odeyemedıler bız odedık 4000 ytl daha 3 ay oluyo sımdıde evdekı esylar gtmıs hepsınıde ablam aldı gece 12 kadar calıstı :1no2: kaderı kader deılmıs ıns hemen bosanır yoksa cok ceker oonunn yuzunden seref..z enıste yuzunden bzımde onurumuz kırılldı
ablamlar dayımın evınde oturdular 10 ay kıra vermedıler dayımla kotu olmaktansa verdık sımdıde böle annem kalp hastası daha dun gıttı koye kadın duyarsa cok kotu olur dr yok orda ayy allahım yaa neden hep kotu seyler oluyoo :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bugün daha iyim.Boyunda düzleşme olduğu için ara ara böyle ağrılarım oluyor.

canım bulamasan da yaptırtabilirsin böyle bişey, ayrıca da hoşgeldin a.s. nasıl geçti bakalım tatil yerimseniben

ay geldiğimi farkeden bitek sen oldun canım :1hug: vallahi tatil süperdi ama gel görki hiç bişiy anlamadım hemenceck bittiii senağlama doyamadım sevdiğime.. :çok üzgünüm: şimdii taaa ekimde bayrama gelecek. ama çok eğlendim gerçekten. çok gezdim bol boll foto çektik. sositososito özlediniz mi benii :icecream:

ay geldiğimi farkeden bitek sen oldun canım :1hug: vallahi tatil süperdi ama gel görki hiç bişiy anlamadım hemenceck bittiii senağlama doyamadım sevdiğime.. :çok üzgünüm: şimdii taaa ekimde bayrama gelecek. ama çok eğlendim gerçekten. çok gezdim bol boll foto çektik. sositososito özlediniz mi benii :icecream:

Hoşgeldin canım.Kusura bakmayasın yeni farkettim döndüğünü yerimseniben

Kızlar cuma günü ya ben Gaziantepe gidecem nişanlımın yanına yada nişanlım gelecek buraya.Daha tam kararlaştıramadık.Haftasonunu beraber geçirmek çok iyi olacak.
Özlemiştim ...:asigim:

Hoşgeldin canıııım a.s.

Kızlar cuma günü ya ben Gaziantepe gidecem nişanlımın yanına yada nişanlım gelecek buraya.Daha tam kararlaştıramadık.Haftasonunu beraber geçirmek çok iyi olacak.
Özlemiştim ...:asigim:

Oh ohh hadi gözün aydın canıııım. İçin kıpır kıpırdır şimdi senin hihoyyyt

turuncu canım sen çok iyi anlıyorum bende yle çok mutluydum... ama geldi bitti işte. hadi darısı senin başınaa... iyi bir haftasonu geçirirsin inşş

Back
X