2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar günaydın bankada işlerim vardı işte geldim
arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada ilk gelinimiz izmirhayal gördüğüm kadarıyla ben de mayıs içinde bakalım kılzar bu arad düğün tarihleriniz net belli olduğunda haber verin liste hazırlıycaz turuncu ile.

uğurböcüğüm geldim sesine ne yaptın akşam

hosbuldukkkk cnm benım.bı gun alsak tam tarihi yazarım artık gunude belli olsa daha iyi olcak:)

işten fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum ben de kızlar:bbo:
burcucum nişanlınla çok yakışıyosunuz siz de bu arada mutluluklar dilerim canım.
ay evet o günler gelse de biran önce biz de resimlerimizi eklesek:dance:

sağol fıstıkım benim teşekkür ederim... :1hug:
yalnız bişiy söyliycem bizim düğün 25 temmuz 2009 da ama nikahımız ekimde kıyılacak... bayramda geldiğinde...

anam bunların hepsı evlencek benım burda ne işim var ya neyse bı koca bulum hemen resmımızı koycam
turuncu tmmm bende koyarım kız affettım sus ağlama

anam bunların hepsı evlencek benım burda ne işim var ya neyse bı koca bulum hemen resmımızı koycam
turuncu tmmm bende koyarım kız affettım sus ağlama

yaa kıyamam ekleriz resimleri uğurböcüğüm ya merak etmiş turuncu da beni içinden

Saolun güzeller.a.s.

Az önce aşkımı aradım.Bugün 13-08 dedim.Eee nolmuş diyoo.Bak 4 ay oldu bugün dedim.Neye 4 ay olmuş diyo :mymeka:.Sonra ben aferin hayatım dedim.Ardından haaaaaaaaa diye bi ses geldi.:roflol:Aşkım o kadar çok tarih var ki aklımda tutamıyorum diyor garibim.Şeniz.

Bu arada kızlar bugün nişanlanalı tam 4 ay oldu.Babamı ikna etmek için çabalıyorduk bir zamanlar.Ne çabuk geçmiş zaman..

Saolun güzeller.a.s.

Az önce aşkımı aradım.Bugün 13-08 dedim.Eee nolmuş diyoo.Bak 4 ay oldu bugün dedim.Neye 4 ay olmuş diyo :mymeka:.Sonra ben aferin hayatım dedim.Ardından haaaaaaaaa diye bi ses geldi.:roflol:Aşkım o kadar çok tarih var ki aklımda tutamıyorum diyor garibim.Şeniz.

Bu arada kızlar bugün nişanlanalı tam 4 ay oldu.Babamı ikna etmek için çabalıyorduk bir zamanlar.Ne çabuk geçmiş zaman..

darısı benim başıma be turuncumkaydirigubbakcemile4senağlama:içelim:

Günaydın kalmadı artık güzelim.Tünaydın diyelim:1hug:

e tünaydın o zaman:CüvCüv:cokacimcoook

bizim de yarın 2 ay olucak nişanlanalı:dance:
benimkinin de hayatta aklına gelmezz ben de yarın sorucam bakalım ne cevap vericek sölerim size demirmirmirmir

Kızlar kayınvalidem annemi aramış turuncu antepe gelsin yanımıza haftasonu diye.Annemde babasına akşam sorayım bi demiş.Bakalım babam ne diyecek.CADIARZU
Eğer babam onay verirse cuma günü nişanlım gelecek beni almaya.Beraber antepe gideceğiz.5 saat yol çekilmez ama aşkım için katlanacam mecburen.:sm_confused:

Saolun güzeller.a.s.

canım benim nica mutlu yıllara inşallah şu 2009 yılına bir girsek zaman çabuk geçecek hazırlıklar falan derken.Bu arada ben çok yoğunum fazla katılamıyorumkaydirigubbakcemile4

canııım pazartesi olmasada o güzel haberi en kısa zamanda alırız inşaallahhh :Saruboceq:

a.s.:1hug:gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile4

Kızlar kayınvalidem annemi aramış turuncu antepe gelsin yanımıza haftasonu diye.Annemde babasına akşam sorayım bi demiş.Bakalım babam ne diyecek.CADIARZU
Eğer babam onay verirse cuma günü nişanlım gelecek beni almaya.Beraber antepe gideceğiz.5 saat yol çekilmez ama aşkım için katlanacam mecburen.:sm_confused:

canım inşallah süper bir haftasonu geçirirsiniz bir aradakaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

Ayy ramazan ayıda geçsinde sonra zaman çabucak geçer diye düşünüyorum ben.Ya bilmiyorum ama şimdide zaman çabuk geçiyor gibi.Pazartesi işe başlıyorum.Bi bakmışım ki cumartesi olmuş :uhm:

umarım gidebilirsin baban izin verir canım benimki olsa hayatta vermez ama umarım baban izin verir.

Back
X