- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
yalan yalan yalan ben merak ettım senı sana ceza aldıklaırımızn resmını koymuycazz :dilcikar:
yalan değillll senağlama
Hem Alevcim koyar aldıklarının resimlerini :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalan yalan yalan ben merak ettım senı sana ceza aldıklaırımızn resmını koymuycazz :dilcikar:
kızlar günaydın bankada işlerim vardı işte geldim
arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada ilk gelinimiz izmirhayal gördüğüm kadarıyla ben de mayıs içinde bakalım kılzar bu arad düğün tarihleriniz net belli olduğunda haber verin liste hazırlıycaz turuncu ile.
uğurböcüğüm geldim sesine ne yaptın akşam
işten fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum ben de kızlar:bbo:
burcucum nişanlınla çok yakışıyosunuz siz de bu arada mutluluklar dilerim canım.
ay evet o günler gelse de biran önce biz de resimlerimizi eklesek:dance:
yaa kıyamam ekleriz resimleri uğurböcüğüm ya merak etmiş turuncu da beni içinden
yalan değillll senağlama
Hem Alevcim koyar aldıklarının resimlerini :dilcikar:
anam bunların hepsı evlencek benım burda ne işim var ya neyse bı koca bulum hemen resmımızı koycam
turuncu tmmm bende koyarım kız affettım sus ağlama
yaa kıyamam ekleriz resimleri uğurböcüğüm ya merak etmiş turuncu da beni içinden
günaydın güzel bayanlara.s.
izmirhayal hoşgeldina.s
hosbulduk cnmm benimgünaydın güzel bayanlara.s.
izmirhayal hoşgeldina.s
Saolun güzeller.a.s.
Az önce aşkımı aradım.Bugün 13-08 dedim.Eee nolmuş diyoo.Bak 4 ay oldu bugün dedim.Neye 4 ay olmuş diyo :mymeka:.Sonra ben aferin hayatım dedim.Ardından haaaaaaaaa diye bi ses geldi.:roflol:Aşkım o kadar çok tarih var ki aklımda tutamıyorum diyor garibim.Şeniz.
Bu arada kızlar bugün nişanlanalı tam 4 ay oldu.Babamı ikna etmek için çabalıyorduk bir zamanlar.Ne çabuk geçmiş zaman..
Günaydın kalmadı artık güzelim.Tünaydın diyelim:1hug:
darısı benim başıma be turuncumsenağlama:içelim:
Canımm inşaallah en kısa zamanda seninde mutlu haberini alırız
pazartesi sabahı ;
ben evlendim diye konu açarmışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:roflol::CüvCüv:
ah nerde o günler:enbuyukkk:
Saolun güzeller.a.s.
Az önce aşkımı aradım.Bugün 13-08 dedim.Eee nolmuş diyoo.Bak 4 ay oldu bugün dedim.Neye 4 ay olmuş diyo :mymeka:.Sonra ben aferin hayatım dedim.Ardından haaaaaaaaa diye bi ses geldi.:roflol:Aşkım o kadar çok tarih var ki aklımda tutamıyorum diyor garibim.Şeniz.
Bu arada kızlar bugün nişanlanalı tam 4 ay oldu.Babamı ikna etmek için çabalıyorduk bir zamanlar.Ne çabuk geçmiş zaman..
canııım pazartesi olmasada o güzel haberi en kısa zamanda alırız inşaallahhh :Saruboceq:
Kızlar kayınvalidem annemi aramış turuncu antepe gelsin yanımıza haftasonu diye.Annemde babasına akşam sorayım bi demiş.Bakalım babam ne diyecek.CADIARZU
Eğer babam onay verirse cuma günü nişanlım gelecek beni almaya.Beraber antepe gideceğiz.5 saat yol çekilmez ama aşkım için katlanacam mecburen.:sm_confused:
Kızlar kayınvalidem annemi aramış turuncu antepe gelsin yanımıza haftasonu diye.Annemde babasına akşam sorayım bi demiş.Bakalım babam ne diyecek.CADIARZU
Eğer babam onay verirse cuma günü nişanlım gelecek beni almaya.Beraber antepe gideceğiz.5 saat yol çekilmez ama aşkım için katlanacam mecburen.:sm_confused: