2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ayy ramazan ayıda geçsinde sonra zaman çabucak geçer diye düşünüyorum ben.Ya bilmiyorum ama şimdide zaman çabuk geçiyor gibi.Pazartesi işe başlıyorum.Bi bakmışım ki cumartesi olmuş :uhm:

ay canım bende öyle düşünüyorum. sanki şu ramazanı atlatsak zaman su olup akacakta bizde düğün telşına başlayacağız gibi geliyor her nedense... bakalım hayırlısı

bazen daralıyorum kızlar ya bir de sıcak var bu ayı atlatırsak gerisi kolay geçicek gibi geliyor bana kızlar ya bir de 2009 yılı geldi mi hazırlıklar başlar geçer zaman kızlar

Merhaba kızlar işten fırsat bulup her zaman yazamıyorum ama yazıları sürekli takip etmeye çalışıyorum 2009 gelse hemen dimi ne güzel olacak hihoyyyt düğün telaşlarımız ev hazırlıklarımız süperrrr:teytey: bu arada bizimde nisanda olacak inşaallah

ay geldiğimi farkeden bitek sen oldun canım :1hug: vallahi tatil süperdi ama gel görki hiç bişiy anlamadım hemenceck bittiii senağlama doyamadım sevdiğime.. :çok üzgünüm: şimdii taaa ekimde bayrama gelecek. ama çok eğlendim gerçekten. çok gezdim bol boll foto çektik. sositososito özlediniz mi benii :icecream:

canım yaa tüm gün işteydim yeni girebiliyorum daha, ee tatilinin güzel geçtiğine şüphem yoktu zaten yerimseniben demek nişanlını ekimde görebilceksin bir daha, e o zaman gelsin hemen şu ekim dimi kaydirigubbakcemile4 malum ben de nişanlanıcam ya ekimde :utangac:

canım yaa tüm gün işteydim yeni girebiliyorum daha, ee tatilinin güzel geçtiğine şüphem yoktu zaten yerimseniben demek nişanlını ekimde görebilceksin bir daha, e o zaman gelsin hemen şu ekim dimi kaydirigubbakcemile4 malum ben de nişanlanıcam ya ekimde :utangac:

ay canım yerim ben senii yaaaa :1hug: gelsin tabi ekim biran önce...
ben nasıl olsa görürüm nişanlımı senin için dönsün bu defa takvm yapraklarııı Şeniz
zaten sonbaharıda pek bir severimm :asigim: ee malum eylülün kızıyım ben...

gelsin EKİMMM biran evvel.... :sm_cool:

Merhaba kızlar işten fırsat bulup her zaman yazamıyorum ama yazıları sürekli takip etmeye çalışıyorum 2009 gelse hemen dimi ne güzel olacak hihoyyyt düğün telaşlarımız ev hazırlıklarımız süperrrr:teytey: bu arada bizimde nisanda olacak inşaallah

he vallahi gülüm yaa gelse keşke hemenn... takvimde görsem 2009 u... bzen hiç inanasım gelmiyor. Ne garip ömrümüz geçsin biran evvel die dua ediyorz...kaydirigubbakcemile4

Günaydın kızlar..
Dün tahmin ettiğim gibi babam beni şaşırtmadı.Kısacası antepe gitmek için şimdilik izin çıkmadı.Nişanlımda bu hafta yerine haftaya gelecek buraya.Beklemekten başka çare yok

Günaydın kızlar..
Dün tahmin ettiğim gibi babam beni şaşırtmadı.Kısacası antepe gitmek için şimdilik izin çıkmadı.Nişanlımda bu hafta yerine haftaya gelecek buraya.Beklemekten başka çare yok

canım günaydın ben de sana babanı soracaktım.Neyse canım evlilik arefesi babayı kızdırmayalım dimi?Dün akşam arkadaşımın ailesi krediyle ev almıştı onunla konuştum bend e heveslendim eğer uyguna daire kaldıysa bize haber vericek umarım uygun ve ucuz ve az taksitili olabilecek bir ev çıkar karşımıza da ev sahibi oluruz:Saruboceq:

canım günaydın ben de sana babanı soracaktım.Neyse canım evlilik arefesi babayı kızdırmayalım dimi?Dün akşam arkadaşımın ailesi krediyle ev almıştı onunla konuştum bend e heveslendim eğer uyguna daire kaldıysa bize haber vericek umarım uygun ve ucuz ve az taksitili olabilecek bir ev çıkar karşımıza da ev sahibi oluruz:Saruboceq:

Hadı hayırlısı güzelim yerimseniben

Zaten benim pek umudum yoktu izin vereceğine dair ama annem belki izin verir deyince bi soralım diye düşündüm.
Babam "resmi nikahı kıysınlar,düğünüde yapsınlar,ondan sonra istedikleri yere götürebilirler" dedi :roflol:.Napalım 1 sene daha sabredecez kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar..
canımmm kıyamam sanaaa:( olsun vardır bundada bi hayır malesef babalarımız boyle benımkıde izin vermezdı anlıyorum senı :(

turuncu ohhhh ıyı olmus benım manıtam bıle yokken sız nasıl hava atarsınız bee
alev enıstenın evı yok anlasılan ayy bende evı olan ıstıyomm bee ev almak cok zor aman gonlu zengın olsun
zaten tahmınıme gore enfazla 10 yıl yasanır bu dunyada oyuzden mala ne gerek yalan dunyada

turuncu ohhhh ıyı olmus benım manıtam bıle yokken sız nasıl hava atarsınız bee
alev enıstenın evı yok anlasılan ayy bende evı olan ıstıyomm bee ev almak cok zor aman gonlu zengın olsun
zaten tahmınıme gore enfazla 10 yıl yasanır bu dunyada oyuzden mala ne gerek yalan dunyada

öyle deme kız kaç 10 yıl yaşanır.Evet evi yok eniştenizin kirada oturacağızfisfisfis

günaydın canım iyiyim canım sen nasılsın bakalım:1hug:

ıyıyım cok şükür sağlıklıyım :1closedeyes:
ama ablama cok moralım bozuldu akşam adam gıbı yanımıza cağırdık napcanız dıye ctesıne kadar esylarım gelmezse boşancam dedım dedı bende ı yaptın bız sana daha onceden dedık dedım yuva bozmak kolay mı dedı ne yuvası kzım dedım ne yuvası sevgı saygı yok adam onu esek gıbı calıstırıyo reıl edıyo hala yuva dıyo bee kötükedihüso
sonra ddım gem bıze kocaman ev bura senın evın ne dedı bılıyon mu ılerde ole demezsın ozmn sorarım sana sımdı cok sınırlendım ıste ben hep onu dusundum hep dedım bu evlerımızde ablamların hakkı cok buyuk dıye o bana öle dııyınce hıc bısey demedım aslada karsmıycam :sm_confused:

Back
X