Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yatak odamı lila mor ve krem ağırlıklı düşünüyorum...
şöyle açık meşe mobilyalar, lila duvarlar, krem stor perdeler, mor üstüne perde ne deniosa artık onada hahaha:) sonra kreli lilalı böyle geometrik şekilli halı( bulabilirsem tabiki) sonra yata örtüsü bej...
nasılım:)
kızlar yatak örtüsü olayını hiç sevmiyorum ben öle şatafatlı bişeyler kullanamam yani hangimiz günlük hayatta kullanırızki? ben ike türü ve peachwork tarzı bişeyler kullancam annem almış pembe Allahtan çok kötü durmaz renklerime uyuyor... yatak örtümü almak için alacağım kısacası onun için fazla pahalı olmasın ama bej olsun we güsel dursun istiorum... fikri olan war mı?
burcu arka sayfayı oku kız ck onemlı heee
![]()
![]()
bunlar nasıl
ewt böyle modeller daha uygun sanırım bana:) tşk ederim cnm... hangi marka bunlar?
kızlar biliyorsunuz benim tarzım biraz daha değişik ve spor o yüzden size fazla sade gelebilir ama aklımda olan bir markanın bir iki modelini en beğendiklerimi ekliyorum. yataşın sitesinde dediğim modeli yokmuş ne yazıkki ttalım baktım ama yok... bakalım bunları nasııl bulacaksın şahsen ben bunlardan birini düşünüyorum...
![]()
kızlar resim eklediğimiz sayfada bir sıkıntı var zor yükledim birini diğerlerinide sonra eklerim. aşağı yukarı bunu gbi şeyler işte. bu Sarar ın ev tekstili ürünleri Sarevin modelleri. tüm Sarev mağazalarında var. ben yakından da gördüm. resmen kaliteyim diyorlar. ama tabi herkesin tarzı farklı yerimseniben
canikom tabi herkesin belentisi başka haklısın. benim ne kayınvalidem var ne görümcem. üstüne üstlük başka şehre gelin gidicem. hiç tanımadığım bir yere marmarise. ee orada bana gelenlerinde ne dediği çok da umurumda değil işin aslı. ama tabi burda ev kuruyor olsaydım eş dost ne der diye belki göstermelik bende alıdım. belkide almazdım bilmiyorum... ama o paraya yazık yaa başka bir htiyacınızı alırsın. nede olsa ev kuruyorsun canım yaa.. ben yatak örtüsüne 500 den fazla vermeyi düşünmüyorum işin aslı. vede tarzım olan bişiyler alıcam. ur sen bak bir model daha var oda rengarenk onu görsen dudakların uçuklar:))) bildiğin pazen ama bayıldım. herkesde olan şeleri sevmiyorum. eklemeye çalışıyorum ama sorun var herhalde eklenmiyor...
ayy şimdide 2668lik bi tane beğendim noluoo yaa
bukdr pahalımı bunlar
seninkide çöpsüz üzümmüş yanii ne kaynana ne görümce iimişkaydirigubbakcemile3
yani bende herkeste olan şeyleri sewmiyorum ama göstermelik herkeste olanları kullanmalıyımhihoyyyt
marmarise mi gidionuz ne güsel yaa ben sewdim orayı geçen ay oradaydım kısmetse hftaya gene gitcem ohh hep tatil modunda olcan yani
heh ekledim
![]()
bunun birde kırmızılısı var. vallahi kızlar bunları görünce içim gidiyor. hiç öyle aygın baygın hanım kız örtüleri seremem :roflol: uhumda yokkk :sm_cool:
canım yatak odası mobilyasıyla birlikte veriyorlar herall :roflol::roflol::roflol:
ay ttalım bende 10 gün önce ordaydım yaaa şansa bakk kaydirigubbakcemile5 nişanlımı zyarete gitmiştim. evet işte o yüzden yazlık yere yazlık eşyalar alıyorum. ve sporr sositososito ama çözsüz üzüm olmasaydı keşke. kız kardeşi yok annesinie geen sene büyük şokla kaybettik senağlama çok acılar çektik. melek gibi kadındı yaa.. çok seviyordu beni.bende onu. şimdi aşkım yapayalnız ve neyi nasl yapacağını bilmiyor. yönlendireek kimsesi yok. neyse böyle kısmetmiş...