2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yogun bir cuma geçirdim hala kendime gelemedim ve malum cumartesi bugünde yogun olur off yoruldum artıkk :(calışmak istemiyorummm :(

hosgordukkkk ay ben kahvaltı edem bı nerde bu burcu delı maynak buırcu

heeee burdayım gurbannn kaydirigubbakcemile3
yavru kuşum benimde bu gün pek keyfim yok.. alınacakk şeyy çokkk ama para yetmiyorrr...offf offf kpss yaklaşıyor lnet olsun ya... aman... gülü üzülme. vede tatile gitmek için çok doğru bir tarih seçmişsin. a.s bak foto olayını unutmaa heeee :delphin:

unutmam ıns resım mak verırse patronum yağ yakıym su kaynattım sabahtan berı bee motorum bozulcakk
eğpe bıda gıremezsem sızı cok ozluycemm unutmayınnn
anam al al btmezz sen bunu unutma ben 4 ay yemedım ıcmedım heğp aldım daha ıkı sayfa alıncak var

unutmam ıns resım mak verırse patronum yağ yakıym su kaynattım sabahtan berı bee motorum bozulcakk
eğpe bıda gıremezsem sızı cok ozluycemm unutmayınnn
anam al al btmezz sen bunu unutma ben 4 ay yemedım ıcmedım heğp aldım daha ıkı sayfa alıncak var

işte bende ondan üzülüyorum ya ccanım. henüz çalışmıyorum ve aileme yük hissediyorum kendmi. üstelik ben çeyiz yapamya yeni başladım....
ay inan bende seni çok özliycem kendi adımaa Şeniz

aman cnm yavas yavas olur hem sen cok esya olmana gerek yokkı asker karısı olcan tayın ıslerı falan benımde cok zamanım var her ıstedımı alcamm ohh encokta knt cok para harcamıycamm haha ona sevıyonumm

günaydın kuzular ,
yazdıklarınızı okudum da kutsal oklavamı okarauzum'a devretmenin vakti gelmiş de çoktan geçiyoooooorrrrr..
akşam devir teslim töreni var herkes burada olacak ona göre:oklava:
böcüğüm ve siboşum tatile gidiyonuz hakötükedihüsogüzel dinlenin,kurtlarınızı dökün öyle gelinhihoyyyt
böcüğüm bundan sonra sana bunalıma girmeyi yasaklıyorum , kıs daha 87'liymişsin..
gez , toz , eğlen keyfine bak ,sonra zengin bi koca bulur seni zaten:CüvCüv:kaydirigubbakcemile4
pilli melek , aramıza hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
ben de sözlümden uzaktayım hem de çoooookkkkk..bazen ayrılmanın eşiğine geliyoruz ama Allah sabrını veriyor kuzum:CüvCüv:
hepinize güzel bir gün diliyorum bebelera.s.:1hug:
rep verenleriniz çok olsun:CüvCüv:

sıbel nerde alevde yokkk
neyse kızlarr dedımya belkı gıremem bıdaa sızı cok ozluycemmmmmm kocamn opuyomm cok yazmayın ben yokkken hee okuması zor olırrr

sıbel nerde alevde yokkk
neyse kızlarr dedımya belkı gıremem bıdaa sızı cok ozluycemmmmmm kocamn opuyomm cok yazmayın ben yokkken hee okuması zor olırrr

böcük sen yokken nasıl çıkacak bu sayfanın keyfi..
neyse idare ederiz artıkınşakkıdı:delphin:
aplana bi rep ver de öyle git bare:lepi::roflol:

ben kaçar kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
ben yokken aaa böcuk gtmıs dıyenlere slm olsunnn
benı ozleyın anacımm bılıyom bensız keyfı cıkmaz amme azcıkta ben keyf yapam yaa basım ağrıdı sızlere ceyız duzmektennnn -tatlicadiarzu-
sıbelımm cok optum senı hepınızı bb ohhh aıleme kavuccammm

İyim çok şükür abbam.Sen nasılsın bakem.Görünmüyorsun pek :1rolleyes:
Çeyiz işine gelince bikaç aydır çeyizim için bi çöp bile almadım.Aslında hiç eksiğim kalmadıda diyebilirim.Ufak tefek şeylerim kaldı.Onlarıda düğüne yakın alacağım.Ufak tefek eksiklerimden kastım ütü masası ,çamaşır sepeti ,su bardakları falan....Bide cicili bicili gecelik ve iç çamaşırları almayı düşünüyorum ama dediğim gibi onuda düğüne yakın alacağım :jeyyar:

Bu aralar beyaz eşya için para biriktiriyorum :bbo:
Sen neler yapıyorsun.Aldınmı bişeyler ?

bende iyiyim şükürrr diorum cunku gectımız bi hafta deli gibi kavga ettık nişanlımla :((( neysekı suan aramız iyi :D yurtdısından ablamlar geldi ve bizde olduna pek giremiyorum haftaya carsamba gidiorlar artık bende sizlerle olcam ;) :)

bende senın gibi yapmayı dusunuyorum camasır sepeti vs seyleri en son alacam evde bise yer kaplıoo he :) benım eksıgım çok daha yaws , biriktirdim paralar hep ablamın burada harcadıgı esyalara gitti ( yanında fazla para getırmemıs oyuzden benden gitti) suan sadece 60ytlem kaldı yınede sukur demek lazım 0lamadım :)))
daha elektırıklı supurgem ile mutfak için elektıklı gırgırım , utum , mikrodalgam yok bunları almam grrek sonradan buyuklere bakacaz daha yatak odası takımın da yok dün ablamla gezdik biraz almoranın yatak odası takımını beyendım çok hosuma gitti 4000ytl peşin fiyat taksıtını sormak aklıma gelmedi :))) birde tepe mobilyaya bakacaz bakalım , oturması odası içinde rabpid ten almayı dusunuyorum veee kırmızııııı olanından :D salon içinde almora veya istikbal olur sanırım .nişanlım gelcek ozaman beraber gezcez artık haa buarada bızımde tanısma yıldonumumuz 11 eylulde ama daha takvıme bakmadım acaba haftasonuna mı gelıor die :))
:asigim: :asigim:

peki kızlar aklıma geldi balayına nereye gitmeyi dusunuyorsunuz aklınız ne var ve yaz yada kış balayına nereleri tavsiye eedersınız buyrun söz sizde :D

peki kızlar aklıma geldi balayına nereye gitmeyi dusunuyorsunuz aklınız ne var ve yaz yada kış balayına nereleri tavsiye eedersınız buyrun söz sizde :D

merhaba abba ,
ben balayına güney ve ege istemeyenlerdenim..
nasipse Büyük Abant Oteli istiyorum..
balayı programları çok güsel..bir de ben hep göl kenarı olsun istemiştim..abant olmazsa Sapanca diyorum:delphin:

hayırlı yolculular ugur bocugu ...
libracım golkenarı hiç aklıma gelmemıstı sagol canım ..
bende kardeniz delisiydim bi zamanlar ama nişanlım karadenizli olduna balayına onu istemıom acıkcası zaten her nişanlımın izninde orda olcaz :)
fethiye -ölü deniz dusunuyorum bende yamjac parasutu acısından ;) adrenali seven biriyimde :)) birde yurtdısına turlar oluyormus nişanlımı ikna cabasındayım daha :) olursa ilk tercih yurt dısı ama gol kenarıda çok hoş olur yanii .. :)

lıbraa optum sekıer senı anladın sen onu
bende karadenız ıstıyomm

anlamaz olmam mı kıığkaydirigubbakcemile3
abbacım ne adrenalini be yaf ,
balayına gidiyosun janum yorulmaman lazım..
bak Büyük Abant Oteli'nin balayı programında damat beye masaj bile varkaydirigubbakcemile3:asigim:

anlamaz olmam mı kıığkaydirigubbakcemile3
abbacım ne adrenalini be yaf ,
balayına gidiyosun janum yorulmaman lazım..
bak Büyük Abant Oteli'nin balayı programında damat beye masaj bile varkaydirigubbakcemile3:asigim:

anammmm damat beye ben masajımı kendim yaaprım :roflol:
şaka bir yana kızlar bende küçük otelleri çok beğeniyorum ama biz nasipse askeriyenin Kıbrıs kampına yazılıcaz çıkarsa oaraya gidicez... yerimseniben

anammmm damat beye ben masajımı kendim yaaprım :roflol:
şaka bir yana kızlar bende küçük otelleri çok beğeniyorum ama biz nasipse askeriyenin Kıbrıs kampına yazılıcaz çıkarsa oaraya gidicez... yerimseniben

kocişime masajı başkası yapsın ,
kocişim de bana yapsın masajı janumkaydirigubbakcemile2
biz de ilk başlarda kampa yazılmayı düşünmüştük ama balayı olacağı için daha free takılalım didikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

libracım sorma ben daha önceden safari istiordum acıkcası :) nişanlım zor vazgecırdı .. cunku soyle dusunuyorum zaten 2yıla yakın bi sure yanlız olcaz basbasa gececek ( seyırler haric , eşi tcgde olan bilir ) diorum basbasa olcamıza bölee heyecan olsun .. abartıyormuuyum yoksa yaws .. neyse dedım buseferde yurtdısına turlar varmıs italya-yunanıstan ve 5ulke daha 1hafta suruyormus,tarhı yerleri vs rehber eslıgınde gezilcek filan .. dedım burası olsun burayı istiorumn sen goruyorsun hep ben omrumde bi kez gorcem çok mu ( duygu somurusu yaptım :)))) ) bunuda ne dese beyenırsınız ? gece bişiler yapmaktan :utangaç: sabah yorgun olmassam rehberle gezebilecek durumda olursam gezermısızz olee dıyor bide bana uyusss yaaa.. anlıcanız fethiye- olu denız yamac parasutu olsun dedım artık napıyım ama hala aklımın bi kosesınde yurtdısı turu var :) haa bu arada msj yapmasınlar keserım leynnn yapanı :D ben yaparım oda bana yapsın :utangaç: bakalım bölee gidior simdlik

Son düzenleme:
Back
X