Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgordukkkk ay ben kahvaltı edem bı nerde bu burcu delı maynak buırcu
unutmam ıns resım mak verırse patronum yağ yakıym su kaynattım sabahtan berı bee motorum bozulcakk
eğpe bıda gıremezsem sızı cok ozluycemm unutmayınnn
anam al al btmezz sen bunu unutma ben 4 ay yemedım ıcmedım heğp aldım daha ıkı sayfa alıncak var
sıbel nerde alevde yokkk
neyse kızlarr dedımya belkı gıremem bıdaa sızı cok ozluycemmmmmm kocamn opuyomm cok yazmayın ben yokkken hee okuması zor olırrr
İyim çok şükür abbam.Sen nasılsın bakem.Görünmüyorsun pek :1rolleyes:
Çeyiz işine gelince bikaç aydır çeyizim için bi çöp bile almadım.Aslında hiç eksiğim kalmadıda diyebilirim.Ufak tefek şeylerim kaldı.Onlarıda düğüne yakın alacağım.Ufak tefek eksiklerimden kastım ütü masası ,çamaşır sepeti ,su bardakları falan....Bide cicili bicili gecelik ve iç çamaşırları almayı düşünüyorum ama dediğim gibi onuda düğüne yakın alacağım :jeyyar:
Bu aralar beyaz eşya için para biriktiriyorum :bbo:
Sen neler yapıyorsun.Aldınmı bişeyler ?
peki kızlar aklıma geldi balayına nereye gitmeyi dusunuyorsunuz aklınız ne var ve yaz yada kış balayına nereleri tavsiye eedersınız buyrun söz sizde![]()
lıbraa optum sekıer senı anladın sen onu
bende karadenız ıstıyomm
anlamaz olmam mı kıığkaydirigubbakcemile3
abbacım ne adrenalini be yaf ,
balayına gidiyosun janum yorulmaman lazım..
bak Büyük Abant Oteli'nin balayı programında damat beye masaj bile varkaydirigubbakcemile3:asigim:
anammmm damat beye ben masajımı kendim yaaprım :roflol:
şaka bir yana kızlar bende küçük otelleri çok beğeniyorum ama biz nasipse askeriyenin Kıbrıs kampına yazılıcaz çıkarsa oaraya gidicez... yerimseniben
ben şimdi çıkıyorumm sonra goruszz kızlarrr opuyommmm