2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım çok hoş valalhi ben de sandıklı bir set almıştım bayan pembe erkek krem renk çok hoşuma giderek slmıştım.Senin seçimin de gayet şık canım beğeniysen al.Demek memnun kaldın siteden bend e bir bakayım

işte bu :

adsız.bmp

özellikleri :

Erkek Bornoz:L-XL beden
Bayan Bornoz: S-M beden
Banyo Havlusu: 85x150cm.(2 Adet)
Baş Havlusu: 50x90 cm. (2 Adet)
Terlik: 2 Çift
Her iki tarafıda havludur
Bayan bornozunun yakası işlidir
Jua ürünleri, bambu ve pamuk liflerinin karışımı ile sizin rahatlığınız için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.
Bambu elyafı, hiç bir tarımsal ilaç kullanılmadan üretilir, çevreye zarar vermeden toprakla çözünebilir

Güzelmiş canım takımın...Bence kaçırma..Bu arada jua'nın havlularını ne kadara acaba dışarda.İnternette 14,90 diyor tanesine kafamçokkarıştı

pazartesi sendromu canım mirmirmirmir

Yarın aşkım geliyor...Pek sevinemiyorum çünkü iş arkadaşımın babası rahatsızlandı.Ankaraya gidecekler doktor için.Bende işleri bırakıp çıkamam.Mecburen sabah 9dan akşam 5e kadar burda olmam gerekiyor.Gezmeye pek vaktimiz olmayacak yani :çok üzgünüm:.Aşkımda artık akşama kadar benim yanımda oturacak :çok üzgünüm:.İş arkadaşım gitmemiş olsaydı öğlen 12de çıkardım.Akşama kadar gezerdik...:1no2:

yazmıştım canım sebebini...senağlama

yazmıştım canım sebebini...senağlama

canım üzme kendini lütfen..
her işte bir hayır vardır..
benim aşkım da 3 ay önce beni görmeye taaaaa nerelerden gelmişti:emir_bebek:
ben de işlerimin yoğunluğu nedeni ile bürodan çıkamamıştım , gün boyu büroda benimle çalışmak zorunda kalmıştı sevdiceğimgamyoncuiremsu
onun da güzel tarafı var turuncum:CüvCüv:
üzülme lütfen:asigim:a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım üzme kendini lütfen..
her işte bir hayır vardır..
benim aşkım da 3 ay önce beni görmeye taaaaa nerelerden gelmişti:emir_bebek:
ben de işlerimin yoğunluğu nedeni ile bürodan çıkamamıştım , gün boyu büroda benimle çalışmak zorunda kalmıştı sevdiceğimgamyoncuiremsu
onun da güzel tarafı var turuncum:CüvCüv:
üzme kendini lütfen:asigim:a.s.

Evet canım...Yapacak bişey yok maalesef.
Artık bizde günümüzü berbat etmek yerine beraberken güzel vakit geçirmeye çalışacağız.Saat 3 ten sonra çıkabilirsem iyi olur ama bakalım artık :sm_confused:

yaf kızlar benim merak ettiğim bişi vargamyoncuiremsu
şimdi ben bu havluları aldım da bu havluların ucundaki kadife aplikler yıkayınca boya verir mi acaba:jeyyar:

yaf kızlar benim merak ettiğim bişi vargamyoncuiremsu
şimdi ben bu havluları aldım da bu havluların ucundaki kadife aplikler yıkayınca boya verir mi acaba:jeyyar:

Canım vermez herhalde yaa..Sonuçta havlu ve ıslanacak olan bişey.Ona göre imal edilmiştir.yerimseniben

Benim annem boya veren şeylerden şüphelendiği zaman ilk olarak soğuk suda biraz bekletir.Boya verirse suyu temiz olana kadar durular elinde sonra makinaya atar.Ama dediğim gibi havlunun renk vereceğini zannetmiyorum

Kızlar bide ilerde evlendiğinizde yeni olan havlularınızı yıkayacağınız zaman ilk 3-4 yıkamada yumuşatıcı kullanmayın bence.
Çünkü yeni olan havlular hiç su çekmiyor.Yumuşatıcı katınca dahada yumuşuyor ve yüzünüzü silseniz bile kurulamıyor.

Canım vermez herhalde yaa..Sonuçta havlu ve ıslanacak olan bişey.Ona göre imal edilmiştir.yerimseniben

Benim annem boya veren şeylerden şüphelendiği zaman ilk olarak soğuk suda biraz bekletir.Boya verirse suyu temiz olana kadar durular elinde sonra makinaya atar.Ama dediğim gibi havlunun renk vereceğini zannetmiyorum

çok mantıklı canım..ev yerleştirirken nasıl olsa herşeyi sudan geçiricem bir kere..öncelikle annenin yaptığını denerim..

Kızlar bide ilerde evlendiğinizde yeni olan havlularınızı yıkayacağınız zaman ilk 3-4 yıkamada yumuşatıcı kullanmayın bence.
Çünkü yeni olan havlular hiç su çekmiyor.Yumuşatıcı katınca dahada yumuşuyor ve yüzünüzü silseniz bile kurulamıyor.

ben oldum olası yumuşatıcı ile yıkanmış havluları sevmem zaten turuncum..temiz değilmiş gibi geliyor bana..havlu dediğin sert olmalıkaydirigubbakcemile4

çok mantıklı canım..ev yerleştirirken nasıl olsa herşeyi sudan geçiricem bir kere..öncelikle annenin yaptığını denerim..

ben oldum olası yumuşatıcı ile yıkanmış havluları sevmem zaten turuncum..temiz değilmiş gibi geliyor bana..havlu dediğin sert olmalıkaydirigubbakcemile4

Bende hiç sevmem canım yumuşak havluyu.Dediğin gibi havlu sert olmalı a.s

Sen beğendiysen sorun yok canım...
Pek benim tarzım olmadığı için yorum yapamıyacağım..

cok güzelmiş canım
güle güle kullan
kac para kaca aldın biraz ayrıntı verirmisin

sağolun kızlar markası bilindik bi marke değil günlük kullanıcam için önemsemdim markayı worthy way diye bi marka 30 parça 95 ytlye aldımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

birincinin altı ve ikincinin üstü kombine edildi mi tamamdır bu iş:CüvCüv:Çok üzgünüm çoook

Back
X