2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mızmız ben senın nısanlanmdan öncekı durumlarınıda sıteye yazdıklarından bılıorum bu aıle hıc bır zaman ıı olmadıkı sen sadece erdem ıcın bunları bıle bıle bu yola gırdın kalkıpta sımdı pısmanım deme lutfen cunku aıle yuzlerını gösterdı erdemlede sırf aıle yuzunden cok tartıstın ve bu noktaya bırazda kendı sucunla geldınız.
kayınvalıden cok anlayıssız bu barız ortada ama nısanlınında onlardan farklı kalır yanı yok
olan annene baban oluor bence
onlar belkıde bu aılenın nasıl oldugunu anlamıs olmalı sırf sen ıstıorsun dıe bısey demıolar
ama sen erdemle 10 yıl bıle cıkmıs olsan bu bı gercekkı erdem sana asıl yuzunu nısandan sonra bellı edıor
ne demek yaa kufur sayıp gtmek
sen sımdıden ıplerı vermıssın dugunden sonrayı merak etmıor degılım
oyuzden daha bence yolun basındasın elalem ne der be ne ederım dıe dusunecegıne gelecegnı dusun sana bı abla bı kardes tavsıyesı hayatını baskaları ıcın degıl kendın ıcın yasa
duygusallıgı bırakıpp al garı mantıgını elıne öle yola devam et.:( cok kırıcı olduysam kusura bakma:(

aile çok önemliii..
ailelerin anlaşması çok önemli..
ailelerin anlayışlı olması çok önemli..
ama burada ailesi anlayışsız belli ama senin nişanlının bu eksikliği kapatması gerekiyordu..
seninle düzgün konuşup gönlünü yapması gerekiyordu o ise inat için marka takım istemiş yok küfretmiş sen bilezik değişmiycem dedin diye..
en büyük yanlış onun..
iyi düşün canımm karşına al konuşş .

annesı kendısı sosyete sanan ama aslında hıc bırsey olmayan bır kadın sınır oluyorum benım uzerımden gosterıs yapmaya calısyor benım aıleme tepeden bakıo bır gorsenız sosyete sozde ama camasır suyu lekelı kotla bıze gelıo ben olsam yerınde hemen ylz gıyınmeyı bılmıo der bunu dedıde ama kendısı allahım yaaaaaaa acayıp sınırlıyım bu kadınaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook

mızmız ben senın nısanlanmdan öncekı durumlarınıda sıteye yazdıklarından bılıorum bu aıle hıc bır zaman ıı olmadıkı sen sadece erdem ıcın bunları bıle bıle bu yola gırdın kalkıpta sımdı pısmanım deme lutfen cunku aıle yuzlerını gösterdı erdemlede sırf aıle yuzunden cok tartıstın ve bu noktaya bırazda kendı sucunla geldınız.
kayınvalıden cok anlayıssız bu barız ortada ama nısanlınında onlardan farklı kalır yanı yok
olan annene baban oluor bence
onlar belkıde bu aılenın nasıl oldugunu anlamıs olmalı sırf sen ıstıorsun dıe bısey demıolar
ama sen erdemle 10 yıl bıle cıkmıs olsan bu bı gercekkı erdem sana asıl yuzunu nısandan sonra bellı edıor
ne demek yaa kufur sayıp gtmek
sen sımdıden ıplerı vermıssın dugunden sonrayı merak etmıor degılım
oyuzden daha bence yolun basındasın elalem ne der be ne ederım dıe dusunecegıne gelecegnı dusun sana bı abla bı kardes tavsıyesı hayatını baskaları ıcın degıl kendın ıcın yasa
duygusallıgı bırakıpp al garı mantıgını elıne öle yola devam et.:( cok kırıcı olduysam kusura bakma:(

kızlar ben asla lafımı cekınmem erdeme pat pat derım alta kalmam annesınede babasına hıc cekınmem lafımı derım erdem buna kızıyor saygısız dıo bana ben kendımı ezdırmem o bana kufur ederken ben one susup kalmadım o suan da haksız bılıyor haksız oldugunu kufurle kendınce bırseyler yapmaya calısıyooooo ben onları cok ıyı tanıyorum bız normalde erdemle cok ıyıyız cok ıyı anlasıyoruz ama aılesı ısı ıcıne gırınceeee hersey degısıyor cunku sevmıyorum sevmedıgımı erdem gorunce ınadına oda benım aıleme yapıo aynısını ama benım sevmememı gerektırecek cok sey var herkes bılıo goruoooo ama erdem tek seyı gormuooooooo ha ben bunu erdemın burnundan getırmezmıyım ıkı katı erdem dert deıl benım ıcın onemlı olan benım kokrtugum erdem deıl aılesı

ben onun annesını babasını ezelden berı sevmıyorum sevmıyecemde erdem buna alısmalııııııı erdeme yuz kere dedım sevmıyorum sama saygı gosterırım sende aynı sekılde ama su kor olası para varya herseyı karıstırıyooooooooo

MIZMIZ BEN LAFIMI söledım her ne sekılde olursa olsun seven ınsan ınat gtmez .anlasamanız sadece basbasyken degıldır bunu unutma her konuda orta yolu bulmaktır ama sanırım sız orta yolu bulmuorsunuz ıkınızde hemen parlıorsunuz.bırak sende neyı nasıl ıstıolarsa yapsınlar takma kafana zengın fakır almıs almamıs umrun olmasın sadece huzurun olsun bence tabı bu saydıklarım eger erdem sana saygı ve sevgı duyuyorsa olsun.
dıger arkadslara katılıorum yol yakınken dönebılırsın gercekten pısmansan eger.:(

ayyy gıcık oldum Allahım bana yaşatmasın bunları çünkü ben senin gibi sabırde edemem direk yüzlerine tüküürrüm sizi satın alırım derim ya neymiş onların havası sosyeteymiş..
ayyy boğarım yaw ben böyle kaynanayıı.
kaynana dediğin anne gibi olacak ya alttan alacak gençlerin cahilliklerini görmeyecek olabilir diyecek..
.

Yangına körükle gitmek istemem ama....Bu küfürlere kendini alıştırsan iyi olur.Zira erdem ailesini silemez.Ve sen hep o aile ile yüz yüze geleceksin.Nişanlın anlayışlı olsaydı yüz yüze gelmen gerekmezdi ama maalesef seni koruyan kimse yok.Yüz yüze geldiğindede tartışmalarınız sevgisizlikten dolayı eksik olmayacak.Çetin bir mücadele seni bekliyor bilesin.

Benim nişanlım bana manyak dese ben burnundan getiririm.Var gerisini sen düşün.
.İyi düşün diyorum sadece bu kadar.a.s.

ayyy gıcık oldum Allahım bana yaşatmasın bunları çünkü ben senin gibi sabırde edemem direk yüzlerine tüküürrüm sizi satın alırım derim ya neymiş onların havası sosyeteymiş..
ayyy boğarım yaw ben böyle kaynanayıı.
kaynana dediğin anne gibi olacak ya alttan alacak gençlerin cahilliklerini görmeyecek olabilir diyecek..
.

aha biri daha patladı :1rolleyes:

bende azdaha patlıcam kızlarrr
kayınvalıdem bır melekmıs benım yaaa bu olanları duydukca bız nısanlımla tartısınca kaynanam duyarsa eger orta yolu bulur ben ıstemedıgım halde bana set alıcakmıs.
benım ıstemdıgım yane masraf olmasın dıe söledıgım daha bı cok seyı yapmak ıcın elınden gelenı yapıor .dugunum ertelendı benden cok o uzuldu. bana bılezık almıs bayram ıcın kıyafet almıs uzerıne yıne arıor kızım baska bı ıstegın varmı dıor ben bu kadının ayaklarını öperım böle kaynanalar görunce
saolsun annecım allah razı olsun ondan babamdan nısanlımdan görumcemden:)

aha biri daha patladı :1rolleyes:

wallaa :) :sm_cool:
şey sorcam diyosunya canım bana manyak dese diye kaç senedir birliktesin??
yani neden sordun dersen
ben 6 sene bitti veeeee
ilk aylar sadece canım ...
yıla girince kızmalar tartışmalar ama seviyeli..
ikinci yıl derken 2 sene olmuş be demekii birşey var içimizde..
3.sene olunca daha ayrılmayız bizz .. tarışmalar ses tonu yükseliyor buarada..
4.sene salakmısın manyakmısın yaaaaaa demeler başlar. lülülülülülü
5.sene git başımdan yaww uğraşamam seninle ... ve karşındakinin aslında sinirli biri oldugunu anlıyon:(
6.sene çekil git be 3-4 gün konuşmalayalım kafamı dinliycem bıktım dırdırından... pattt diye bir ses telefon kapanır (bunu yapan benim )sırnaşık şey
7.seneyi düşünemiyorum kesin uçan tekmeler dönecek.. kötükedihüso

wallaa canım zamanla ne manyaklar çıkıyo agızdan sinirle beraber..

Son düzenleme:

yani neden sordun dersen
ben 6 sene bitti veeeee
5.sene git başımdan yaww uğraşamam seninle ... ve karşındakinin aslında sinirli biri oldugunu anlıyon:(
6.sene çekil git be 3-4 gün konuşmalayalım kafamı dinliycem bıktım dırdırından... pattt diye bir ses telefon kapanır sırnaşık şey

canım biz 2 yıldır beraberiz ama ben nişanlımın ağzından değil bana hiç kimseye karşı böyle kelimeler duymadım.

Yani güzelim salak ,manyak belki bi yere kadar ama küfür ediyor diyince iş değişiyor maalesef...Anlatabildim mi ?

canım biz 2 yıldır beraberiz ama ben nişanlımın ağzından değil bana hiç kimseye karşı böyle kelimeler duymadım.

Yani güzelim salak ,manyak belki bi yere kadar ama küfür ediyor diyince iş değişiyor maalesef...Anlatabildim mi ?

anladım canım ama insan sinirlenice taş değilya tepki veriyor heleki benim gibi bir dırdırcı sinir abidesi inatçıı dediğim dedik biri olursa adam fıtık olur ve bol bol cırlarr.. :))) çevremdeki herkez sana nasıl katlanıyo diyoo .. annem bileee.. düşünün yaniisenağlama

yani neden sordun dersen
ben 6 sene bitti veeeee
6.sene çekil git be 3-4 gün konuşmalayalım kafamı dinliycem bıktım dırdırından... pattt diye bir ses telefon kapanır (bunu yapan benim )sırnaşık şey

Canım biz de aralıkta 4 seneyi bitiriyoruz, senden 2 sene geride de olsam bizim ilişkimiz de TuRuNCumun dediği gibi. Asla kötü bir söz çıkmamıştır bu zamana kadar birbirimize karşı. Ufak tefek tartışmalar illaki olur her ilişkide, ama biz tartışsak bile o gün noktalanır. Ertesi güne asla kalmaz. Eninde sonunda kırgınlığımızı düzelteceğiz, bunu neden bu aşam yapıp da huzurla yatmayalım deriz hep. Böyle başladık biz, yıllardır bu şekilde geldi ve umarım bir ömür de böyle devam eder :Saruboceq: . Zira benim yanımda başka bir olay veya kişiye karşı bile kötü söz kullanmayan nişanlımın ilerde bana en ufak birşey söylemesine bile dayanamam...

sana aynen katılıorum.ısterse 100 yıl beraber olunsun saygı yıtırılmemelı bence
salak manyak lafları sakalasırken bıle sölene bılıor bazen ama kufurler ısın ıcıne gırıorsa orda durulmalı ve dusunulmelı nereye gıdıorum ben dıe.
baskalarına göre yasamamalı kımse hayat benım hayatım ne annemın ne babamın nede elalemın ben mutsuzsam zaten aılem mutsuzdur oyuzden ben dıorumkı alıp karsısına sölemelı olmuorsa herkes kendı yoluna gtmelı bence:(:çok üzgünüm:

sana aynen katılıorum.ısterse 100 yıl beraber olunsun saygı yıtırılmemelı bence
salak manyak lafları sakalasırken bıle sölene bılıor bazen ama kufurler ısın ıcıne gırıorsa orda durulmalı ve dusunulmelı nereye gıdıorum ben dıe.
baskalarına göre yasamamalı kımse hayat benım hayatım ne annemın ne babamın nede elalemın ben mutsuzsam zaten aılem mutsuzdur oyuzden ben dıorumkı alıp karsısına sölemelı olmuorsa herkes kendı yoluna gtmelı bence:(:çok üzgünüm:

evt küfür çok feci birşey çok aşagılıyıcı birşey.. affedilmesi unutulması çok zor .. mızmızcım inşalah bu sorunu halledersinizz yoksa böyle devam eder ve sen direk affedersen bu hakkı hep kendinde görür ve devamı gelirrr.

anladım canım ama insan sinirlenice taş değilya tepki veriyor heleki benim gibi bir dırdırcı sinir abidesi inatçıı dediğim dedik biri olursa adam fıtık olur ve bol bol cırlarr.. :))) çevremdeki herkez sana nasıl katlanıyo diyoo .. annem bileee.. düşünün yaniisenağlama

canım senin hesabına göre en güzel evliliğin ömrü bile 10 yılı geçmez CADIARZU

Yuva kuracaksak sinirlerimize ve anlamsız inatçılığımıza bi notka koyup saygı çerçevesinde birbirimizi anlamamız gerekir.
İnadım inat diye devam edersek o yuvada huzur kalır mı ?Alttan almayı bilmeyi,yeri gelince haklı dahi olsan susmayı bileceksin ki huzurun olsun.

canım bende cok zor bırıyım nısanlıma acıorum kıyamam benı nasıl cekıyorr:roflol:

ya ben muhabbete çok geç kaldım ama mız mıza çok üzüldüm çokkkk içim yanıyor iyi düşün canım al karşına nişanlını açık açık konuş.Hakkında hayırlısı olsun bir genç kıza bunu yapanlar Allahından bulsun

Back
X