Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al al bacım akşam sana resım eklıycem pıkemı mutfak takımımı dun eklıycektımde cok işim vardıı ok cnm
Günaydın kuzularıııım a.s.
Alevcim ben aldım kurtuldum alışveriş telaşından, darısı başına canım kaydirigubbakcemile5
Ben umarım güzel bişeyler bulabilirim.El öpmeye gidicem gerçi bu benim 2.bayramım kurban bayramında sözlüydük.Bütün apartman akraba hepsine gidiyoruz ama 5'er dakika oturup kalkıyoruz.Şık olmam lazım
Ben de el öpmeye gideceğim canım hem de taaa Kayseri'ye kaydirigubbakcemile3 . Üstelik nişanlım da yok, nöbetçi olacakmış bayramda senağlama Nasıl da özledim aaah ahhh senağlama
canım benim kıyamam sana :teselli: Benimkiler yakın da akraba gezmelerimiz var 1 gün içinde yapmalıyız.çünkü bayramın 2.günü kocaeli'ye gidiyorum halama nişanlım ben ablam eniştem gidiyoruz.3.günü gelicez ama istanbula gelip dinlenmek istiyorum hem de annem rahatsız biraz
laa allahın bı kuluda cvp vermıyoo msjıma bee bak gene basa donduıkk terk ederım sızı hee
Gecmiş olsun canım, önrmli birşeyi yoktur umarım? Ben de arife gününden çıkacağım yola. 3. gün de geri döneceğim... İnşallah hava güzel olur da bayramda yaa...
canım diiznde inanılmaz bir ağrı var şu an fizik tedavisi görüyor her gün gidip geliyor umarım faydasını görür annecim
laa allahın bı kuluda cvp vermıyoo msjıma bee bak gene basa donduıkk terk ederım sızı hee
kızlar bende ceyız faslını bıtırdım sayılır ufak tefekler var ama onlarda ceyız serılınce alınıor ancak
para bırıktrmeye basladım ceyrek yaptım bu ay ceyrek yapmam cunku fıyatlar arttı ocak ayına kadar yaptım yaptım sonrası ısten cıkıcam para bana lazım.
Canım bi ara arttı ama sonra tekrardan düştü çeyreğin fiyatları fisfisfis