2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

geçen hafta sınav vardı çıkamadık bu hafta çıkıcaz alışverişe pantolon üstüne hırka alıcam herhalde bakıcaz bu hafta sonu

al al bacım akşam sana resım eklıycem pıkemı mutfak takımımı dun eklıycektımde cok işim vardıı ok cnm

Günaydın kuzularıııım a.s.
Alevcim ben aldım kurtuldum alışveriş telaşından, darısı başına canım kaydirigubbakcemile5

Günaydın kuzularıııım a.s.
Alevcim ben aldım kurtuldum alışveriş telaşından, darısı başına canım kaydirigubbakcemile5

gunaydın laa bu aralar kımsecık yok perle nerde kaldıı :uhm:
burcu örtmen oldu gelmez olduu :dilcikar:
turuncu hanım nerde bılen yokk aman yaww bende olmasam tek satr yazan olmaz

Ben umarım güzel bişeyler bulabilirim.El öpmeye gidicem gerçi bu benim 2.bayramım kurban bayramında sözlüydük.Bütün apartman akraba hepsine gidiyoruz ama 5'er dakika oturup kalkıyoruz.Şık olmam lazım

Ben umarım güzel bişeyler bulabilirim.El öpmeye gidicem gerçi bu benim 2.bayramım kurban bayramında sözlüydük.Bütün apartman akraba hepsine gidiyoruz ama 5'er dakika oturup kalkıyoruz.Şık olmam lazım

Ben de el öpmeye gideceğim canım hem de taaa Kayseri'ye kaydirigubbakcemile3 . Üstelik nişanlım da yok, nöbetçi olacakmış bayramda senağlama Nasıl da özledim aaah ahhh senağlama

Ben de el öpmeye gideceğim canım hem de taaa Kayseri'ye kaydirigubbakcemile3 . Üstelik nişanlım da yok, nöbetçi olacakmış bayramda senağlama Nasıl da özledim aaah ahhh senağlama

canım benim kıyamam sana :teselli: Benimkiler yakın da akraba gezmelerimiz var 1 gün içinde yapmalıyız.çünkü bayramın 2.günü kocaeli'ye gidiyorum halama nişanlım ben ablam eniştem gidiyoruz.3.günü gelicez ama istanbula gelip dinlenmek istiyorum hem de annem rahatsız biraz

laa allahın bı kuluda cvp vermıyoo msjıma bee bak gene basa donduıkk terk ederım sızı hee

canım benim kıyamam sana :teselli: Benimkiler yakın da akraba gezmelerimiz var 1 gün içinde yapmalıyız.çünkü bayramın 2.günü kocaeli'ye gidiyorum halama nişanlım ben ablam eniştem gidiyoruz.3.günü gelicez ama istanbula gelip dinlenmek istiyorum hem de annem rahatsız biraz

Gecmiş olsun canım, önrmli birşeyi yoktur umarım? Ben de arife gününden çıkacağım yola. 3. gün de geri döneceğim... İnşallah hava güzel olur da bayramda yaa...

Gecmiş olsun canım, önrmli birşeyi yoktur umarım? Ben de arife gününden çıkacağım yola. 3. gün de geri döneceğim... İnşallah hava güzel olur da bayramda yaa...

canım diiznde inanılmaz bir ağrı var şu an fizik tedavisi görüyor her gün gidip geliyor umarım faydasını görür annecim

canım diiznde inanılmaz bir ağrı var şu an fizik tedavisi görüyor her gün gidip geliyor umarım faydasını görür annecim

İnşallah tatlım :Saruboceq:
Ay evet TuRuNCu msn de de yok yaaa, diğer kızları görüyorum tek tük ara sıra msn de; ama turuncu yok. Allah Allah :çok üzgünüm: İnternetinde mi bir sorun vaar, yoksa işle ilgili mi birşey olduu :çok üzgünüm: Ben de çok merka ediyorum açıkcası

bılezık alcam cnm bayramda evdeyım net basında gezersem belkı bıgun oda belkı dınlenmeyı dusnuyom ramaznda kılo verdım almam lazımm oturup ha bıre yıycmm 3 bılezık alım tmm yeter aılemde 2tane takcakk sonra ceyızz

ben de artık para biriktirmek istiyorum yaa.Artık taksit yapmıyorum zaten.Para biriktiricem.Çok masraf çıkıcak düğün yaklaşınca.Kasım ayında başlarım inşallah birikim yapmaya

Ben de beyaz eşyalarımızı aldıktan sonra biriktirmeye başlayacağım canım. Muhtemelen ocak gibi biriktirmeye baslayacagım ben de. Ocağa kadar tüm mutfagı ve yatak odasını (örtü haric) tamamlamak hedefim. Bakalım...

kızlar bende ceyız faslını bıtırdım sayılır ufak tefekler var ama onlarda ceyız serılınce alınıor ancak
para bırıktrmeye basladım ceyrek yaptım bu ay ceyrek yapmam cunku fıyatlar arttı ocak ayına kadar yaptım yaptım sonrası ısten cıkıcam para bana lazım.

kızlar bende ceyız faslını bıtırdım sayılır ufak tefekler var ama onlarda ceyız serılınce alınıor ancak
para bırıktrmeye basladım ceyrek yaptım bu ay ceyrek yapmam cunku fıyatlar arttı ocak ayına kadar yaptım yaptım sonrası ısten cıkıcam para bana lazım.

Canım bi ara arttı ama sonra tekrardan düştü çeyreğin fiyatları fisfisfis

Back
X