Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turuncu tatlım hani senin arçelikte çalışan arkadaşın vardı eğer arkadaşını görürsen sorar mısın midi fırın için ne önerir şu luxell turbo fırınlar çıktı ya ondan düşünüyorum ama blemiyorum çıkamadım işin içinden
alevcim sana dun bahsettım setin seklını koyuorum.. gundelık nıyetıne takmam için almıslardı..
kolye ve kupeler..
![]()
yüzügüm..
![]()
yzugum
![]()
Sağol canım ben de öyle düşünüyorum biz bir de kiralık ev arıycaz 2 ay önceden başlarız aramaya çokz or istanbulda uygun ev bulmak
Tşk ederim canım...Ya ben senin yerine heyecanlandım bi an.Sadece 11 günün kalmışşş :lepi:.Karmakarışık duygular içerisindesindir şuan sen.Bi yanda sevdiğine kavuşmanın mutluluğu diğer yanda ayrılık...
abba cok guzelmış gule gule kullann
zenan ıkıde bı deme bee olan var olamayan var benm herf yok dıe bole yapılmazkı
hem sende koy resımlernı tmm mı
Kızlaar, az önce günlük kullanım için yemek takımı ararken aşağıdaki setleri gördüm. Günlük yemek takımı için değil belki ama çaya falan bir misafir geldiğinde olabilir. Çok güzel desenleri var. Bakın bakalım beğenecek misiniz?
![]()
![]()
aynen turuncum yesıll süpermişşş :) çok beyendımm bide diorum kırmızısı olsa nasıl dururdu acaba :asigim: :))
Bugün kendime philips ızgara ve sinbo baskül siparişi verdim.Size onlarıda göstereyim
Sevgili CBeLL bu takım hangi markanın cnm?Benim var ama kelebek desenli objelerin hastası olduğum için bayıldım .Fiyatıda çok makulmüş...
Canım yi günlerde kullan. İkisinde de ürün seçimlerimiz aynı yerimseniben Ben de almıştım her ikisinden de yerimseniben