2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

153.02.02.0034.jpg

arkadaşlar aldığım çatal bıçak takımım karaca

mantımı var nan! nası yicen kız şimdi onu :)))))))
banada bi servis aç noliiiiiiiiii
canım çektiii :)))

ya cnm bişi sorucam sen mali müşavirmisin yoksa müşavir yanındamı çalışıyosun? yanlış anlama bende müşavir yanında iş arıyorumda sakarya da ondan soruyorum :)

Ya baktımda konuşmalara bende yeni evlendim yeni dediğim bi 6 ay olmuştur naçizane tavsiyem abartmayın kızlar, evlenince evin eksiğine göre alınıyor zaten ne aceleniz var ki hem, onu bunu alacağınıza birikim yapın ilerde çok faydasını görüceksiniz:)

evet aslında çok haklısın ama işte insanın elinde değil,bi heves alıyoruz,evlenen bütün yakınlarım aynı şeyi söylüyor,fuzuli şeyler alıp evi doldurma,evlenincede gördüğünü beğenp almak istyceksin diyolar,bide onları koymaya yer lazım,benm şimdi evim belli,eve göre almaya başladım,yoksa sığamıycam.

biraz önce mudo'dan geldim sırf bu kavanozu almak için gittim :) çok güzel yalnız küçük :( keşke biraz daha büyük olsaydı yüksekliği 13cm genişliği 7cm :( inşallah büyüğünü de çıkarırlar :)

bende almak istiyorum ama gribim dışarı çıkamıyorum yarın inşallah kadıköy mudodan almaya gitcem vardır umarım

teşekkür ederim canımm:1hug: evet işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum canım:sm_confused: tam gireyim diyorum bu sefer de kk açılmıyo çoğu zaman...kafamçokkarıştı ee böcüğümm sen neler yapıyosunn:jeyyar:

bend sbh kalk işe aksam eve baskada bısey yok ole yanı ne olsn sengözlerimebaksanab

hmm değişiklik yok diyosun yaniCADIARZU hayırlı haberlerini bekliyoruz böcüğüm:jeyyar::içelim:

ıns cnm hayrlısı olsun
bu arada resım koycam ama boyutları kac olsun yığenımkını koydum geyık bolumune cok buyuk oldu sımdık ceyıs bolumune koycamda buyuk olur dıe korkuyom

Back
X