2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm ısten ayrılıcakmısın dugunden sonra
ayrılırsan böle bı parayı talep edebılıorsun mesela ben baska sehıre gıdecegım ıcın cıkmak zorundayım

hakkım olanı almak ıcın sırf 10dk dugun salonunda evet dıcem dıe 2 küsur parayı heba edemem:delphin:

haklısın canım bakalım bazen düşünüyorum ama çalışmam gerekiyor evlenince bakalım artık ama bildiğim iyi oldu teşekkürler

herkese merhabalar, aranıza bugün katıldım

bende 2009 yazı evlenicem ama daha gün belli değil.

herkese mutlluklar:)

hoşgeldin bence biran önce belirleyin eğer salonda yaparsanız yer kalmamış olabilir biz geçen gün dolaştık bulamadık

istanblue nasılsın akşamdan beri bugün pıçak takımımı bekliyorum kargoya verilmiş

hoşgeldin bence biran önce belirleyin eğer salonda yaparsanız yer kalmamış olabilir biz geçen gün dolaştık bulamadık

evet doğru diyosun ne kadar erken karar verilse o kadar iyi olur. düğün salonda yapılacak hangi salon olduğuda belli ama tarih belli değil:(

keşke tek sorun düğün salonu olsaa

offf bir sürü iş varr dahaa
bitmek bilmiyoo

yatak odamı beyaz renkli aldım çok güzel yeni çıkan taşlı modellerden
yatak örtümü de şu yeni çıkann modeller var fırfırlı mı deniyo uç kısımları onlardan dşünüyorum
başka fikri olan var mı

ben de sizi uyarmıştım demek istanbul geneli böyle .Acele edin bayanlar istanbulda 2009 gelini çooook

çok haklısın 2 tane yer baktık biri 4 milyar ama yer yok biride haftasonu yemekli yaparız sadece diyo 8 milyar istiyo kadıköy pendik arası fazla iyi hoş işte burda düğün yapılabilir denilecek salon yok

brillantta ve taç da çok güzel beyaz saten örtüler var ben baktımda daha almadım

keşke tek sorun düğün salonu olsaa

offf bir sürü iş varr dahaa
bitmek bilmiyoo

yatak odamı beyaz renkli aldım çok güzel yeni çıkan taşlı modellerden
yatak örtümü de şu yeni çıkann modeller var fırfırlı mı deniyo uç kısımları onlardan dşünüyorum
başka fikri olan var mı

resmini koyman mümkünmü

perle rasıba hosgeldnız
6 7 ay kala salon anca bulduk bız 4 kez düğün yaptık abımlere ablamlara anca ıst cok zor yer bulmak ya ay bıde hesap edemıyon o gun hasta olursan ufff cok kotu artık ılac kullanılır

elart%20new.jpg

tam da istediğim gibi rengi böyle düşünüyormu nasıl sizce

elart%20new.jpg

tam da istediğim gibi rengi böyle düşünüyormu nasıl sizce

cnm benım beğendım modele cok yakın bıde ceyızevı var nette ordan bak ıstersen yatak örtusu elart olck harıka ben ondan alcam ama kırmızı benımkı beğendım hem saten nevresm hedıyelı hemde cok pahalı deıldı 400 450 olcak :1hug:

uğurböcüğü senin geçen c.tesi günkü görüşmen ne oldu sitenin açılmamısına en çok ozaman üzüldüm senden haber alamıcam diye

Back
X