2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kolay gelsin canim. Sen annenden hic dertli degil misin yoksa kaydirigubbakcemile4

valla şimdi tepkileri üzerime çekmek istemem ama değilim julidecim kaydirigubbakcemile3 benimki fikrini söyler ben de yok o güzel değil bu güzel derim iyi sen bilirsin der,kayınvalideciğim de aynı şekilde, kullancak olan sizsiniz der,
yanlııııııızz şöyle bir durum var kayınvalidem arada bana ev eşyaları alıyor görüp beğenip, bazen benim beğenmediğim tarzda olabiliyor e ona da laf edemem artık kadıncağız özenmiş düşünmüş almış bende üzülmesin diye aa çok hoşmuş diyorum :))

ben galiba aranızda kendimi şanslı sayabailirim sengözlerimebaksanab

kimse karışmıyo bize allahıma çok şükürler olsunnn

ama bunda küsecek darılacak bişi yokki inanın 3. bir kişi karıştığında işe tartışmalar tatsızlıklar o zaman başlıyor :(
onun için nişanlınızla beraber yapmaya çalışın tabi aileler biricik kızlarına müdahale etmeden duramıcaklar çünkü biz onlar için hala miniciğiz...
65 kiloluk minik :D:CüvCüv:

Dogru söylüyorsun. Gecen annem aksam 23:00 filan. Kizim kalk yataga git, yarin Üniversiteye gideceksin. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sanki ben bilmiyorum. Yav anne ben 26 yasindayim. :icecream::icecream: Senin benim yasimda bir cocugun bile vardi kaydirigubbakcemile3

valla şimdi tepkileri üzerime çekmek istemem ama değilim julidecim kaydirigubbakcemile3 benimki fikrini söyler ben de yok o güzel değil bu güzel derim iyi sen bilirsin der,kayınvalideciğim de aynı şekilde, kullancak olan sizsiniz der,
yanlııııııızz şöyle bir durum var kayınvalidem arada bana ev eşyaları alıyor görüp beğenip, bazen benim beğenmediğim tarzda olabiliyor e ona da laf edemem artık kadıncağız özenmiş düşünmüş almış bende üzülmesin diye aa çok hoşmuş diyorum :))

Cok sanslisin vallah canim. Benim annem fikrini söylemek ile kalmiyo. Onun dedigi dogru :sm_cool::sm_cool: Ailemizde biraz dikkafalik varda :roflol::roflol:

oooh julide ayhan yandı yani,bi yandan sen bi yandan kaynanası kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum mecburen :a015:
öptüm hepinizi
çok kaynatmayın benim yokluğumda -tatlicadiarzu-

Bayern - Eischtaet ( doğru yazdıysam tabii :)

Eichstätt yaziliyo galiba. Gittin mi hic?
95229eichsttt132.jpg

28378radlercafe.jpg

w266.png

ama pinkcim sende çok oluyorsun ama hee :roflol:

şaka tatlım benim
ne şanslısın kız sen öyle nazar değmesin :nazar:

ben galiba aranızda kendimi şanslı sayabailirim sengözlerimebaksanab
kimse karışmıyo bize allahıma çok şükürler olsunnn

Sende sansli delinlerdensin o zaman ;-) Annem herseye karisir. Gelinlik böyle olmali. yok kinada bir elbise daha giymen lazim filan :roflol::roflol::roflol:

oooh julide ayhan yandı yani,bi yandan sen bi yandan kaynanası kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum mecburen :a015:
öptüm hepinizi
çok kaynatmayın benim yokluğumda -tatlicadiarzu-

Haha valla dogru, ama ben annem ve dayilarim kadar degilim :roflol::roflol: Ay onlar bir araya gelsin. Kizlar gül gül ölürsünüz :roflol::roflol::roflol:

croiselle allah bi yastıkda kocatsın canım resimler bi harika,inşallah hayatınızda ikinizin yüzü gibi güzel olur...
nişanlınla ne kadar benziyosunuz siz öyle:)

:roflol: :roflol: :roflol: made kopardın beni yaa birbirimize mi benziyoruz hiç duymamıştım biliyormusun bunu daha önce
dur söyliyim akşam kendisine de telefonda da gülelim birazcık ...
çok gerginiz bu aralar ikimizde

ama tatlım hakikaten şımartıyorsun beni sırnaşık şey
güzel sözlerine teşekkür ederim

inşallah sizde çok çok mutlu olursunuz

kızlar napiniz yaw, kaynatmışsınız yine.

ben varya susuyorum artık ben mobilyalar eve zor sığdı neden aldınız demelerine tahammül edemiyorum. Jülide Allah sabır versin gülüm sana ben çıldırırdım normalinde zati sinirli biriydim bu sırası hiç birşeye katlanamıyorum her lafı ters anlıyorum.

croiselle bacım bi bak yüz tipinize hele utangaç halinizde ağız yapınız gözleriniz aynı:)
kızlar stressli bi dönem ama şöyle düşünün düğün gününün ertesi günü hepsi bitmiş oluyo,birde lütfen anneniz yada kayınvalideniz sizin canınızı sıktığında bu durumun sizi üzdüğünü hissettirin yada söyleyin,nasıl başlarsa öyle gidiyo çünkü...

kızlar ne kaynatmışsınız oku oku bitmedi
yasmincim fıkrana bayıldım gerçeketn çok iyi moral oldu.
elifcim gelmezsem hastaneye yattı bilin demişsin gerçekten hastaneyemi yattın neyin varmış çok merak ediyorum
roselincim haberler var demişsin kaybolmuşsun yada benmi kaçırıdm okuyamadım
artık burcunun perdelerini alsanız diyorumm yoksa kız bunalıma girecek
tubişcim umarım evin tanmamen yerleştiğinde çok şık olacak ve siz iki kiş,i hertaraf eşya olsa yine rahat rahat sığarsınız

Pardon kizlar, yemege gitmistim cokacimcoook Yemek hicde güzel degildi bu ara... Päh ihrenc bir makarna.

@Croiselle: Birsey degil canim. Burdada ilk üc resimde Bayern - Homepage von Geokultour

kl291200712101449172007.jpg

eichstaett.jpg

w405.png

Annişim karışmıyor alışverişi beraber yapıyoruz genelde ikimizde aynı şeyleri beğeniyoruz. O da bir tek eşyalar için söylendi o kadar. Kayınvalidem zaten var yok arası karışmasınada asla izin vermem bana hiç bir şey yapmayacak bir de karışacak :kızgın:

rasibacım, millete anlatamıyorum işte biz sığarız ve mutluyuz rahatsız olmuyoruz. evime gelecek en yakın arkadaşlarım zaten beraber karar verdik eşyalara ama yok büyükler takılmış durum da ay suscaktım ben ya takıldım bu konuya.

gelinlim çıktı bir sorunda, beğendim ve denediğim modelle provada foto çekmiştik onları karşılaştırdım. aynısını yapmamışlar şimdee ona takıldım. akşama gelinlikçiye gidip konuşucam umarım düzelir yoksa sil baştan olur az bir zaman kalmışken.

burcu, ipli perdemi istiyordu. koçtaştan bahsetmiş pinkgun sanırım oradan alıcaklar ne renk sitiyor acep bana yakında var hatta geçen hafta gittimde bakmıştım fuşya rengini düzeltmeye çalışıyorlardı.

zaten roselin böyle aylardır yazışırız bizi hep merakta bırakır tam açılmaz ahh bizler gibi oda içinde ne var ne yok dökse belki uzaktanda olsa yardımcı oluruz ben ne yapsam anlatıyom burda.ama o nasılsa istanbula gelin gelecek roselincim seni buraya gelince bulup bütün gün sohbet edecem benimle gelecek olanlarda vardır.yasmin gelir seni bütün gün dinlicez gerçekten merak ediyorum

bende takit ettim edebildiğim kadarıyla ama roselin yazdı ve gitti bizi merakta bırakmaya bayılıyo bu kızlar yawww :dilcikar:

Back
X