2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

daisy bunun gibi birşey mi gelinlik
img5063.jpg

aman salla cnm yaa...
biz bu aralar sürekli böle abuk sabuk tartışıoz baksan incir kabuğunu doldurmayacak şeyler ama işte kırılıo insan... bi de sanki şimdi ayrı bi alıngan oldum sanki ayrı farklı bişeyler olsun istiorum... hani artık sadece sewgilisi deilim ya hahahahadelikafadulden
alan almış satan satmış durumunda hissediorum kendimi... sanki artık eskisi kdr üzerime düşmüo mirmirmirmir

aynen olee canımm

turuncunun doğum günümüüüüüüüüüüü :1shok:

canım nice yıllaraaaaaaŞeniz sevgilinle güzel yıllara:içelim: mutluluk içinde keyifli yıllaraaaa:teytey:

offf yaaa bende bi sorunmu var acaba valla çok kötü hırslandım sonundaaa bırakıcam hee

banada öle gelio bırakacam herkes yoluna gitcek rahatlayacaz die iiçimden geçiriorum... ama evlenme arifesindeki kızlarda olurmuş genellikl bu durum... geçen sene 2 arkadaşım düğüne 2 hfta kala nişanlısından ayrıldı... 2 arkadaşımda bikaç ay kala....
biri evlilik terapistine gitti durumu kurtardı dierleri ayrıldı... kısmet bi yerde de...

neyse kızlar iyi akşamlar diliyorum size...
kolay gelsin... fazla kaynatmayın sonra yetişemiorum atlaya atlaya okuorum... sonra bu ne şu ne die soruorum hahahha

hem kavga ettik suratına bile bakmadım sinirden inceldiği yerden koparmış gelde delirmeeee
sonrada giderken gel öpim diyooo şeytan dedi çak 2 tanee Çok üzgünüm çoook

ay bu erkeklerrrrÇok üzgünüm çoook

neden noldu kaynanana :(((((

canım biz aşkımla sevgili oluşumuzun 8. ayıydı. haziran aylardan. vefat etti.senağlama aniden,hiç bir şey yokken... senağlama çok acılar çektik...:çok üzgünüm: alahtan şimdi toprladı gözbebeğim:çok üzgünüm: ama çok zorrr günlerdi...
allah bir daha yaşatmasın benzerini....
allahtan benim gelini olacağımı biliyordu. daha evvleden aşkımla arkadaş olduğumz için biliyordu. sonra sevgili olduk. çok seviyordu beni. derken o yaz istemeye geleceklerdi, ama.......... ömrü yetmedi...
sonra 1 sene erteledik isteme söz nişan işini....

ewt yaa:)))
ikimizde aynı anda rahatlayacaz inş:)))))
bakalım daha gelinlik bakmaya falan da başlamadım ben... diktireyimmi hazırmı alayım karar da verremedim ayy ne kararsız bi insanım ya....
kaydirigubbakcemile
ben diktiriyorum canım denedim bi kaç model kararı verdik ama gerçekten zor karar vermekk önceden hiç model bakma git güzel bi modaevine.. her modelden dene ve kararını ver ben o kadar modele baktım netten hiç aklımda olmayan ve üstümde çok hoş durduğuna inandığım bi model olduu hiç kasma kendini CADIARZU

wayy bee mısracığım sayacına baktımda 1 ay 4 gün geçmiş senin düğününden nasıl çabuk akıyor vakit yaw... sanki daha geçen hfta evlenmişsin gibi... bizimde gelecek mi ki o günler off offf

Erkin KORAY babanın dediği gibi;ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ.........

canım biz aşkımla sevgili oluşumuzun 8. ayıydı. haziran aylardan. vefat etti.senağlama aniden,hiç bir şey yokken... senağlama çok acılar çektik...:çok üzgünüm: alahtan şimdi toprladı gözbebeğim:çok üzgünüm: ama çok zorrr günlerdi...
allahtan benim gelini olacağımı biliyordu. daha evvleden aşkımla arkadaş olduğumz için biliyordu. sonra sevgili olduk. çok seviyordu beni. derken o yaz istemeye geleceklerdi, ama.......... ömrü yetmedi...

başınız sağolsun burcucum :teselli:

ben diktiriyorum canım denedim bi kaç model kararı verdik ama gerçekten zor karar vermekk önceden hiç model bakma git güzel bi modaevine.. her modelden dene ve kararını ver ben o kadar modele baktım netten hiç aklımda olmayan ve üstümde çok hoş durduğuna inandığım bi model olduu hiç kasma kendini CADIARZU

haklısın cnm herkes öle dio... sonuçta fotoda durduu gibi üstünde durmuomuş, sana çok yakışacak bi modeli yakışmaz die düşünerek eliyormuşsun falan... bakalım bende gezeyim hazırlardan alayım bulamazsam diktiriim diorum:)))
ama bulamazsam kafamdaki modeli diktiririm... işte onda da istediim gibi olmaz die korkuorum ve riske girmek istemiorum...

banada öle gelio bırakacam herkes yoluna gitcek rahatlayacaz die iiçimden geçiriorum... ama evlenme arifesindeki kızlarda olurmuş genellikl bu durum... geçen sene 2 arkadaşım düğüne 2 hfta kala nişanlısından ayrıldı... 2 arkadaşımda bikaç ay kala....
biri evlilik terapistine gitti durumu kurtardı dierleri ayrıldı... kısmet bi yerde de...

vaalla bizi terapi falanda paklamaz BEYİN NAKLİ GEREKİR BİZEEE

valla olmaz apla bana gelişi o kadar naniknanik

kızlar neden tartıştınız nişanlılarınızla :uhm:

off sorma bu nikah mevzusundan dolayı ben salonda istiyorum o nikah dairesindee

Nastasiacım önceki sayfalarda gelinlik için bir link vermiştim dur bulayım tekrar ,kk dan arkadaşın biri 3 ayrı gelinlik giyme şerefine erişmiş hepsi birbirinden güzel ama ben 3.yü çok beğendim o kadar ki yeniden evlenesim geldi

sonra 1 sene erteledik isteme söz nişan işini....[/QUOTE]

çok çok üzüldüm burcu yaa başınız sağolsun.. allah bi daha bu tarz kötü acılar yaşatmasın inşallahh:1hug::1hug:

baktım mısracığım benimde çok hoşuma gitti 3. gelinliği çok farklı:)))
ndn 3 gelinlik giymişki:))) bazıları çok şanslı oluo hahahah:))))

burcucuğum başınız sağolsun cnm Allah kalanlara ömür versin...

Biz bi tane gelinlik alıcaz diye parçalıyoruz kendimiziii .... gerçekten bazı insanlar çok şanslı oluyooo mirmirmirmir

başınız sağolsun burcucum :teselli:

çok çok üzüldüm burcu yaa başınız sağolsun.. allah bi daha bu tarz kötü acılar yaşatmasın inşallahh:1hug::1hug:[/QUOTE]

baktım mısracığım benimde çok hoşuma gitti 3. gelinliği çok farklı:)))
ndn 3 gelinlik giymişki:))) bazıları çok şanslı oluo hahahah:))))

burcucuğum başınız sağolsun cnm Allah kalanlara ömür versin...

teşekkür ederim kızlar seviyorum hepinizi yerimseniben

Back
X