2009 yazında evlenenler buraya!!!

bu arada ben de 1 agustos da evlendim taze gelinim yani:) afyonda öğretmenlik ypıyorum

Son düzenleme:
hayirli aksamlar hanimlar topik yavas yavas canlanmaya baslamis, gözümüz aydin..

slm kıslar bende geldim haziran 26 da evlendim....yeni yeni evliliği hayatı oturtmaya calışıyoruzzz:)))))))))))

hoşgeldiniz yeni arkadaşlar:)))
hehe çok sewdim kırmızı mercimek mi yeşil mercimek mi muhabbetini:)))))
kızlar siz kırmızı mercimeğiniz(kız) mi yeşil mercimeğiniz( erkek) mi olsun istersiniz)))))

ayy burcucum çok şeker olurdu senin bebişin ama yaaa içme hapı olsun
ama yumurtlama dön de olsa o hap halleder kesin merak etme cnm:)))

burcuumm valla benim kocişin kalbini mi okudun sen?O da tutturdu kız olursa duru olsun adı diye :)

slm kızlar bende 1 agustos gelınıyım ve 5 haftalık hamıleyım.... bu topıgı yenı gordum ve cok sevındım.... eee bı hosgeldın yokmu?a.s.

slm kızlar bende 1 agustos gelınıyım ve 5 haftalık hamıleyım.... bu topıgı yenı gordum ve cok sevındım.... eee bı hosgeldın yokmu?a.s.

Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Anaaa sen de mi hamilesin :1shok:
Vala çok hızlısınız kızlar yaaa, maşallah sizlere

hosbulduk tatlım... valla bıraz hızlı davrandık aslında ben hemen dusunmuyodum ama annemın
kızım oluyoken yapta daha sonra korunursun zaman kotu laflarından dolayı erkene aldık cok sukur rabbım verdı.. darısı tum ısteyenlere ınsallah...
aslında daha yenı alısıyordum evlılıge sımdıde annelık cıktı. ıkısını ıdare edıyorum ıste.. gercı esım bıraz sıkayetcı hamıleleıkten malum cınsel hayatımız bıttı...

binaka cım hoşgeldin hayırlı olsun cnm bebişin içim bir tuhaf oldu ya ben de 1 agustos gelini oldugum için

ben kırmızı isterim :kedi: ama allah ne taktir ederse odur farketmez...opuyorumnanaktan

içtim gitti :gitme:
güzelim henüz hazır değilimm :1no2: hem üstelik başta bir kaç kilo vermek istiyorum yoksa çok zorlanırım... a.s

burcuumm valla benim kocişin kalbini mi okudun sen?O da tutturdu kız olursa duru olsun adı diye :)

canım bende çok seviyorum Duru ismini opuyorumnanaktan
mısracım galiba yeşil mercimek olcak bizimki öyle doğuyo içime :)
benim de içime senin oğlun olacak gibi geliyor :kedi:

anaaaa burcu kurşun asker mi geliyor?
yok kurşun askerin barutunu boşalttık :roflol:

yok kurşun askerin barutunu boşalttık :roflol:[/QUOTE]

mannnyyaaakkkkk :)) :roflol:

günaydın kızlar bende 15 ağustosta evlendşm en son evlenelerden olduguma gore en gec alışanda ben olucam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…