2009 yazında evlenenler buraya!!!

amin lokumcum ben de 1 agustos ta evlendim hala eşimle birbirimize sorarız biz şimdi evlimiyiz diye inanamıyoruz yani:)

inan bende eşim dediğim zaman bi garip oluyor içim bazen hala ev geri doncek gibi hissediyorum tattilde falan gibi sanki hehe

günaydinlar.. böyle bebek konulari aciyorsunuz insani hefeslendiriyorsunuz olmuyor ama lmaz:

ayy canım ben ndn hevslenmiorum benim ne sorunum war sürekli çocuklarla birlikte olduum için çocuk sewgisini oradamı giderim acabaa
çok şeker benim örencileriiim yerim ben onlarııııı...

gelin hanımlar canınız çekeceğine çalışın azcık sizde yapın aaa bunuda mı biz öğretcez yahuuuu :umursamaz:

ben zamanı geldiğinde istiyorum bebiş

herkes zamanı gelince yapacak tabii.bizimki de kaza kurşunu değil ki zaten.bile bile ve isteyerek,uğraşarak.Ne ter döktüm ben siz biliyor musunuz bunu başarmak için :roflol: :roflol: :roflol:

Ben de kırmızıııııııııııııııııııı mercimekkkkkkkkkkkk istiyorum.

Elif naptın dr a gittin mi cnm?

offf ya benım bılg bozuk ancak esım aksam geldıgınde kendınınkını getırınce gırıyorum.. ama bu seferde kımse kalmıyo muhabbet etmeye:gitme:

günaydın arkadaşlar:)))
bende aslında yeşil mercimek sewiorum ama kırmızılar da daha bi sewimli oluolar süslü şeyler...
hayırlısı ne ise o olsun... aslında ben ikiz istiorum var mı başka ikiz isteyen
hem kırmızı hem yeşil mercimek aynı anda olsa mesela:)))))

Beeeennnnnn :lepi: Bi defada olsun bitsin herşey kaydirigubbakcemile3 Benim sülalede çok var ikiz aslında. Kuzenimin çocukları ikiz, dayımın oğulları ikiz, babaannem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar. Annemin kuzenleri ikiz, belki bizim de tutar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…