2009 yazında evlenenler buraya!!!

allah gönlüne göre versin canim.

ben de ikiz istiyorum cnm hayırlısyla rengi fark etmez hatta eşim bir ara üçüzümüz filan olsa diyordu o da zor olur ya ama herşeyin hayırlısı öncelikle

İkiz mi Allah korusun ben bir tanesine bile maddi manevi yetebilecek miyiz diye düşünüyorumlmaz:

canım 3 gün eşim yapıo,2 gün anneme gidiyoruz,2 gün teyze,arada bir sağolsun komşumuz yemeğe alıyo! sağolsun.. bende komsuma yemek hazırladım porselenler ilk kez onlara cıktı..amaa yemekleri yine ben yapmadım!!! :)))))))) çorba,barbunyapilav ı annem yaptı,eşm fırında krem peynirli mantarlı tavuk yaptı,bende salata ve tiramisu yaptım!! hahahha

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn:)))

Bu gün aşkımla nikahımızın kıyılışının 1.. yıl dönümü, çıkmaya başlayışımızın 4. yıl dönümü....
çok heycanlıyım erkenden kalktım o yatarken tepsye kahvaltı hazırladım birazdan götürücem yatağaaa...
çok cici kalplerden oluşan bir kahvaltııııııııııııı

OOOOOOOO burcuözgecim şu anda aşk dakikalarındasınız yani,kurşuna dikkat edin bari:roflol:

Burcucellocum çok şanslıymışsın tatlım sefan olsun :)

Elif nbr?

sizinde iimiş canım bizim sülalede de çok ikiz var mesela bana en yakın annem ikiz:) ve ikizlik olayı nesil atlayarak gidermiş bana denk gelir belki hemen aradan çıkar diorum göz açıp kapayaba kdr bakmışım ikisi birlikte büyümüş:)))
kuzenimin eşi çok ii oldu ikizimin olması ikisi birlikte büyüdü harika dio..

bu arada günaydınnn
ayy ne şeker yaa romantik insan burcucum nice mutlu yıllara tatlım:)))
hıhh ! özenmioz işte elifciiim önce sen bi dene bakalım nasıl sonra tecrübelerinen faydalanıcaz biz onu beklioz:)))
burcucellocuğum çok şanslıymışın gerçekten:))
bende ewdeyken yapıodum arada ama bitiremioz hep atılıo yemekler sinir oluorum... kayınvalideme bi günde anneme gidioz bizde... diğer günlerde de kahvaltılıklarla geçirioz:))) kahvaltı yapamadıımız için özlüoz sanırım:))) hftsonuda artık cnm ne isterse ortak yapıoz:)))

Elifcim dün akşam zamansız bir kanamam oldu bugün dr a gittim,bu ilaçlar lekelenme yapabiliyormuş birde ben iki hapı yalnış sıralamayla içmişim ondanda olabilir dedi dr,inşallah geçer yoksa bu hafta tekrar kontrole gitmem gerekecek

yaa ben hamilelerin topiğinde bi sayfa gördüm annenin ve babanın doum tarihine göre çocuğun cinsiyeti belli oluyormuş.. mesela ben kasım ayında hamile kalırsam oğlum olurmuş ama aralıkta kalırsam kızım olurmuş gibi:))) ne kdr doğru bilmiorum...
ayy elifciim çok merak ettim seninki ne olacak:))) hayırlısıyla sağ salim ilk bebişimize kavuşalım inş:))))
ilk göz ağrımız olacak yawww... topiğimizin ilk bebişi:)))))

geçmiş olsun mısracıım, en kısa zmnda iyileşirsin inş:)))

Canım söz ettiğin şey Çin Takvimine benziyor ablamda ve çevresindeki 3 arkadaşındada tuttu diyecektim verdiğin linki tıkladım farklı sonuçlar çıktı Bu takvime göre ben bu yılda önümüzdeki yılda hamile kalsam kesinkes erkek olacak görünüyor((((

Ben Çin Takvimine inanıyorum vede kız çok istediğim için o aylarda gerekeni yapmayı düşünüyorum :))))))

hayırlısı olsun tatlım gönlüne göre olur umarım:)))
ben sanırım hiç takvime falan bakmam yaparken sağlıklı olsunsa ikisi de olur:))))
bende en çok ikiz istiyorum bakımı büyütmesi masrafı yoruculuğu vs vs hiç düşünmüorum bile hep ben ikiz olmak istmeiştim şimdide çocuğum ikiz olsun istiorum ndn bilmiorum:)))
bizde iki taraftada var ikiz hemde baya yakın... bakalım hayırlısı olsun:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…