Beeeennnnnn :lepi: Bi defada olsun bitsin herşey kaydirigubbakcemile3 Benim sülalede çok var ikiz aslında. Kuzenimin çocukları ikiz, dayımın oğulları ikiz, babaannem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar. Annemin kuzenleri ikiz, belki bizim de tutar :Saruboceq:
elifciim belli olacak mı pzt mercimeğinin cinsiyeti[/QUOT
Aanaa delüye bak.Kız dur daha kalp atışını duymadık ne cinsiyeti? :1shok: :1shok:
günaydın arkadaşlar:)))
bende aslında yeşil mercimek sewiorum ama kırmızılar da daha bi sewimli oluolarsüslü şeyler...
hayırlısı ne ise o olsun... aslında ben ikiz istiorum var mı başka ikiz isteyen
hem kırmızı hem yeşil mercimek aynı anda olsa mesela:)))))
mısracığım Allah sağ inş sana, kolay bi hamilelik geçirirsin
burcucellocuğum hoşgeldin aramıza tekrar, yemek hala yapmıorum demişin ne yiosunuz:))) offf bende hiç sevmiorum ev işlerini ve yemek yapmayı ıyykk!
Amanda aman kimleri görüyorum burcucello çıkmış ortaya ELMA DıYELı ÇOK OLDU AMA ŞÜKÜR KAVUŞTURANA:)Ne yiyorsunuz kız siz yoksa eşin mi yapıyor?
tatlişim cevap yukarda :)
anaam herkes hamiş olmuşşş!! ben hiiiç düşünmüyorum!! düşünürsem de 35 yasımda falan dogururum :)) (büyük konusmamak lazım)
anaam herkes hamiş olmuşşş!! ben hiiiç düşünmüyorum!! düşünürsem de 35 yasımda falan dogururum :)) (büyük konusmamak lazım)
Beeeennnnnn :lepi: Bi defada olsun bitsin herşey kaydirigubbakcemile3 Benim sülalede çok var ikiz aslında. Kuzenimin çocukları ikiz, dayımın oğulları ikiz, babaannem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar. Annemin kuzenleri ikiz, belki bizim de tutar :Saruboceq:
elifciim belli olacak mı pzt mercimeğinin cinsiyeti[/QUOT
Aanaa delüye bak.Kız dur daha kalp atışını duymadık ne cinsiyeti? :1shok: :1shok:
hehehe ne biliyim böyle cinsiyetten konuşunca sende doktora gitcem dedin bende teknoloji ilerledi heralde hemen örenilio dedim:kedi:
OOOOOOOO burcuözgecim şu anda aşk dakikalarındasınız yani,kurşuna dikkat edin bari:roflol:
Burcucellocum çok şanslıymışsın tatlım sefan olsun :)
Elif nbr?
hehehe ne biliyim böyle cinsiyetten konuşunca sende doktora gitcem dedin bende teknoloji ilerledi heralde hemen örenilio dedim:kedi:
akannehir yok kuşum 4 aylıkken öğreniliyormuş cinsiyet
Canım söz ettiğin şey Çin Takvimine benziyor ablamda ve çevresindeki 3 arkadaşındada tuttu diyecektim verdiğin linki tıkladım farklı sonuçlar çıktı Bu takvime göre ben bu yılda önümüzdeki yılda hamile kalsam kesinkes erkek olacak görünüyor((((
Ben Çin Takvimine inanıyorum vede kız çok istediğim için o aylarda gerekeni yapmayı düşünüyorum :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?