2009 yazında evlenenler buraya!!!

Ay bu yaz gelinleri çok hızlı çıktı valla,biz kış gelinlerinde tık yok:roflol:

selam hatuşlarr..eveettt tek tek sorulara cevap verelim bakalım
Mısracım sigarayı henüz bırakamadım ama mümkün mertebede içmemeye gayret ediyorum.Günde 5 adeti geçmemeye çalışıyorum en azından.Bunca yıl sonra bırakmak kolay değil birden.
Burcucum sen benim düğün zamanı anlattıklarımı biliyorsun sadece,birde yanımda olsaydın kesin sıyırmıştın benim agresif halimden.
Nastasiacım valla kocişin iyi yapıyo derslerine yardım ederek,en azından okulu çacucak bitirir bebişini kucağına alırsın :)

ayy sorma elifciim bi hevesliki anlatamam :)) hayırlısı olsun artık bakalım:)))

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:))))

yok tatlım düşünmüorum yani kısmet tabiki de en azından yaza kdr düşünmüorum:)))))

Bebiş sırasındaki el kaldırsın :)))))))

Elifcim umarım en kısa sürede bırakırsın cnm,ben ne yapacağım bilmiyorum 1 paket içiyorum

sigara çok kötü etkiliyor kızlar bir de eğer hamileyken sigara içerseniz ilerde çocuğunuzun içme ihtimali çok yüksek oluyormuş...

inşallah mısracım da çok zor yaww.Bende günde 1 paket içerim azaltmak bile çok zor

sigarayı zor da olsa bırakman şart.maalesef bebek üzerinde kötü etkileri oluyor.allah korusun ama bebişini düşün ve bir an önce bırak, eğer zor geliyorsa her sigara aklına geldiğinde bir sakız at ağzına ya da ne bileyim nikotin bandı dene eğer işe yarıyorsa, belki deneyen vardır aramızda.

hadi bakalım hayırlısı.İnşaat çalışmaları başlasın o zaman :dance:

hehehe yok cnm daha çalışmaya başlamaya ama jinekoloğa gitmem gerek sanırım hamile kalmadan önce tahliller yapılması gerekiomuş vitamin yüklemesi falan veriolarmış... sen gittnmi?

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın bi yandan iş bi yandan ev :)) ben biraz zor alışanlardanım sanırım hala zorlanıyorum sanki tatil gibi eve döncek gibiyim

bende iim cnm:))) ay sormaa bende okdr rahttımki tatilde şimdi asıl evlilik ne kdr zormuş anladım:))) Okdr yorgun geliorumki eve bi de yemek iş güç uraşamıorum dün gece 11 e kdr ütü yaptım ki hala ütümün 4te 3ü duruo hahahha:))) ne kdr biriktirdiysem
ama ben alıştım galiba evime çünkü annemlere gittimde sıkılıorum evime gelince daha bi huzurlu oluyorum gerçekten yabancı bi ew misafirmişim gibi gelio çok farklı bi duygu kızlar yaa sizde öle oluomusunuz?

valal canım ev işlerine alışmak zamanımınzı alıcak sanırım :)) allahtan eşim yardımcıda yoksa oldukça zor olurdu benim için

bende 28.06.2009 da evlendim hakikatende çok zorbir iş bu evlilik tanımadığın kültürde bir insanın huylarına alışmaya çalışıyorsun çok garip bir duygu yatak düzenin oturman kalkman yemek yemen herşey değişiyor ama ne var zamanla değişiyor herşey ve alışıyorsun eşime ben 3 ay içinde yeni yeni alışıyorum çok güzel bir duygu ama bir vasfın var hayat güzel ohhhhhh kebap:)alkisalkisalkis

bende senin gibi düşünüyorum çok özleyerek gittiğim annemlere
biraz oturduktan sonra hafif sıkılmalar başlıyor yatağımı ve düzenimi özlüyorum çok garip :):içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…