Nastasiacım umarım senin ikizlerin olur cnm genetik mirasınızda varmış neden olmasın :)))))
yaa bir şey sorucam kızlar...
bende çin takvimiinin tuttuğunu düşünüyorum
ancak annenin yaşına göre seçiliyor ya ben kaç yaşındayım karar veremiyorum:)))
şimdi ben 15.09.1985 doğumluyum... sene olarak düşününce 25 gibi çıkıyor 2010 da. ama aşkım diyorki şimdi 24 ün içindesin. seneye 15 eylülde 25 i dolduracaksın. bir türlü hangisine bakacağıma karar veremiyorum... hele bir el atın şu meseleye yahuu:))))
canımcım sen doğduğunda 1 yaşında olmuyosunki 25 çıkasın 86 senesinde 1 yaşında oluyosun eşin doğru demiş sen şu an 24 ünü doldurdun 25 inden gün alıyon seneye eylülde dolu dolu 25 olcan
:roflol::roflol:Hayırdır burcucum kurşunlar boşa gitmesin mi diyorsun yoksa artıkım:roflol:
hayırrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:eğer kurrşun dolu çıkarsa cinsiyeti ne olacak die bakıo bence:)))
mısracım dikkat et kendine canım yaa.valla bende merak sardım bu çin takvimine mercimeği kırmızı gösterdi bakalım 10 hafta sonra cinsiyet belli olunca ben doğrularım size takvimi. :)
Allahım hepinize nasip etsin kızlar bu duyguyu.yemin ediyorum o kadar yumuşak bi insan haline geldim ki anlatamam size ki benim kadar agresif bi hatun daha yoktur.Nastasiacım topiğimizin ilk bebişi olacak evet allah nasip ederse tabi:ecrin_bebek:
mısracım dikkat et kendine canım yaa.valla bende merak sardım bu çin takvimine mercimeği kırmızı gösterdi bakalım 10 hafta sonra cinsiyet belli olunca ben doğrularım size takvimi. :)
Allahım hepinize nasip etsin kızlar bu duyguyu.yemin ediyorum o kadar yumuşak bi insan haline geldim ki anlatamam size ki benim kadar agresif bi hatun daha yoktur.Nastasiacım topiğimizin ilk bebişi olacak evet allah nasip ederse tabi:ecrin_bebek:
:roflol::roflol:
yok geleceğimizi planlıyoruz da... :roflol:
allah nasip ederse seneye ağustosta iyi bir iş çıkartmamız lazım :roflol::roflol:
Kızlar merhaba ben de 20 Haziran da evlendim. Ve şimdi hamileyim. O kadar zor geçiyo ki anlatamam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?