2009 yazında evlenenler buraya!!!

Nastasiacım umarım senin ikizlerin olur cnm genetik mirasınızda varmış neden olmasın :)))))

Benim önümüzdeki 4 yıl birkaç ay haricinde kız olacakmış yerimseniben

QUOTE=lokum06;9574448]bende bu takv,me göre onumuzdeki iki yıl kesin kız ama

bu onumuzdeki iki yıl çocuk dusunmuyoruz ki ([/QUOTE]

yaa bir şey sorucam kızlar...
bende çin takvimiinin tuttuğunu düşünüyorum
ancak annenin yaşına göre seçiliyor ya ben kaç yaşındayım karar veremiyorum:)))
şimdi ben 15.09.1985 doğumluyum... sene olarak düşününce 25 gibi çıkıyor 2010 da. ama aşkım diyorki şimdi 24 ün içindesin. seneye 15 eylülde 25 i dolduracaksın. bir türlü hangisine bakacağıma karar veremiyorum... hele bir el atın şu meseleye yahuu:))))

selam kizlar.. burdada bir bebek hamilelik muhabbeti aldi basini gidiyor..

canımcım sen doğduğunda 1 yaşında olmuyosunki 25 çıkasın 86 senesinde 1 yaşında oluyosun eşin doğru demiş sen şu an 24 ünü doldurdun 25 inden gün alıyon seneye eylülde dolu dolu 25 olcan

canımcım sen doğduğunda 1 yaşında olmuyosunki 25 çıkasın 86 senesinde 1 yaşında oluyosun eşin doğru demiş sen şu an 24 ünü doldurdun 25 inden gün alıyon seneye eylülde dolu dolu 25 olcan

ayyy canımm sağollll oozaman ben listeye hemen bir daha bakayımmm kafamçokkarıştı

eğer kurrşun dolu çıkarsa cinsiyeti ne olacak die bakıo bence:)))

mısracım dikkat et kendine canım yaa.valla bende merak sardım bu çin takvimine mercimeği kırmızı gösterdi bakalım 10 hafta sonra cinsiyet belli olunca ben doğrularım size takvimi. :)
Allahım hepinize nasip etsin kızlar bu duyguyu.yemin ediyorum o kadar yumuşak bi insan haline geldim ki anlatamam size ki benim kadar agresif bi hatun daha yoktur.Nastasiacım topiğimizin ilk bebişi olacak evet allah nasip ederse tabi
:ecrin_bebek:

Sigara içmeyide bırakmışsındır inşallah Elifcim.Bırakdıysan kolay oldu mu merak ediyorum

Hayırdır burcucum kurşunlar boşa gitmesin mi diyorsun yoksa artıkım:roflol:
:roflol::roflol:
yok geleceğimizi planlıyoruz da... :roflol:
allah nasip ederse seneye ağustosta iyi bir iş çıkartmamız lazım :roflol::roflol:

eğer kurrşun dolu çıkarsa cinsiyeti ne olacak die bakıo bence:)))
hayırrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet bilmezmiiyiz düğün arifensnde ne kadar gergindin:roflol::roflol: bak şimdi melek oldun melekk:roflol::roflol:

Ayyy yumuşak mı yapıyor hamilelik, hemen hamile kalmalıyııııımmmmmmmm :roflol: Ben de biraz sinirli bi insanım, hatta biraz değil çok demeliyim :kedi:

:roflol::roflol:
yok geleceğimizi planlıyoruz da... :roflol:
allah nasip ederse seneye ağustosta iyi bir iş çıkartmamız lazım :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Deli yaaaaa

günaydıın kızlar nasılsınız:)))
bende sınava girecem iş yerinde yükselme sınavına eğer kazanırsam yaza bende bebiş yaparım dedim eşim gaza geldi sürekli ders çalışayım die not getirio bana hahahah:))) hadi ders çalışman gerek die kaldırıo beni tv başından üfff!!! bugünde sabahın köründe uyandırdı(((

Kızlar merhaba ben de 20 Haziran da evlendim. Ve şimdi hamileyim. O kadar zor geçiyo ki anlatamam(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…