bende kk dan bahsetmiştim dr a ,seybayın memnun oluşundan bursa yı düşündüm zaten canım.öylelikle gidip dr la görüştüm ve karar verdim başlamak üzereyken devlet iptal etti 3. hakkımızı işte.sen beni söyle bakalım hatırlıycakmı canım,ben sana özeldenadımı yazarım yada msn adresimide yazim olurmu canım..
valla mehay kocayla son seksü anlarını yaşasın artık tedavıye başladı yakında doktou yasak koyar bak ben burda rahibe gıbı oldum :)))))))))
yumurta toplamaya kadar yasak yok biliyorum ben ,yanlışmıyım acık gerimi kalmışım acaba canuum..:smiley-cool:
kızlar bu üyeliğin en altında yazan kk ticaret ne demek bileniniz varsa beni aydınlatabilirmi acaba,rica etsem..
çınladı çınladı kesin bi tarafları çınladııı..he he hee..
onemli bisey olmadigina sevindim canim ben bebekten diyoruma.skızlar doktor aradı merak etme buyuk ıhtımal ıdrar yuolu enfeksıyonudur bol su ıc dedı test sonucundan sonrada ıdrar yolları ıcın test yapalım dedı
sagolun kızlar valla bu sıcakta üşütmeyı nasıl başardım bılmıyorum ama görünen üşütmüşüm pınk bızım kızlar kactı yıne gezıyorlar kesın bak yıne burdayız bu maaş konusunda ısrarcı oalalım tatlım fazlasını hakedıyoruz
UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM.4 AŞILAMA GEÇİRDİM AMA SONUÇ MAALESEF YOK.ŞİMDİ KISMETSE EKİM AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRICAZ.HALA KARARSIZIM AMA YAPACAKTA BAŞKA BİŞEY YOK.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar üç gündür yazdıklarınızı okuyorum fakat üyeliğim bir türlü onaylanmadığı için cevap yazamıyorsum
Ben de tüp bebek yaptıranlardanım. Transfer günüm 11 ağustos test günüm 23 ağustos cumartesi
Saatler geçmek bilmiyorNormalde de karamsar bir insandım, şimdi bir o kadar daha korkar oldum. Benim endometriosis im de var. Aranızda endometriosis i olan ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalan varsa noooooolur ( cevap yazsın . Her an kafayı yiyebilirim
yenilemi o nasıl oluyoo..ya ben bu işi çok bilmiyorum canım yaa anlat sen hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?