2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kız ben sana msn adresımı yazdım bak mesajlarına

bak bak bak ..kimse yok yinee..seherim sen varsın kadrodansın biliyorum canım..ama şu mehay cadusu ve civciv cadusu teşrifte diiller bu gecee..bide bana diyolar kocayı bırakamıyo diyee..öle diilmi canuuum..bu kızlara cezaa lazım...haksızmıyım tatlım yaaa..

valla mehay kocayla son seksü anlarını yaşasın artık tedavıye başladı yakında doktou yasak koyar bak ben burda rahibe gıbı oldum :)))))))))

ya benim ekranda yazdıkların görünmüyor bekliyorum bekliyorum cevap yok ,çıkıp yeniden girince oo yazmışsın okuyorum benim pc de bir sorunmu varkii..

Arkadaşlar üç gündür yazdıklarınızı okuyorum fakat üyeliğim bir türlü onaylanmadığı için cevap yazamıyorsum
Ben de tüp bebek yaptıranlardanım. Transfer günüm 11 ağustos test günüm 23 ağustos cumartesi
Saatler geçmek bilmiyor Normalde de karamsar bir insandım, şimdi bir o kadar daha korkar oldum. Benim endometriosis im de var. Aranızda endometriosis i olan ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalan varsa noooooolur ( cevap yazsın . Her an kafayı yiyebilirim

UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM.4 AŞILAMA GEÇİRDİM AMA SONUÇ MAALESEF YOK.ŞİMDİ KISMETSE EKİM AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRICAZ.HALA KARARSIZIM AMA YAPACAKTA BAŞKA BİŞEY YOK.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

kızlar doktor aradı merak etme buyuk ıhtımal ıdrar yuolu enfeksıyonudur bol su ıc dedı test sonucundan sonrada ıdrar yolları ıcın test yapalım dedı
onemli bisey olmadigina sevindim canim ben bebekten diyoruma.s

aaaa sizde taktiniz maasa paraya klava:canim dunyada paradan daha degerli seylerde vardir..ben size sevgimi veriyorum parayla satin alinmaz o bak..degerini bilin:dilcikar:

UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM.4 AŞILAMA GEÇİRDİM AMA SONUÇ MAALESEF YOK.ŞİMDİ KISMETSE EKİM AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRICAZ.HALA KARARSIZIM AMA YAPACAKTA BAŞKA BİŞEY YOK.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

neden kararsizsin canim asilamada tutma ihtimali cok dusuk zaten belkide tuple olacak..sansini denemelisin bence...a.s

canim icin rahat olsun bendede endometriyosiz var demislerdi asilamayla hamile kalmistim simdi yokmus ama.....a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…