2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Kızzlaar ben geldim. Nasılsınız bugün.Az önce okudum yazdıklarınızı acem kızı bebişini kaybetmiş.Çok üzüldüm yaa.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Bende aynı şeyi yaşadığım için bilirim.Hiç beklemediğim anda öğrendiğim hamileliğimin ve sadece 10 gün mutluluğunu yaşamıştım.10 gün sonra gittiğimde bebişimin kalp atışlarını duyamamıştım, düşük yaptım sonra da. O andaki üzüntümü anlatamam.Zaten ondan sonra bi daha doğal yolla hamile kalamadım.Şimdide tüp bebek için uğraşıyoruz bildiğiniz gibi.Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.Evlat acısı yaşatmasın inşallah.

Mehaycım iğneler karın ağrısımı yaptı sanada.Benimde bu sabah sanki çok hafif bir ağrım oldu.Olacak o kadar ne yapalım katlanıcaz. Beraber başladık tedaviye inşallah aynı anda güzel haberler alırız canım.

selenay hoş geldin cnm, sen nerde başladın tedaviye ,ist damı oraya yakınsın ya öle düşündüm dr un kim cnm??...hakkında hayırlısı olsun ..

amin canim insallah...:Saruboceq:

canim asilamalarimdaki igneler agri yapmamisti ilk bastayaparken yakardi ama sonra agrimazdi..bunlar agritiyor...

akşam kızın kanına girdiniz çıkmazsa üzülcek şimdi yaa..idrarda çıkmaz yanılma payı çok 10 günden önce, negüzel pazara odaklanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…