olabilir cnm geçer inşş belkide ayaklarını üşütmüşsündür dikkat et çorap giy aman dikkat
yazında soğukmu canım iklimi sertmi ,ya kışın
Kızzlaar ben geldim. Nasılsınız bugün.Az önce okudum yazdıklarınızı acem kızı bebişini kaybetmiş.Çok üzüldüm yaa.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Bende aynı şeyi yaşadığım için bilirim.Hiç beklemediğim anda öğrendiğim hamileliğimin ve sadece 10 gün mutluluğunu yaşamıştım.10 gün sonra gittiğimde bebişimin kalp atışlarını duyamamıştım, düşük yaptım sonra da. O andaki üzüntümü anlatamam.Zaten ondan sonra bi daha doğal yolla hamile kalamadım.Şimdide tüp bebek için uğraşıyoruz bildiğiniz gibi.Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.Evlat acısı yaşatmasın inşallah.
Mehaycım iğneler karın ağrısımı yaptı sanada.Benimde bu sabah sanki çok hafif bir ağrım oldu.Olacak o kadar ne yapalım katlanıcaz. Beraber başladık tedaviye inşallah aynı anda güzel haberler alırız canım.
akşam kızın kanına girdiniz çıkmazsa üzülcek şimdi yaa..idrarda çıkmaz yanılma payı çok 10 günden önce, negüzel pazara odaklanmıştı
kiz nerdesinizklava: seherim civciivvvv klava:
seherim yaptinmi testi olucem meraktan...:jeyyar:
civcivi affettim bile o benden torpilli cnm
geldimm be ne bagrıyonnn almışsın yine eline oklavanııııı:mymeka::mymeka:
klava klavam benim herseyim cok seviyorum canim oklavam benim:roflol:
yaw ben bu kızı seviyomm be siz bana kıyamazsınız bilirimmm bennnn ŞenizŞenizŞenizŞeniz
cuvcukummm dun aksam sordugunuz tarifi ve resmi ekledim yapmak istersen bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?