aaaaaaaaa...sözleşmiş gibi...............küserim ama.................sende küs seherim bunlara....küs.küs....:roflol:
heyyyyyytttttt nerdesiniz beeaa ne ses vermıyonuz pınkımle benı yalnız bıraktınız burda sıska şeyler popomla bir carpcam ama korkuyom civcüv bıdaha kendıne gelmez diye kafamçokkarıştı
mehaaaaaaaaaaay ..cadıııııııııııııı.........kıs civciviiiiiiiimmmmmmmmmmm....bi ses verin hele.......yolmuyem akşam akşam...................kötükedihüso
kızlar bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
pimer aramıza mujdeli haberle hoşgeldin canımmm allahım tamamına erdirsin inş kucagına versin tatlım hemde üçünü birdennn :))
günaydın kızlar..
bu sabah idrarım çok koyu geliyor..çok korkuyorum bir an önce salı günü gelse de hayırlı haber alsam..hepimizin cuması mübarek olsun
mehaycım senin iğneler nasıl gidiyor?
canim hamile olabilirsin...a.s
ayy.. inşaallah canım. beni sevindirdin. Allah ta seni sevidirsin..İdrar koyulaşınca hamilelik belirtisi mi oluyor acaba
slm kızlar..mehaycım bu kullandığın iğneler daha önceki iğnelerle aynımı ?..değilse belki bünyene dokunmuş olabilir ,dr una söylemelisin bence ,acı olmamalı vücudunda cnm..hepinizin hayırlı cuma günü mübarek olsun,ALLAHIM işlerimizi kolaylaştırsın bizi bebişlerimize kavuştursun İNŞALLAH canlarım...:içelim:canim iyi ama birkac gundur butun vucudum agriyor nedense dokunamiyorum bacaklarim ve kollarim agrida degil aciyor resmen elleyince ..sence ignelerden olabilirmi??asilamalarda boyle olmamisti...
slm kızlar..mehaycım bu kullandığın iğneler daha önceki iğnelerle aynımı ?..değilse belki bünyene dokunmuş olabilir ,dr una söylemelisin bence ,acı olmamalı vücudunda cnm..hepinizin hayırlı cuma günü mübarek olsun,ALLAHIM işlerimizi kolaylaştırsın bizi bebişlerimize kavuştursun İNŞALLAH canlarım...:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?