2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mehaaaaaaaaaaay ..cadıııııııııııııı.........kıs civciviiiiiiiimmmmmmmmmmm....bi ses verin hele.......yolmuyem akşam akşam...................kötükedihüso

heyyyyyytttttt nerdesiniz beeaa ne ses vermıyonuz pınkımle benı yalnız bıraktınız burda sıska şeyler popomla bir carpcam ama korkuyom civcüv bıdaha kendıne gelmez diye kafamçokkarıştı

aaaaaaaaa...sözleşmiş gibi...............küserim ama.................sende küs seherim bunlara....küs.küs....:roflol:

heyyyyyytttttt nerdesiniz beeaa ne ses vermıyonuz pınkımle benı yalnız bıraktınız burda sıska şeyler popomla bir carpcam ama korkuyom civcüv bıdaha kendıne gelmez diye kafamçokkarıştı

sag poponlamı solla mı hangisi sert kıss -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hem şimdi olmaz yegenime zarar gelmesinn sen doğumdan sonra carparsın ozaman popon dahada büyümüş olurr :roflol::roflol::roflol:

len geldınmı cüvcüv nerdeydınız be biz pınkımle msnde sohbet ettık tam yattım ablam aradı bir dosya yolluycakmış acılmiş kalk dıye
bıde bakayım dedım gece kuşu gelmiş

kızlar bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

pimer aramıza mujdeli haberle hoşgeldin canımmm allahım tamamına erdirsin inş kucagına versin tatlım hemde üçünü birdennn :))

AMİN canım , ALLAH hepimize nasip eder inşallah. Herkese çook teşekkür ederim, umarım ben de sizin adınıza mutlu olabilme şansını bulurum .

günaydın kızlar..
bu sabah idrarım çok koyu geliyor..çok korkuyorum bir an önce salı günü gelse de hayırlı haber alsam..hepimizin cuması mübarek olsun

canim iyi ama birkac gundur butun vucudum agriyor nedense dokunamiyorum bacaklarim ve kollarim agrida degil aciyor resmen elleyince ..sence ignelerden olabilirmi??asilamalarda boyle olmamisti...
slm kızlar..mehaycım bu kullandığın iğneler daha önceki iğnelerle aynımı ?..değilse belki bünyene dokunmuş olabilir ,dr una söylemelisin bence ,acı olmamalı vücudunda cnm..hepinizin hayırlı cuma günü mübarek olsun,ALLAHIM işlerimizi kolaylaştırsın bizi bebişlerimize kavuştursun İNŞALLAH canlarım...:içelim:

yok canim ayni degil..haklisin devam ederse soylemeliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…