2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Slm arkadaşlar ben geçen ay tüp bebek yaptırdım ve şuan hamileyim.... :)) darısı başınıza inşallah önümüzdeki hafta bebiş (veya bebişleri) görmek için ilk muayenemi olacağım...zor ve stresli bir süreçti şimdi ikincisi gebelikle başlıyor bakalım hayırlısı...

geldim canlarım giremedim bi turlu nete yaw benim laptop koltugun ustunden yere dustu sabahtan beri kafayı yemiş durumda askında bende öyleyim bugun yaa :çok üzgünüm:

anlamadığım bi şekilde midem bulanıyoo adet olcakmışım gibi sancı geliyoo normalde yarın adet olmam lazım tabi inşallah olmamdaa :roflol: ama bi tuhafım yaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama sizi takip ediyorum allah muhabbetinizi artırsın cuma günü ultrasona baktırdım ikiz hamilelik çıktı ilk gün çok sevindim ama şimdi ben iki tane ile nasıl baş ederim diye düşünüyorum üstelikde çalışıyorum.mide şikayetleri bir yana gögüslerdeki hassasiyet bir yana bünyem alt üst oldu anlayacağınız bunalımın tam ortasındayım.

seninde hayılı olsun melisacığım senin değerin kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…