2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

:teytey::teytey::teytey: mehayyy pink seherimm hadi verin mendili halay basını ben cekemm :teytey::teytey:

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR

SABAHTAN BERİ MİDEM BULANIYOR DEDİM YA İDRAR TESTİ YAPTIM SİLİK CİZGİ ÇIKTI AZ ONCEDE KAN TESTİ SONUCUNU ALDIM 265.0 YARABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN

ALLAHIM SEN İSTİYEN HERKEZE VER YARABBİM BU NASIL Bİ MUTLUKUK YAA

yaşasınnnnnnnnnnnn ben sana demedımmı ıdrar testınden sonra gıt kan yaptır dıyee cok sevındımmm ya bebıslerımde cok sveındı kardeş gelıyro onlaraaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

EVET CANIM YA ZATEN SEN SOLEMESEN SABAHA KADAR BEKLİCEKTİM AMA MERAKTANDA GOZUME UYKU GİRMEYECEKTİ GERÇİ ŞİMDİDE SEVİNÇTEN GİRMİYO ODA AYRI BİŞİ :dance::dance:

HEM BEN O KARDEŞLERİ YERİMM YAA ALLAHIM SENİDE BEBİŞLERİNE KAVUŞTURSUNN:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben 7 haftalık üşük yaptım 19 agustosta

canım yaa cok özür diliyorumm inan haberim yoktu yada vardıda hatırlıyamadım amacım seni üzmek değildi...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yüce allahım inşallah tekrar nasip eder ben umutlarımın bittiği yerdeyken umutlarım yeserdiiii inşallah seninde öyle olurr Şeniz

canım o günden sonra hiç bişeyden tat alamıyorum herşeyden uzak kacıyorum inan herşeyden sogudum sanki dünyam başıma yıkıldı sen sen ol hiç bişeyi kafana takma canım benim

canım o günden sonra hiç bişeyden tat alamıyorum herşeyden uzak kacıyorum inan herşeyden sogudum sanki dünyam başıma yıkıldı sen sen ol hiç bişeyi kafana takma canım benim

canım allah büyük yaa inan ben ayın 3o unda negetif sonucu alınca dunyam başıma yıkıldı sanki herşeyin sonu gelmiş gibiydi her gece sabahlara kadar ağlıyordum ev işi yapmak yemek yemek kimseyle konuşmak bile istemiyordum ama yuce allahımın işine akıl sır ermez ne olur ümitlerini kaybetme belki bir gun hiç ummadığın bir gun aynı benim yaşadıgım gibi mide bulantısıyla gidersin teste ve su anki uzuldugun gunlerine uzulursun umarım...allahım yuzunu guldursun inşallah :çok üzgünüm:

KISS MEHAY LİSTEYE NEGATİF YAZMAMANDA Bİ HAYIR VARDI DEMEKKİ SİZİ SEVİYORUM BEN YAA ŞenizŞenizŞeniz

:teytey::teytey:canim yaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam icime dogmus gibi demistim sana hatirladinmi???negatif tup bebkten sonra kendiliginden hamis kalan cok diye ayyy ne guzel bir duygu yaa canim arkadasim cok mutluyum...kendiliginden oldu bak dedigim cikti....esin ne dedi sonucu alinca cok sevinmistir hepsini anlat.....:sm_cool:

kızlar selam bu güzel haber uçurdu beni yaa...ALLAHIMA şükürler olsun ümidin bittiği anda gösterdi mucizesini işte...bin kere şükürler olsun.......civcivim tebrikler canııııııııııııııııııııııımmm....Şeniz

ara canim sakin ihmal etme....

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
civciv1981______________dogal yoldan gebelik beklemede___her an olabilir :))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
selenayy________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
civciv1981_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

ne guzel bu ay hamis listesi oldu cikti bu liste yaaaaaaaa yasasiiiiiiiiinnnnnn:sm_cool:kaydirigubbakcemile3:))):teytey::teytey::hooray:

mehaycum nasılsın canuuumm...ayyy bu sabah ne güzel böyle......haberler çoooook sevindirici sen nasılsın durumun nasıl gidiyor ?..sende sevindir bizi şu mubarek günlerde inşş....

mehaycum nasılsın canuuumm...ayyy bu sabah ne güzel böyle......haberler çoooook sevindirici sen nasılsın durumun nasıl gidiyor ?..sende sevindir bizi şu mubarek günlerde inşş....

iyiyim canim saolasin.....sevincliyim bu guzel haberle..insallah bende hem sevinir hem sevindiririm...sen nasilsin?????

hayırlı bereketli günler geçiriyoruz kızlar MAAŞALLAH DİYELİM..ALLAHIM BİZEDE VER TÜM İSTEYENLERE HEPİMİZE HAYIRLI VE SAĞLIKLI HAMİLELİKLER BEBEKLER VER YA RABBİM İNŞALLAH.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…