KISS MEHAY LİSTEYE NEGATİF YAZMAMANDA Bİ HAYIR VARDI DEMEKKİ SİZİ SEVİYORUM BEN YAA ŞenizŞenizŞeniz
kız çokkkkkkkkkkkkkk sevindim HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN TEBRİKLER ALLAHIM devamınıda getirir inşallah
yaşasınnnnnnnnnnnn ben sana demedımmı ıdrar testınden sonra gıt kan yaptır dıyee cok sevındımmm ya bebıslerımde cok sveındı kardeş gelıyro onlaraaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞ SENİN BEBİŞİDE SAG SAĞLİM KUCAGINA ALMANI NASİP EDER Şeniz
canım ben 7 haftalık üşük yaptım 19 agustosta
canım yaa cok özür diliyorumm inan haberim yoktu yada vardıda hatırlıyamadım amacım seni üzmek değildi...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yüce allahım inşallah tekrar nasip eder ben umutlarımın bittiği yerdeyken umutlarım yeserdiiii inşallah seninde öyle olurr Şeniz
canım o günden sonra hiç bişeyden tat alamıyorum herşeyden uzak kacıyorum inan herşeyden sogudum sanki dünyam başıma yıkıldı sen sen ol hiç bişeyi kafana takma canım benim
:teytey::teytey::teytey: mehayyy pink seherimm hadi verin mendili halay basını ben cekemm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR
SABAHTAN BERİ MİDEM BULANIYOR DEDİM YA İDRAR TESTİ YAPTIM SİLİK CİZGİ ÇIKTI AZ ONCEDE KAN TESTİ SONUCUNU ALDIM 265.0 YARABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN
ALLAHIM SEN İSTİYEN HERKEZE VER YARABBİM BU NASIL Bİ MUTLUKUK YAA
KISS MEHAY LİSTEYE NEGATİF YAZMAMANDA Bİ HAYIR VARDI DEMEKKİ SİZİ SEVİYORUM BEN YAA ŞenizŞenizŞeniz
kızlar benım mesanede bır agrı var hatta acı gıbı bastırınca cok agrıyor ama kasık degıl mesane ıdrar yolu enfeksıyonu olabılecegını sanmıyorum cunku daha yenı idrar testi yaptırdım ne bu acaba ya dış gebelık olabılırmı acaba cok korktum sabah dırek doktorumu arıycam
kız mehayım nerden buldun sımdı bu yazıyı bunu ben daha transferden sonra yazmışdım
ara canim sakin ihmal etme....
mehaycum nasılsın canuuumm...ayyy bu sabah ne güzel böyle......haberler çoooook sevindirici sen nasılsın durumun nasıl gidiyor ?..sende sevindir bizi şu mubarek günlerde inşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?