2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ben de biraz gidip kahvaltı edim yaaaa..bu güzel haberi almak içinmiş meğer erkenden kalkıp pc başına geçişim şindi anladım içime doğmuş kızlar..ama bir iki gündür hissettim gibi civciv iyi değildi akşamda mide bulantısı inşşş dedim inşşş. hayırlısıyla kavuşur inş bebeğine ..bizede dua et civcivim hamişiiiiimm...

Mehaycım bende sürpriz bi şekilde erken regli oldum ve 24 ağustosta tedaviye başladım çok şükür,gonal-f 300 mg iğne vuruyorum akşamları kendime,canım listede düzeltirsen tarihi sevinirim.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin artık

iremcim sende güzel hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın yarın inşş canım...bizi habersiz bırakma lütfen cnm..

Canım ben az önce sonucumu aldım 13 çıkmış.Betaa hcg yavaş yavaş düşüyor.Biyokimyasal gebelikmiş.Çok üzgünüm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Mehay;canım bana listede negatif yazabilirsim.Allah ım bu ne acı birşey ya.........

canım kendini çok üzüp yıpratma bak civcive çok zor olan oldu hayırlısı diyelim inşşş başarırsın cnm inşş...a.s.

kızlar hepinize cok tesekkür ediyorum iyi dileklerizdenn dolayı....

YARABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR HEPİNİZ HAMİŞ OLURSUNUZ

İREM CANIMM COK UZULDUM SENİN ADINA AMA SAKIN ÜMİTLERİNİ KAYBETME BU ACI KARSISINDA SOYLEYECEK SOZ BULAMIYORUM AMA BEN SİMDİ GECELER BOYU AGLADIM GUNLERE UZULUYORUM CUNKU BANA GERCEKTEN SUPRİZ OLDU İNŞALLAH YUCE ALLAHIM SANADA BİR SÜPRİZ YAPAR VE ONUMUZDEKİ AY HAMİLE KALIRSINN ŞenizŞeniz

CANIM SİZLER İÇİN DUA ETMEZ OLURMUYUMM Şeniz EN KÖTU GUNLERİMDE SADECE SİZLER VARDINIZ YANIMDAA İNŞALLAH BİRGUN SENDE BURDA YAZACAKSIN HAMİŞİM DİYEE :dance::dance:

SIRA SENDE TATLIM HADİ AZ KALDI SENDE SEVİNDİR BİZİİ:dance::dance:

EŞİM DUYUNCA ELİ AYAGINA DOLANDI NE DİYECEGİNİ BİLEMEDİ ADAM RESMEN SOKA GİRDİ :roflol::roflol:
SABAH DR A GİTTİM HENÜZ KESE GORUNMUYO DEDİ CUMA SABAH YİNE CAGIRDI KAN TESTİ YAPTIRIP GİDİCEM TEKRAR CANIM HEM BEN BURDAYIM GELİŞMELERİ ANLATIRIM TATLIM OLE KOLAY KURTULAMAZSINIZ BENDENŞenizŞeniz

canım benım ne olur kendını yıpratma demkkı daha zamanları gelmemış bebeklerın kımbılır belkı bakarsın en yakın zamanda hamış kalırsın :Saruboceq:

senden kurtulmak isteyen kim deluuuuuuuuuuulülülülülülü burda dordumuzde hamis olana kadar birlikteyiz...grup tamamen hamis olmali....:teytey:bende sevindiririm insallah...sanirim 4 haftalik hamilesin..ayy cok heyecanlandim yaa...

canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum....ama yinede umudunu yitirme bak civcive gecen ay agliyordu tup bebegi negatif diye bu ay kendiliginden hamis...bende umudumun tukendigi bir anda hamile kalmistim..cok uzun surmedi mutlulugum ama olmustu...hic belli olmaz seninde umutlarinin bittigi bir anda hamis haberini aliriz insallah...a.s.

Hayırlı olsun canımm.Senin adına çok sevindim. Allah bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

kizlar acil cevap?????
kizlar benim 2 gun gunum gecti acaba o lucrine benzeyen ilactanmi oldu ??sizde kac gun geciktirmisti..birde asiri derecede karnim agriyor iki gundur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…