iremcim sende güzel hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın yarın inşş canım...bizi habersiz bırakma lütfen cnm..
Canım ben az önce sonucumu aldım 13 çıkmış.Betaa hcg yavaş yavaş düşüyor.Biyokimyasal gebelikmiş.Çok üzgünüm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Mehay;canım bana listede negatif yazabilirsim.Allah ım bu ne acı birşey ya.........
ben de biraz gidip kahvaltı edim yaaaa..bu güzel haberi almak içinmiş meğer erkenden kalkıp pc başına geçişim şindi anladım içime doğmuş kızlar..ama bir iki gündür hissettim gibi civciv iyi değildi akşamda mide bulantısı inşşş dedim inşşş. hayırlısıyla kavuşur inş bebeğine ..bizede dua et civcivim hamişiiiiimm...
:teytey::teytey:canim yaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam icime dogmus gibi demistim sana hatirladinmi???negatif tup bebkten sonra kendiliginden hamis kalan cok diye ayyy ne guzel bir duygu yaa canim arkadasim cok mutluyum...kendiliginden oldu bak dedigim cikti....esin ne dedi sonucu alinca cok sevinmistir hepsini anlat.....:sm_cool:
Canım ben az önce sonucumu aldım 13 çıkmış.Betaa hcg yavaş yavaş düşüyor.Biyokimyasal gebelikmiş.Çok üzgünüm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Mehay;canım bana listede negatif yazabilirsim.Allah ım bu ne acı birşey ya.........
SIRA SENDE TATLIM HADİ AZ KALDI SENDE SEVİNDİR BİZİİ:dance::dance:
EŞİM DUYUNCA ELİ AYAGINA DOLANDI NE DİYECEGİNİ BİLEMEDİ ADAM RESMEN SOKA GİRDİ :roflol::roflol:
SABAH DR A GİTTİM HENÜZ KESE GORUNMUYO DEDİ CUMA SABAH YİNE CAGIRDI KAN TESTİ YAPTIRIP GİDİCEM TEKRAR CANIM HEM BEN BURDAYIM GELİŞMELERİ ANLATIRIM TATLIM OLE KOLAY KURTULAMAZSINIZ BENDENŞenizŞeniz
:teytey::teytey::teytey: mehayyy pink seherimm hadi verin mendili halay basını ben cekemm :teytey::teytey:
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR
kızlar hepinize cok tesekkür ediyorum iyi dileklerizdenn dolayı....
YARABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR HEPİNİZ HAMİŞ OLURSUNUZ
İREM CANIMM COK UZULDUM SENİN ADINA AMA SAKIN ÜMİTLERİNİ KAYBETME BU ACI KARSISINDA SOYLEYECEK SOZ BULAMIYORUM AMA BEN SİMDİ GECELER BOYU AGLADIM GUNLERE UZULUYORUM CUNKU BANA GERCEKTEN SUPRİZ OLDU İNŞALLAH YUCE ALLAHIM SANADA BİR SÜPRİZ YAPAR VE ONUMUZDEKİ AY HAMİLE KALIRSINN ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?