lucrinden adet gecikebilir canım kesin ondandır...kısssss hamilemisin yoksaaaaaamm..naniknanik
HAMİLESİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH:roflol::roflol:
ben çıkıyorum kızlar işlerim var dışarıda size iyi günler...bu mehayda hamileyse ben dayanamam kriz falan geçiririm valla yaa eeee bir ayda 3. hamişliğin sevincini kaldırmak zor olur yaaa.....ama bu aylar bereketli mubarek aylar tedavilere devam bizde çalışmalara devam...hepimize hayırlı günler kızlar..
senden kurtulmak isteyen kim deluuuuuuuuuuulülülülülülü burda dordumuzde hamis olana kadar birlikteyiz...grup tamamen hamis olmali....:teytey:bende sevindiririm insallah...sanirim 4 haftalik hamilesin..ayy cok heyecanlandim yaa...
Civcivim canım seni yürekten tebrik ederim.Ne güzel bi haber bu.İnan çok sevindim.Allahım kucağına almayı nasip etsin.Demekki umudumuzu hiç yitirmememiz lazımmış bunu bi daha öğrendik senin yaşadığınla. Biliyomusun bi arkadaşım var kız 2 kez tüp bebek denedi.İkiside negatif.Ve onunki daha ilginç rahimde bir problem olduğu için önce ameliyat oluyor sonra tüp bebek tedavisine başlıyor.İki kez denedikten sonra bıraktı herşeyi bi kenara.Çünkü moral olarak çökmüştü.Doktorunun da demesi tüp bebek tedavisinden önce her seferinde ameliyat olacak sonra tüp bebek.Yani kendi kendine olmasına imkan yok demiş doktoru.Ne oldu biliyomusun o iki negatiften sonra herşeyi bıraktı kendi sağlığım daha önemli dedi.Ve 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldı.Ve bu beni çok etkilemişti.İşte dedim Rabbimin büyüklüğü.Olmaz denileni oldurur.Senin haberinde ikincisi oldu.Hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamak lazım.Herşeyin bir zamanı var demekki.Hayırlısı bu zamanmış senin içinde.Tekrar tekrar tebrik ederim canım.Nolur bizim içinde dua et.
civcivim yay kiz butun sulaleye hamile oldugunu ..kiskananlar catlasin....
:dance::dance:
kızlar ben geldim nasılsınızbakem...kıs civcivm sen napıyosun için içine sığmıyo heeee...
Mehay; benim adetimde gecikmişti doktor bana primolut-n diye bir adet söktürücü verdi.10gün lukrin ile birlikte kullandım.İlaç bittikten 3 gün sonra adet. oldum.Sen lukrine başlayalı kaç gün oldu,uzun protokol mu?
Lucrin hormonları baskıladığı için birkaç gün adet gecikmesi olabiliyor.Ama 5 günü geçerse doktorunla görüşmen lazım canım.
Mehaycım seninki geç kalmış benimkisi de 4 gün önce geldi.Dün şok oldum.Daha 7 tane iğne yapmıştım.Biliyosun beraber başladık iğnelere.Hemen doktorumu aradım tedavimi etkileyecek diye korktum.Sıkıntı yapma dedi.Bu sabahta hormon testlerim için kan verdim.Saat 3 gibi alıcam sonuçları.Bakalım sonrada Ganol-F e başlıcam inşallah bi aksilik yoksa.Korkuyorum da inşallah bi terslik yoktur.Neyse doktordan geldikten sonra yazarım sonuçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?