2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ben çıkıyorum kızlar işlerim var dışarıda size iyi günler...bu mehayda hamileyse ben dayanamam kriz falan geçiririm valla yaa eeee bir ayda 3. hamişliğin sevincini kaldırmak zor olur yaaa.....ama bu aylar bereketli mubarek aylar tedavilere devam bizde çalışmalara devam...hepimize hayırlı günler kızlar..

ya ne hamilesi kizim:mymeka: aklimin ucundan bile gecmiyor o ihtimal..sadece ilac adeti 5 gun geciktirirse iyi degilmis ondan korkuyorum....

Canım benim adetimde gecikmişti doktor bana primolut-n diye bir adet söktürücü verdi.10gün lukrin ile birlikte kullandım.İlaç bittikten 3 gün sonra adet. oldum.Sen lukrine başlayalı kaç gün oldu,uzun protokol mu?
Lucrin hormonları baskıladığı için birkaç gün adet gecikmesi olabiliyor.Ama 5 günü geçerse doktorunla görüşmen lazım canım.

senden kurtulmak isteyen kim deluuuuuuuuuuulülülülülülü burda dordumuzde hamis olana kadar birlikteyiz...grup tamamen hamis olmali....:teytey:bende sevindiririm insallah...sanirim 4 haftalik hamilesin..ayy cok heyecanlandim yaa...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım aminnn...evet galiba ya 3 hafta yada 4 çunku dediğim gibi kese gorunmedi bebişim ufacıkk kıss dahaa

Mehay; benim adetimde gecikmişti doktor bana primolut-n diye bir adet söktürücü verdi.10gün lukrin ile birlikte kullandım.İlaç bittikten 3 gün sonra adet. oldum.Sen lukrine başlayalı kaç gün oldu,uzun protokol mu?
Lucrin hormonları baskıladığı için birkaç gün adet gecikmesi olabiliyor.Ama 5 günü geçerse doktorunla görüşmen lazım canım.

Mehay; benim adetimde gecikmişti doktor bana primolut-n diye bir adet söktürücü verdi.10gün lukrin ile birlikte kullandım.İlaç bittikten 3 gün sonra adet. oldum.Sen lukrine başlayalı kaç gün oldu,uzun protokol mu?
Kasıklarında ağrı varsa 1-2 gün içinde olursun,streste etkiliyor.Olabildiğince rahat ol.

Civcivim canım seni yürekten tebrik ederim.Ne güzel bi haber bu.İnan çok sevindim.Allahım kucağına almayı nasip etsin.Demekki umudumuzu hiç yitirmememiz lazımmış bunu bi daha öğrendik senin yaşadığınla. Biliyomusun bi arkadaşım var kız 2 kez tüp bebek denedi.İkiside negatif.Ve onunki daha ilginç rahimde bir problem olduğu için önce ameliyat oluyor sonra tüp bebek tedavisine başlıyor.İki kez denedikten sonra bıraktı herşeyi bi kenara.Çünkü moral olarak çökmüştü.Doktorunun da demesi tüp bebek tedavisinden önce her seferinde ameliyat olacak sonra tüp bebek.Yani kendi kendine olmasına imkan yok demiş doktoru.Ne oldu biliyomusun o iki negatiften sonra herşeyi bıraktı kendi sağlığım daha önemli dedi.Ve 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldı.Ve bu beni çok etkilemişti.İşte dedim Rabbimin büyüklüğü.Olmaz denileni oldurur.Senin haberinde ikincisi oldu.Hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamak lazım.Herşeyin bir zamanı var demekki.Hayırlısı bu zamanmış senin içinde.Tekrar tekrar tebrik ederim canım.Nolur bizim içinde dua et.

Mehaycım seninki geç kalmış benimkisi de 4 gün önce geldi.Dün şok oldum.Daha 7 tane iğne yapmıştım.Biliyosun beraber başladık iğnelere.Hemen doktorumu aradım tedavimi etkileyecek diye korktum.Sıkıntı yapma dedi.Bu sabahta hormon testlerim için kan verdim.Saat 3 gibi alıcam sonuçları.Bakalım sonrada Ganol-F e başlıcam inşallah bi aksilik yoksa.Korkuyorum da inşallah bi terslik yoktur.Neyse doktordan geldikten sonra yazarım sonuçları.

cak saol tatlım allahım kimsenin umutlarını boşa cıkarmasın zaten cunku umutların bittiği yerde hayatta bitiyor yaşamda bitiyor cunku son 2 ayda cok acı cektim herşeyden herkezden kopma noktasına gelmiştim hatta yemek yemek bile istemiyorum işte bu nokta UMUDUN BİTTİĞİ NOKTAYDI şukurler olsun rabbime darısı hepinize kızlarrŞenizŞeniz

civcivim yay kiz butun sulaleye hamile oldugunu ..kiskananlar catlasin....
:dance::dance:

YOK KIZZ KALP ATIŞLARINI DUYMADAN SULALEYE SOLERMİYİM HİÇÇ MAZALLAH GOZLERİ KALIR BEE ONLARINN ŞİMDİLİK KİMSEYE SOLEMEYİ DUSUNMUYORUM CANIM KENDİ AİLEME BİLE SOLEMİYOM Kİ OTEKİ TARAFA DAGILMASIN DİYE ONLAR BİRAZ BEKLESİNLER BAKALIMM BEN SİZİNLE PAYLAŞIYOM ŞİMDİLİK YETER TATLIM ŞenizŞeniz

OFFFF KIZLAR YA NERDESİNİZ BAKEMMM YAA 2 GUNDUR DOĞRU DUZGUN KALMADINIZ SİTEDE HEE BENİM ŞANSIMAMI YAW :bbo::bbo::bbo:

BEN KIPIR KIPIRIM HEE YERİMDE DURAMIYORUM YAW İÇİMDEN CIĞLIK ATMAK GELİYOO :sm_cool::sm_cool:

canim benimkinin adi lucrin degil ama ayni islevi goren bir ilac ve ona baslayali 10 gun oldu 3 gun gecikti adetim....tamam canim 5 gunu gecerse gorusurum doktorumla...

insallah 5 gunu gecmez benimde canim yaa korkuyorum bir terslik olmasindan....:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…