selamlar herkese birkaçgündür özledim sizleri kızlar..
sorma canım ya mıdem hıc gecmıyor cok yaramaz bu bıdıklar evden dışarı cıkamaz oldum mıdem yuzunden sen nasılsın hal yogunmu calışıyorsun
kıs mehayy..cadı mehayy..nedesin canım yaaa....topiğn sensiz sen nerdesinn..
****arzum aramıza hosgeldın senın kacımcı denemen hangı merkezde yaptırdın ınsallah 8 ınde mujdenı alırız
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve dün transferim yapıldı ayın 8de bakalım belli olcak nasıl geçicek bakalım allah hepimizin yarımcısı olsun
Mehaycim yok galiba. Bende araniza yeni katildim.benim tedavi aralikta başlayacak.
arkadaşlar benimde 21 ekimde transferim yağıldı 2. denemem bu benim ilkinde 7 haftalık düşük yaptım şuan 6. günümüzdeyiz kasım2 de hayırlı haber veririm inşallah burdan sizlere
arkadaşlar benimde 21 ekimde transferim yağıldı 2. denemem bu benim ilkinde 7 haftalık düşük yaptım şuan 6. günümüzdeyiz kasım2 de hayırlı haber veririm inşallah burdan sizlere
canim ilk gebeliginde test gununden once ne gibi belirtilerin vardi???kendinde hissettigin degisiklikler nelerdi???
canım önce listeye eklediğin için teşekkür ederim inşallah uğurlu gelir. canım ilk gebeliğimde bel ağrım var midm bulanıyodu 8 günden sonra yani hemen hemen bütün adet belirtilerim vardı hatta adet oluyorum diye oturup alıyodum lekenmelerim oldu başka bişeyde olmadı zaten 12 gün bekleyemedim 11.gün test yaptım 630 çıkmıştı allahım inşallah o mutluluğu tekrar yaşatır ya bilmiyorum acaba ilki tutupta ikincisi tutmayan varmı yani benim gibi olan varmı inşallah tuttar allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?