2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim daha iyiyim cok sukur..sen ne alemdesin nasil gidiyor hamislik??gordunmu bebisi??
kızlar kasım ayında tüp bebek yaptırcam sanırım.bu dr tekrar aşılamaya karar vermezse tabi.ama bence yeter 3 aşılama olumsuz sırdaki tedavi gelsin.kaydirigubbakcemile5

canim insallah tupe gerek kalmadan kendiliginden olur..ama yaptirirsanda ilk seferde olmasini dilerim..burda asilamadan sonra 3 ay beklemek sart turkiyede hemen sonraki ay yapiyorlarmi???

pinkim gondola binmedim yoktu cunku baska seylere bindim ama kendimi cok kasmisim heyecandan sirtimi arkaya cok yaslamisim sirtimin bir bolumu kizarmis ve birazda sismis..bugun azalmis biraz ama gece yatamadim sirt ustu...:çok üzgünüm:ama cok eglendim valla degdi yani:dance::lepi:

geçmiş olsun mehayımaaa.kıs bi yerine bişey olcek dikkat et canım..Şeniz

Merhaba canlarım.Kızlar bugün gittim doktora ve şok oldum geldim hala şoktayım.Hani benim bebiş tekti ya.Muayeneye girdim korka korka hani dedim ya size Perşembe akşam hafif lekelenme oldu diye işte ondan çok korkuyordum.Neyse kontrole girdim doktor hımm bu birinci, hımm bu ikinci ve sakın bayılma ama buda üçüncü demezmi :sm_cool:.Kücük dilimi yutuyodum.Eşimin elini koparıyodum sıkmaktan Ama üçüncüsü gelişmemiş küçük kalmış canlanmamış muhtemelen o sonlanacakmış.Diğer ikisinin kalp atışlarını gördük yaa.Acayip bir duygu allahım hepinize yaşatsın inşallah.Nasıl dua etttim o anda hepiniz için bilseniz.Dedim allahım bütün isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:.Yani kızlar bende durum böyle artık bebişim değil bebişlerim var :teytey:.Çok şükür allahıma...

çok sevindim canım yaaa..ALLAHIM bebişlerine seni kolayca kavuştursun İNŞALLAH ..Şeniz

selenay çok sevindim canım, allah tamamına erdkaydirigubbakcemile5irsiiinnnnnnn
benim de 10.gün değerim 138 di, bakarsın bizde de bebiş değil bebişler vardır ne dersin??kaydirigubbakcemile
senin değerlerin kaçtı canım?

azram sana da dua ediyorum canım, hayırlısı ile tutunacak sana sıkı sıkı, buradan bize güzel haberlerini vereceksin inşallahhhhhhh:CüvCüv:

canim benim yaa cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin bebisleri..ama hatirladigim kadariyla senin kan degerin cok yuksek degildi??gerci unuttum ama ...

benim bugün transferden sonra 6. gün heyecanla sonucu bekliyorum.dua edin kızlar
dua edicem senin icin insallah bebislerin siki siki tutunmustur sana..agrin falan varmi???

senin degerinde yuksekmis 10. gun icin bence sendede iki dene var:roflol:

:
Vay be ne güzel bi haber bugün okuduğum en güzel haber.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin .Sağlıklı ve hayırlı bebişlerin olsun inşallah.:1hug:a.s.a.s. e 2 taneler ya nazar da çiçek de 2 tane olsun o zaman:teytey:

pinkim ben geldim simdide sen yoksun....nerdesin sen bekem???ben isten yorgun yorgun gelip girdim seni gormek icin sen yoksun...kim bilir nerelerde geziyorsundur simdi sorucam ben sana klava:

Sağol bitanem inşallah darısı hepinizin başına.Canım benim 12.gün değerim 403 tü.Belki seninde ikiz olabilir.Allah gönlüne göre versin inşallah.Şimdi kaçıncı günün doktora gittinmi?

canim benim yaa cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin bebisleri..ama hatirladigim kadariyla senin kan degerin cok yuksek degildi??gerci unuttum ama ...

Mehayım canım inşallah sende tadacaksın bu duyguyu en yakın zamanda.Öyle hissediyorum ve inanıyorum.Canım 12.gün değerim 403 tü.Hatta yazmıştım bile burda doktor sonucu görünce daha muayene falan etmeden ikizmi desem acaba demişti.Ama sonra muayeneye gidince ilkinde tek kese görmüştü.Bizde tek sanmıştık.Ama dün süpriz yaptılar bize.Darısı başına bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…