tünaydın canlarııım geldim yineee nasılsınızz..seherim canım kıyamam sanaa..bir an önce geçer bu bulantıların inşşşş canım..
canim daha iyiyim cok sukur..sen ne alemdesin nasil gidiyor hamislik??gordunmu bebisi??Kızlar merhaba;
Nasılsınız canlarım bir süredir yazamadım.Mehaycım nasıl oldun daha iyisindir umarım, seherim , civcivim, pinkrose ve diğer tüm arkadaşlar nasılsınız canlarım.Ben bayram tatilinden beri giremiyorum nete.Pc bozuldu haber alamadım sizden.Ben iyi sayılırım ara sıra hafif lekelenmem oluyor korkutuyor beni inşallah sorunsuz geciririz hamileliği.Yarın kontrolüm var.İnşallah kalp atışlarını duyarız. Allah hepimize yaşatsın güzel duyguları canlarım.
kızlar kasım ayında tüp bebek yaptırcam sanırım.bu dr tekrar aşılamaya karar vermezse tabi.ama bence yeter 3 aşılama olumsuz sırdaki tedavi gelsin.kaydirigubbakcemile5
pinkim gondola binmedim yoktu cunku baska seylere bindim ama kendimi cok kasmisim heyecandan sirtimi arkaya cok yaslamisim sirtimin bir bolumu kizarmis ve birazda sismis..bugun azalmis biraz ama gece yatamadim sirt ustu...:çok üzgünüm:ama cok eglendim valla degdi yani:dance::lepi:
Kızlar merhaba;
Nasılsınız canlarım bir süredir yazamadım.Mehaycım nasıl oldun daha iyisindir umarım, seherim , civcivim, pinkrose ve diğer tüm arkadaşlar nasılsınız canlarım.Ben bayram tatilinden beri giremiyorum nete.Pc bozuldu haber alamadım sizden.Ben iyi sayılırım ara sıra hafif lekelenmem oluyor korkutuyor beni inşallah sorunsuz geciririz hamileliği.Yarın kontrolüm var.İnşallah kalp atışlarını duyarız. Allah hepimize yaşatsın güzel duyguları canlarım.[/QUOT
çok saol canımmm sen nasılsınn??kaç haftalık oldun sen ve lekelenmen yoğun mu aynı dertten bende şikayetçiyim cnm yaa yarın benimde kontrolum var ense ölçümü için ilaç olarak ne kullanıyorsun??
canım 7 haftalık şu anda.lekelenmem de bi kez oluyo o da çok değil sadece peçeteye geliyo çamaşırımı bile batırmıyo ama korkuyorum işte.Ama bugün rahatladım bi sorun yokmuş allaha şükür.ilaç olarakta folic asit, progynex kapsül kullanıyorum bugünde yeni bi ilaç verdi vitaminmiş ismi megadyn.
canım 7 haftalık şu anda.lekelenmem de bi kez oluyo o da çok değil sadece peçeteye geliyo çamaşırımı bile batırmıyo ama korkuyorum işte.Ama bugün rahatladım bi sorun yokmuş allaha şükür.ilaç olarakta folic asit, progynex kapsül kullanıyorum bugünde yeni bi ilaç verdi vitaminmiş ismi megadyn.
ahh canımm ne güzel bi haber buu rabbim tamamına erdirsin bebişler sana süpriz yapmış demekkii :sm_cool::sm_coolekelenme benimde aynı cnm 6. haftada başladı ve hala ara ara devam ediyor inş atlatırız ve bebişleri sağlıcakla kucağımıza alırız ..bende progesten coraspirin elevit ve folbiol kullanıyorum
tekrar tebrik ederim canımmmm inan senin adına çokkk sevindimm:1hug:
Merhaba canlarım.Kızlar bugün gittim doktora ve şok oldum geldim hala şoktayım.Hani benim bebiş tekti ya.Muayeneye girdim korka korka hani dedim ya size Perşembe akşam hafif lekelenme oldu diye işte ondan çok korkuyordum.Neyse kontrole girdim doktor hımm bu birinci, hımm bu ikinci ve sakın bayılma ama buda üçüncü demezmi :sm_cool:.Kücük dilimi yutuyodum.Eşimin elini koparıyodum sıkmaktanAma üçüncüsü gelişmemiş küçük kalmış canlanmamış muhtemelen o sonlanacakmış.Diğer ikisinin kalp atışlarını gördük yaa.Acayip bir duygu allahım hepinize yaşatsın inşallah.Nasıl dua etttim o anda hepiniz için bilseniz.Dedim allahım bütün isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:.Yani kızlar bende durum böyle artık bebişim değil bebişlerim var :teytey:.Çok şükür allahıma...
Merhaba canlarım.Kızlar bugün gittim doktora ve şok oldum geldim hala şoktayım.Hani benim bebiş tekti ya.Muayeneye girdim korka korka hani dedim ya size Perşembe akşam hafif lekelenme oldu diye işte ondan çok korkuyordum.Neyse kontrole girdim doktor hımm bu birinci, hımm bu ikinci ve sakın bayılma ama buda üçüncü demezmi :sm_cool:.Kücük dilimi yutuyodum.Eşimin elini koparıyodum sıkmaktanAma üçüncüsü gelişmemiş küçük kalmış canlanmamış muhtemelen o sonlanacakmış.Diğer ikisinin kalp atışlarını gördük yaa.Acayip bir duygu allahım hepinize yaşatsın inşallah.Nasıl dua etttim o anda hepiniz için bilseniz.Dedim allahım bütün isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:.Yani kızlar bende durum böyle artık bebişim değil bebişlerim var :teytey:.Çok şükür allahıma...
kızlar topiğimiz boş yine hadi nerdesiniiizzz...özledim ben sizlerii..
dua edicem senin icin insallah bebislerin siki siki tutunmustur sana..agrin falan varmi???benim bugün transferden sonra 6. gün heyecanla sonucu bekliyorum.dua edin kızlar
selenay çok sevindim canım, allah tamamına erdkaydirigubbakcemile5irsiiinnnnnnn
benim de 10.gün değerim 138 di, bakarsın bizde de bebiş değil bebişler vardır ne dersin??kaydirigubbakcemile
senin değerlerin kaçtı canım?
azram sana da dua ediyorum canım, hayırlısı ile tutunacak sana sıkı sıkı, buradan bize güzel haberlerini vereceksin inşallahhhhhhh:CüvCüv:
çok sevindim canım yaaa..ALLAHIM bebişlerine seni kolayca kavuştursun İNŞALLAH ..Şeniz
selenay çok sevindim canım, allah tamamına erdkaydirigubbakcemile5irsiiinnnnnnn
benim de 10.gün değerim 138 di, bakarsın bizde de bebiş değil bebişler vardır ne dersin??kaydirigubbakcemile
senin değerlerin kaçtı canım?
azram sana da dua ediyorum canım, hayırlısı ile tutunacak sana sıkı sıkı, buradan bize güzel haberlerini vereceksin inşallahhhhhhh:CüvCüv:
canim benim yaa cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin bebisleri..ama hatirladigim kadariyla senin kan degerin cok yuksek degildi??gerci unuttum ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?